Şimdi Ara

Her Soket Tipinde Anakartlar ***İntel (xeon, 775, 1155, 1150 pin) AMD (s940) İşlemciler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
10
Favori
5.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Alınık Anakart/CPU #Anakart
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • E6600 işlemcisine karşılık E5300+E7500 takasını düşünür müsünüz?
  • Hocam hayırlı satışlar. AMD anakart listeniz güncelmidir ?
  • durall kullanıcısına yanıt
    işlemcinizi pm ile bildirirseniz yardımcı olayım

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Anakaranın neresindesin
  • Anakaranın neresindesin
  • James Deen kullanıcısına yanıt
    pm ile cevap verdim

• MENEME2002 kullanıcısına yanıt
    Asus P8H77-M LE modeli mevcut mu halen?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evt mevcut

• MENEME2002 kullanıcısına yanıt
    PM

• quote:

Orijinalden alıntı: KMSYNCU

PM

cevapladım

• Arkadaş bana gigabyte g41-t modelini sattı.Satarken x5450 yi çalıştıracağını söyledi hepsini kullanabilirmişim.

Sonrasında anakart geldi modifiye edip işlemciyi taktım.Anakart bu işlemciyi çalıştırmadı voltajla alakalı sesler geldi anakarttan.

Aradım ve bana anakartı geri almayacağını çünkü modifiye ettiğimi söyledi(Modifiye ettim derken soketin plastiğinden parça kopardım işlemci otursun diye anakarta zararı yok.)

Kısaca bana çalıştırır dedi sattı çalıştırmayınca almadı.Ben anakartı kesmeden o işlemciyi nasıl takayım akıl var mantık var sen çalıştırır dedin diye kestim benim suçum ne dediysemde

umursamadı.

Sonrasında anakartı 2 3 gün core 2 duo ile kullandım.Rome 2 total war oynarken anakart bir anda sustu ve birdaha hiç çalışmadı.Kısaca 100 lira boşa gitti.

Arkadaştan ürün alacaklar söylediklerimi göz önünde bulundurarak alsınlar ürünleri.İlgi sıfır bozuk ürüne bahaneler bulup geri almıyor.

291 referansa bakmayın sadece sorunsuz satışlarda referans istiyor arkadaş.Diğerlerinden referans istemiyor.

• sevecen69 kullanıcısına yanıt
    Konuyu tamamen kendi açından anlatıyorsun.
    İlk evvela benden aldığın anakart gigabyte değil ecs marka
    SOnrasında anakartı aldığında üzerinde kesme biçme işlemi yapmadan sağlamlığından emin ol ondan sonra kes yoksa kesim yaptıktan sonra geri almam dedim.
    Başka bir işlemci ile testini yaptın sağlam deyip kestin anakartı ondan sonra iade etmeye kaktın. Bende eğer kesme yapmamış olsan geri alırdım ama bu şekilde geri alamam dedim.
    Beni bilen bilir sorun varsa hatta daha da ötesi keyfe keder iade bile olsa garanti verdiğim 2 gün içinde iade alırım.
    Tek şartım fiziksel bir hasar verilmemesi, siz anakartın sağlam olduğuna kanaat getirmediyseniz geri yollasaydınız alırdım ama bu şekilde almam.
    Baştan şartlarımı belirttim kabul ettiniz halen söylüyorum yolladığım anakartı yolladığım gibi tam olarak geri gönderebiliyorsanız iade alayım.
    Yoksa geri yollayacağınız emanet bir mal üstünde benim rızam olmadan tasarrıfta bulunma hakkınız yoktur. Bunu böyle bilin lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: MENEME2002

Konuyu tamamen kendi açından anlatıyorsun.
    İlk evvela benden aldığın anakart gigabyte değil ecs marka
    SOnrasında anakartı aldığında üzerinde kesme biçme işlemi yapmadan sağlamlığından emin ol ondan sonra kes yoksa kesim yaptıktan sonra geri almam dedim.
    Başka bir işlemci ile testini yaptın sağlam deyip kestin anakartı ondan sonra iade etmeye kaktın. Bende eğer kesme yapmamış olsan geri alırdım ama bu şekilde geri alamam dedim.
    Beni bilen bilir sorun varsa hatta daha da ötesi keyfe keder iade bile olsa garanti verdiğim 2 gün içinde iade alırım.
    Tek şartım fiziksel bir hasar verilmemesi, siz anakartın sağlam olduğuna kanaat getirmediyseniz geri yollasaydınız alırdım ama bu şekilde almam.
    Baştan şartlarımı belirttim kabul ettiniz halen söylüyorum yolladığım anakartı yolladığım gibi tam olarak geri gönderebiliyorsanız iade alayım.
    Yoksa geri yollayacağınız emanet bir mal üstünde benim rızam olmadan tasarrıfta bulunma hakkınız yoktur. Bunu böyle bilin lütfen.

Söylediniz zaten ürün test ettim.core 2 duo ile çalışıyordu.Ürünün sorunu tamamen başka.

Ürün core 2 duo ile çalıştı eyvallah oturup 1 ay benchmark alamam anakartla.

takriben 45 dakka 1 saat sonra anakart sağlam deyip x5450 taktım anakart çalıştırmadı.Senin bana vaad ettiğin şey ne?X5450 çalıştaracak e ben bunu takmam için ne yapmam gerekli kesmem? Bu durumda sen çalıştırır diyorsan kesip takıcam tabi sana güvenip zaten onun için almışım kartı.Senden zaten müsade isteyerek kesmiş oluyorum bir yerde anakartı.Çalıştırmayınca iade etmek istedim ama sen hayır dedin kesmissin dedin şimdi bu durumda benim ne gibi çıkar yolum olabilir?Ben hata yapmadım dediklerine göre hareket ettim anakart çalıştırmadı.İadede almadın.Sen kardeşim garanti vermiyorum çalıştırmayabilir ona göre hareket et dersen zaten almazdım ürünü.
    Üstelik onu geçtim anakart c2duo ile 3 gün çalıştı sonra sustu şimdi ateşliyorum anakartı çıt diye ses geliyor soketin oralardan başlamıyor anakart.

Bakın ben 21 yaşındayım büyük ihtimalle benden büyüksün bu forumdan çok aldım çok satmasamda, yolda gelirken pini kırılan ürünü satıcıya sorun olmasında diye garantiye verip 22 gün beklediğim oldu.
    0 aldığım forumdan ürünü fellik fellik uygun ptt bürosu arayarak hollandaya garantiye gönderdiğimde oldu yoksa devirir götümü yenisi gönder derdim adama.Bu satıcılardan biri kırık gelen anakartı geri bile istedi ben göndermedim.

Anlican ortada bi sorun varsa mantıken benden kaynaklıysa zaten lafını yapmam ki benden kaynaklı olmayana bile müsama gösteriyorum.

Zaten x5450 çalıştırması gereken bir anakart büyük ihtimalle fazlarından birinin ömrü bitmiş.Çünkü romeye girdiğimde bahsettiğim o cızırtı gelmeye başlıyordu ağır bir şekilde.

Rome 2 total war bilen bilir strateji oyunu ağır bir oyun işlemciye yüklenen bir oyun, core2duo max voltajını çekiyordu büyük ihtimalle oyunda ve fazlardan gelen ses takriben 2 gün içinde tamamen göçtü anakart.

Şimdi oturup dersen senin hatan tüm bunlar ben hata yapmadım kendi bileceğin iş.100 lira için bu kadar klavye dövmezdim ama ortada haksızlık var bence.

• Problem çözülmüştür.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.