Şimdi Ara

Her şeyi denedim windows.old silinmiyor(çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pc'ye yeni format attığımda oluşan windows.old'u silebiliyorum ama 1 yıldır duran bir windows.old klasörü var disk temizleme ve silinmeyen dosyaları silme programlarını denedim yine de olmuyor ne yapabilirim ?

edit: yorum yapan herkese teşekkürler çözüldü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Eiyuu -- 16 Kasım 2015; 17:19:02 >

• Unlocker programını yükle ; windows.old klasörünü sağ tıkla unlock seç. Eylemlerden sil' i seç ve uygula biraz uzun sürer ama klasörü tamamen siler...
  • SysEdit kullanıcısına yanıt
    daha önce denemiştim olmadı :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: histrio

daha önce denemiştim olmadı :/

O zaman komut satırını yönetici olarak aç.

takeown /F C:\Windows.old\* /R /A
    cacls C:\Windows.old\*.* /T /grant administrators:F
    rmdir /S /Q C:\Windows.old\

komutlarını sırasıyla gir... Klasör silinecektir....
  • Harhangi bir live DVD/USB ile açıp istediğin şeyleri silebilirsin.

Linux'u tercih etmeni tavsiye ederim.
    yine olmadı hocam hepsini yazdım sırasıyla böyle yazdı
     Her şeyi denedim windows.old silinmiyor(çözüldü) Her şeyi denedim windows.old silinmiyor(çözüldü) Her şeyi denedim windows.old silinmiyor(çözüldü)

• Sanırım komutları yanlış yazıyorsun... Numarayla verdiğim her satırı kopyala yapıştır sonra enter tuşuna bas:
    1. takeown /F C:\Windows.old\* /R /A
    2. cacls C:\Windows.old\*.* /T /grant administrators:F
    3. rmdir /S /Q C:\Windows.old\
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    malesef olmuyor
  • Hocam disk temizlemeyi çalıştırıp eski Windows dosyalarıni temizleme kutucunu işaretleyin o şekilde silinecektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk mesajda yazdığı gibi denedim olmuyor
  • windowsun kurulu olduğu diske sağ tık >disk temizleme> açılan pencerenin sol alt kısmında sistem dosyalarını temizleme çıkacak ona tıkla, dosyaları tarıyacak daha sonra liste çıkacak en alttan 1 inci sıradaki geçici windows yükleme dosyalarını temizleyi işaretle , geçici dosyalarıda işaretle hatta bana kalırsa o listedeki bütün tikleri koy ben öyle yapıyorum sonra tamama bas.. bukadar
  • Linux tabanlı bir live cd bul. System 32yi bile silersin. Pc cd veya usb üzerinden açılıp linux masaüstü gelecek. Ya da hiren's boot cd içerisinde mini xp var. Onu da kullanabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgakayatk

windowsun kurulu olduğu diske sağ tık >disk temizleme> açılan pencerenin sol alt kısmında sistem dosyalarını temizleme çıkacak ona tıkla, dosyaları tarıyacak daha sonra liste çıkacak en alttan 1 inci sıradaki geçici windows yükleme dosyalarını temizleyi işaretle , geçici dosyalarıda işaretle hatta bana kalırsa o listedeki bütün tikleri koy ben öyle yapıyorum sonra tamama bas.. bukadar

olmuyor kardeşim ilk mesajımda da yazıyor yeni format attığımda oluşan siliniyor senin dediğin yöntemle ama bu eskiden kaldı ve silinmiyor
  • zamundada Fedora Linux 15 Live CD Desktop (x86 64) [Gnome 3] diye bir iso dosyası buldum bunlamı yapacağım dediğinizi ? ve nasıl olacak ayrıntılı anlatabilirseniz sevinirim
  • Onu bilmiyorum. Ben sana kaspersky rescue disk öneririm. Kullanımı oldukça kolay. Burada yazılanları uygula. Takıldığın yer olursa sor yardımcı olurum inşallah :
    http://www.programlar.com/egitim/kaspersky-rescue-disk-kullanimi/

• quote:

Orijinalden alıntı: histrio

zamundada Fedora Linux 15 Live CD Desktop (x86 64) [Gnome 3] diye bir iso dosyası buldum bunlamı yapacağım dediğinizi ? ve nasıl olacak ayrıntılı anlatabilirseniz sevinirim

Linux Mint kullanabilirsin.
  • Mint in güncel sürümünü indirin. Flash belleğe boot edin. Kurulum gerektirmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.