Arkadaslaar acil yardiminiza ihtiyacim var. Blackberry 9900 kullanicisiyim. Daha once avea kullanicisiyken telefonumu kullanabiliyorodum bu gun turkcell hattimi taktim ve cihaz sim karti tanimiyo artik. Telefon turkcell cikisli. mep koduyla alakali olabilecegini dusunup mep kodunu tekrardan girmeyi denedim ama mep kodunu bir turlu giremedim. sitede yazilan her seyi yaptim mepd yazildiginda ekrana bir sey geliyo fakat mep2 yazdigimda hic bir sey olmuyo. bilgisi olan arkadaslar yardim ederse sevinirim. acil cevap verirseniz cok iyi olur. tesekkurler..
Müşteri hizmetlerini arayabilirsin oradanda açarlar simkilidini yada yardımcı olurlar
evet müş. hizmetlerini arayıp yardım istemek en iyisi...
ben aveada 9700 almışdım türkcell hattımı takacaktımki ordaki adam bu telefon bu hattı tanımaz dedi neye ihtiyacım var dedim mep koduna dedi biz buradan vermeyiz dedi müşteri hizmetlerini aradım söledim kontratlı olarak aldıysan bişey yapamam dedi peşin fiyata aldım dedim ozaman numaranızı verin biz size 2 gün içinde geri dönücez mep kodunu vericez dedi peki dedim o akşam merak edip hattımı telefona takdım türkcell hattımı telefon tanıdı ve hala kullanıyorum ve hala aveadan beni arıcaklar :D mep kodunu vermiyolar çok zor benimki tanımasaydı gidip telefonu kırdırcakdım 15 ytl ye kırıyolar