Şimdi Ara

Her Türlü Sorun Sıkıntınızı Buraya Söyleyin.Yardımcı Olalım. [BÜTÜN TELEFONLAR] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
2
Favori
2.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ya her işimde ilk olanlar beni buluyor :) kimsede yok bu sorun ve hala çözülmedi sadece bundan muzdaripim :) yoksa kitkat süper bence ben başka hata bulamadım bulsam da bana engel olmuyolar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flat_kil

Ya her işimde ilk olanlar beni buluyor :) kimsede yok bu sorun ve hala çözülmedi sadece bundan muzdaripim :) yoksa kitkat süper bence ben başka hata bulamadım bulsam da bana engel olmuyolar :)

düzeltirler yeni güncellemede
  • f.donanımx5 kullanıcısına yanıt
    İnşallah ben jelly beyan a döndüm ben kitkat tam sürümü bekliyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flat_kil -- 26 Temmuz 2014; 1:40:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flat_kil

İnşallah ben jelly beyan a döndüm ben kitkat tam sürümü bekliyorum :)

• Hocam merhaba.Ben telefonuma LG G3 rom yüklemeye çalışıyorum.Ancak cwm den yüklemeye çalıştığımda installation aborted hatası veriyor.Neden olabilir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WMTC

Hocam merhaba.Ben telefonuma LG G3 rom yüklemeye çalışıyorum.Ancak cwm den yüklemeye çalıştığımda installation aborted hatası veriyor.Neden olabilir ?

Dostum indirdiğin dosya nın bozuk olmadığından eminsen cwm nin sürümünü de kontrol et. Ama tahminimce dosya da sıkıntı var

• flat_kil kullanıcısına yanıt
    Ben tam sürüm geleceğini düşünmüyorum.Huawei'nin ideos x5'e yaptığı gibi bunlarda bir süre sonra teknik desteği kesecekler.Millet elinde telefonlarla kalacak.
  • Tmp341 kullanıcısına yanıt
    Bende umudumu kesmiş gibiyim yeğenim de s3 var kandırıp değiştirmenin yolundayım şu an o zaten discovery istiyordu s3 aldılar

Ben s4 istiyordum Discovery'e para çıktı
  • Telefonuma son güncellemeyi yükledim 2 gün önce, bu gun boyunca şöyle bir sorun yaşadım telefon tekrar açilmiş gibi içinde bulunan iki sim in de pin kodunu istiyor 10 defa girdim harelde bu gun, neden böyle oluyor anlamadım.
    Pişmanlık var mı ? :)

Tam olarak değil.Aslında en başta G2 istiyordum, sonra S4'ü düşünmeye başladım.Cepten GM Discovery'e para çıktı.Çoğu kişi gibi lanet olsun demiyorum.Arıyor, aranıyor, mesaj atıyor, mesaj alıyor.İnternette sıkıntı yok.Zaten pek oyun oynayan birisi de değilim.Beni 2 sene kadar bu oranda idare etsin diye aldım.Ama custom rom atmadım atmadım, sonunda attım, şimdi tüm custom romları denemek geliyor içimden
  • General mobile discovery açılmıyor ne yapmalıyım
  • Nerede kalıyor? CWM'ye girebiliyor musunuz?
    Custom ROM atmak istiyorum hangisi en iyisi şarj konusunda jb orijinal dan farklı olur mu ? Ahize veya hoparlör sesleri nasıl aslında çok sorum var da şu an zamanım yok yazmaya sizden cevap bekliyorum :)

Özel mesajınızı kontrol edin hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tmp341

Özel mesajınızı kontrol edin hocam.

Hocam başka bir konuya da yazmıştım, size(ve diğerlerine) de buradan sorayım. Aşağıdaki sorularım Color os için, eğer başka önerileri olan varsa onları da alabilirim rom olarak.

quote:

Root ve rom işlerine daha önce hiç girmedim, pek de anlamam. Android ve akıllı telefonlar ile geç tanıştım bazı sebeplerden. Uzun süredir de Gmd kullanıyorum. Ama stock rom'dan sıkıldım, değişik şeyler arıyorum. Bir çok launcher, tema, icon pack vb denedim, çoğu yavan kaldı. En son kitkat beta'ya güncelledim, beğenmiştim ama o da sıkıcı gelmeye başladı artık. Bazı sorularım var, yardımcı olursanız sevinirim.

Kitkat beta kullanıyorum, direk yükleyebilir miyim yoksa jb'ye downgrade mi yapmalıyım?
    Henüz hiç root ve rom'lara bulaşmadım, yüklemeyi vb ayrıntılı anlatırsanız, veya anlatım-video varsa çok iyi olur.
    Google Play'den uygulama yüklenebiliyor mu? Sıkıntı yaşanan uygulamalar var mı?
    Çok göze batacak/rahatsız edecek buglar var mı?
    Batarya kullanımı stock rom'a göre nasıl? Kasma-donma yaşanıyor mu? Isınma gibi sorunlar var mı?
    Bir de son olarak, pittech'e 2-3 gün önce üye oldum ama aktivasyon mail'i gelmedi, sitedeki linkleri de göremiyorum. Bunun bir çözümü var mıdır?

Yardımcı olacaklara çok teşekkürler

edit: Performans odaklı bir rom arıyorum, daha iyisi var mı color os'dan? Lewa, miui falan nasıldır?

• arkadaşlar htc m8 güvenli moda girdim nasıl girdim onu da bilmiyorum telefonu açarken sanırım oldu nasıl çıkılıyor bu meretten ya uygulamalar falan çalışmıyor telefonu aç kapa yaptım başlarken tes azaltma tuşuna bastım yemedi hiç biri olmuyor acil yardım lazım
  • Hocam diğer konuda bende sizin yorumunuza ek birşeyler eklemiştim sizin sorularınızla birlikte arkadaşa yönelttim cevap bekliyorum :)

• Ben kendim daha denemedim ColorOS'u fakat kullananlar iyi bir performansı olduğundan bahsediyor.Miui eski telefonum olan Huawei ideos x5'te kullanmıştım.Özelleştirilmesi iyi, ota güncellemeleri de oluyormuş.

Kitkat kullanıyorsanız indirdiğiniz rom 4.4.2 tabanlı olacak (mesela OctaROM), örneğin 4.2.2 tabanlı custom romlar için bildiğim kadarıyla jb'ye indirmenizde yarar var.
    Roottan sonra değişen birşey yok, eğer uygulamaları kaçak indirmediyseniz güncellemeler gelmeye devam ediyor play'den.
    Göze batan buglar zaten internette araştırdığınız romların altında yazılıyor illa.Örneğin kitkat'ın kulaklıkla ilgili bir sorunu var, kitkat tabanlı romlarda da bir derece düzeltiliyor bu.Eğer çok fazla rom değiştiren biri değilseniz indirmeye niyetlendiğiniz romu internette araştırmadan yüklemeyin.
    Pittech üyeliği onaylı durumda.Yönetici onayı olduktan sonra girebiliyorsunuz siteye.Çok paylaşım çalınıyor deniyor.

Ben örneğin şuan 4.4.2 LegenD Rom Special Edition v2 (KitKat tabanlı) rom kullanıyorum.Oyun oynayan biri olmadığımdan denemedim oyunları ama onun dışında hoşuma gitti.Ancak 4.2'ye döneceğim bir süre sonra.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.