Şimdi Ara

Her şeyi fulleyip köy binası basmak hakkında..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
13.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba.benim taktik çoğu kişinin önerdiği gibi köyü fulleyip bina basmak.köy binam 8 lewelim 85 teslalar ve duvar hariç herşey full.evet yanlış anlamadınız toplayacıyılarından tut altın madeninde..4 kışladan tut izbe kışlaya kadar herşeyim son seviye.iksirle yapılacak bir tek laboratuvarda 3 tane araştırmam kaldı onun dışında inşaatlarımdan iksir isteyen kalmadığından 6 m iksir elimde kaldı.duvarlarım da hepsi 7 sayılır.ben duvarları 8 yapmayı bekletirsem inşaatçılar boşa kalacağından gelişimim çook ama çok uzun sürecek.laboratuvar araştırmaları bitince iksir tamamen boşa gidecek.şu an zaten fantazisine ganimeti olmayan köylere full pekka dalıyorum bu durumda teslaları fulleyip geçsem olur mu yoksa başka bir öneriniz var mı ??

Okuyup makul bi cevap ve öneri verirseniz sevinirim arkadaşlar zor durumdayım

• Duvarbahsettiğimn kadar onemli degil bekleme bas derim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr. solucan

Öncelikle merhaba.benim taktik çoğu kişinin önerdiği gibi köyü fulleyip bina basmak.köy binam 8 lewelim 85 teslalar ve duvar hariç herşey full.evet yanlış anlamadınız toplayacıyılarından tut altın madeninde..4 kışladan tut izbe kışlaya kadar herşeyim son seviye.iksirle yapılacak bir tek laboratuvarda 3 tane araştırmam kaldı onun dışında inşaatlarımdan iksir isteyen kalmadığından 6 m iksir elimde kaldı.duvarlarım da hepsi 7 sayılır.ben duvarları 8 yapmayı bekletirsem inşaatçılar boşa kalacağından gelişimim çook ama çok uzun sürecek.laboratuvar araştırmaları bitince iksir tamamen boşa gidecek.şu an zaten fantazisine ganimeti olmayan köylere full pekka dalıyorum bu durumda teslaları fulleyip geçsem olur mu yoksa başka bir öneriniz var mı ??

Okuyup makul bi cevap ve öneri verirseniz sevinirim arkadaşlar zor durumdayım

o duvarları şimdi basmazsan, bir daha basmayacaksın:):)

• ben köy 8 de iken duvarlar full dü ama labın içinde eksik vardı duvarları basınca rahat oluyor bi üste çıkınca şimdi 9 dayım her bina son seviye 4 işçi yatıyor. duvarları bitirmeye çalışıyorum labın içinde bi valkyrie kaldı duvarlar bitene akdar oda biter zaten :D inada bindi her şeyi fullemeden 10 basmayacam :D
  • Zevk olsun diye şampiyonluğa çık bence
  • duvarların hepsini 8 yap öyle geç köy binası 9 a. duvarlar 7 iken geçersen çok pişman olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: lollevel01

ben köy 8 de iken duvarlar full dü ama labın içinde eksik vardı duvarları basınca rahat oluyor bi üste çıkınca şimdi 9 dayım her bina son seviye 4 işçi yatıyor. duvarları bitirmeye çalışıyorum labın içinde bi valkyrie kaldı duvarlar bitene akdar oda biter zaten :D inada bindi her şeyi fullemeden 10 basmayacam :D

hocam sen de abartmışsın be ben rüm duvarları 8 yaparsam daha duvar basmam oyun sonuna kadar zaten 9. sev duvarın tanesi 1 milyon
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlk başlarda zaten duvar olsada rahat vermezler. Geçmek için en önemli nedenler okçu kraliçe 6. seviye dev okçu.
    Senin köy 9 olduğunda savunma full ama duvarı 8 değil diye dayak yerse duvarı 8 olan köy de o saldırıyı yapandan aşağı yukarı aynı dayağı yer.
    Duvarı 9 olan ise bir depo kesin kurtarır bir ihtimal 2 depo da olabilir. Her ihitmalde kara iksiri de alırlar. karşı tarafın kral kraliçesi büyüleri tam ise ve büyücülü ordu yapmışsa işlem tamamdır. Tabi duvarı 9. seviye olan köylerin heroları da yüksek olur, hem intikam ihtimali hem de savunmada etkili olmaları da caydırıcı etki yapar.

Eğer saldırıyı yapan kara iksiri hedeflemişse zaten kaçarı yoktur. Adam tüm orduyu büyüleri ve heroları kullanırsa kara iksir de gider.

Depoları ortada birbirine yakın toplamayın yeter. Depoların ortada birbirine yakın olduğu düzenlerde saldıran ortaya giren kraliçeyle hepsini toplar. Duvar kadar düzen de önemlidir.
    Bu tarz düzenlerde kraliçe hepsini alacaktır, böyle düzen yapmayın.

Duvarın faydası var, daha az saldırı alırsınız. Herkes hero ve büyüleri tek seferde harcamak istemez. Yapmış olsaydınız faydası olurdu ama savunmalar kışlalar lab bitmiş ise duvar için fazla beklemeyin. Bir an önce kraliçeyi alın ve yükseltin.

Şöyle bir şey yapabilirsiniz, orta sırayı kapatacak kadar yaklaşık 50 60 tane siyah duvar yaptıktan sonra da geçebilirsiniz. Daha sonra Th9 da bunları iksirle 9. seviye duvar yaparken mor duvarları altınla yavaş yavaş siyah yaparsanız.

• quote:

Orijinalden alıntı: setek01

İlk başlarda zaten duvar olsada rahat vermezler. Geçmek için en önemli nedenler okçu kraliçe 6. seviye dev okçu.
    Senin köy 9 olduğunda savunma full ama duvarı 8 değil diye dayak yerse duvarı 8 olan köy de o saldırıyı yapandan aşağı yukarı aynı dayağı yer.
    Duvarı 9 olan ise bir depo kesin kurtarır bir ihtimal 2 depo da olabilir. Her ihitmalde kara iksiri de alırlar. karşı tarafın kral kraliçesi büyüleri tam ise ve büyücülü ordu yapmışsa işlem tamamdır. Tabi duvarı 9. seviye olan köylerin heroları da yüksek olur, hem intikam ihtimali hem de savunmada etkili olmaları da caydırıcı etki yapar.

Eğer saldırıyı yapan kara iksiri hedeflemişse zaten kaçarı yoktur. Adam tüm orduyu büyüleri ve heroları kullanırsa kara iksir de gider.

Depoları ortada birbirine yakın toplamayın yeter. Depoların ortada birbirine yakın olduğu düzenlerde saldıran ortaya giren kraliçeyle hepsini toplar. Duvar kadar düzen de önemlidir.
    Bu tarz düzenlerde kraliçe hepsini alacaktır, böyle düzen yapmayın.

Duvarın faydası var, daha az saldırı alırsınız. Herkes hero ve büyüleri tek seferde harcamak istemez. Yapmış olsaydınız faydası olurdu ama savunmalar kışlalar lab bitmiş ise duvar için fazla beklemeyin. Bir an önce kraliçeyi alın ve yükseltin.

Şöyle bir şey yapabilirsiniz, orta sırayı kapatacak kadar yaklaşık 50 60 tane siyah duvar yaptıktan sonra da geçebilirsiniz. Daha sonra Th9 da bunları iksirle 9. seviye duvar yaparken mor duvarları altınla yavaş yavaş siyah yaparsanız.

ama duvar da savunmayla aynı anda yükselmiyor ki be kardeşim 4 iniaatçıyı ben daha dolu tutamıyorum.şimdi sen benim durumumda olsaydın ne yapardın hocam ?

• mr. solucan kullanıcısına yanıt
    Ben zamanında nasıl yaptım onu yazayım en iyisi.
    Hava savunmalar 5, teslalar 5, sadece toplar havan okçu kulesi sihirbaz full olarak th8 den Th9 a geçtim. Kraliçeyi daha erken aldım ve yükseltmeye başladım. Neticede Th10 a geçerken kraliçe Th8 de tamamen bekeleyeceğim süreye göre bir kaç level daha yüksekti. Th10 da sana en çok kraliçe kral lazım olacak. Teslaların kaç yazmamışsın, köy binasıyla beraber en azından 5 seviye olacak kadar yükselt öyle geç. 4 işçi varmış, devi okçuyu 6 yaparsın ustaya çıkar 1000 taşı da alırsın 5 işçi yaparsın. Th9 da 5 işçi olursa daha rahat edersin.

İksirlik işleri de halletmişsin, Binayı bastığın zaman biraz siyah duvar yapmaya çalış bitene kadar. 50 tane kadar rahat yaparsın. İksir fazlası olunca Th9 da onları 1m luk duvar yaparsın..

Th9 a geçince malum x topları hep yükselecek, kalan iki işçi havanları dönsün öncelikle. Th10 ların 7 seviye okçularına önlem olarak...

• quote:

Orijinalden alıntı: mr. solucan

quote:

Orijinalden alıntı: lollevel01

ben köy 8 de iken duvarlar full dü ama labın içinde eksik vardı duvarları basınca rahat oluyor bi üste çıkınca şimdi 9 dayım her bina son seviye 4 işçi yatıyor. duvarları bitirmeye çalışıyorum labın içinde bi valkyrie kaldı duvarlar bitene akdar oda biter zaten :D inada bindi her şeyi fullemeden 10 basmayacam :D

hocam sen de abartmışsın be ben rüm duvarları 8 yaparsam daha duvar basmam oyun sonuna kadar zaten 9. sev duvarın tanesi 1 milyon

10 cu seviyenin 3m kaldı 202 tane kaldı yani 600600000 cuk lazım :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.