Şimdi Ara

Her şey çok pahalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ulan öğrenciyim ucuz beslenelim diyorum

sadece

2 tane simit

üçgen peynir

kazandibi

2 tane fıstıklı çikolata

mango kutu içecek

aldım 20 lira tuttu awk. Abi bunların en fazla 7 8 lira tutması lazım dalga mı geçiyorsunuz ya?

• paşama bAK mango filan içiyor , bak bak peynir almış , hemidem üçgeninden senin neyine yetmiyor kuru simit. yok sonra ekonomi kötü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  

arda bozyoutube
    beach house - space song https://www.youtube.com/watch?v=RBtlPT23PTM&ab_channel=SubPop röportajlarını kullandığım kanallar: sen ne dersin medayli tv kendine muhabir ortaya karışık prince of zimbabwe iletişim: ardaboz4317@gmail.com social: ardaa.boz
    https://www.youtube.com/watch?v=7yD6O0upQcQ&ab_channel=ardaboz
  • Şaka mı bu konu  

2 tane simit 3 tane tatlı yiyip mangolu içecek içme sen de dostum 1 simit 1 peynir 1 tatlı ye?

• Hocam her zaman böyle almıyorum. Ama alacak olsam bu kadar tutuyor.

Sadece 2 simit ve peynir alsam bile 10 lira tutuyor. 1 tatlıyla beraber 12 lira civarı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 7 Kasım 2021; 17:35:35 >
  • bugün bir adamı markette çocuğuyla gördüm çocuğu baba pizza yapalım mı dedi adam fiyatına bakıp bıraktı çocuğa da bir şey demedi. sinirlenmeyeyim değmez diyorum ama soktuğumun ülkesinde bir adam nasıl pizza alamaz lan çocuğuna? ne boka yarıyor o zaman bu baştakiler bir baba pizza alamayacaksa? bu halk nasıl bu kadar aptal kaldı bilmiyorum ama muhalefet partilere bakınca benim gördüğüm tamamen boşluk ve güçsüzlük. yazık ki bu ülke hep böyle adamların elinde kalacak

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • nicksizhaldeyim kullanıcısına yanıt

Bunca sene körü sevsen gözü açılır bizimkiler hala nasıl aydınlanma yaşayamadı ben de bunu anlamıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Para her şey sayılabilir
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fiyatlar bu seviyede duracak olsa hadi neyse.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.