Şimdi Ara

Her Türlü Sorun Sıkıntınızı Buraya Söyleyin.Yardımcı Olalım. [BÜTÜN TELEFONLAR] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
2
Favori
2.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: f.donanımx5

quote:

Orijinalden alıntı: muratkaya

quote:

quote:

quote:

quote:

Xperia Z1 Compact aldım, mobil internete bağlantı hızı çok düşük. İlk 2 gün çok iyiydi sonradan dibe vurdu inanılmaz yavaş. Taşıyıcı ayarları mı öyle bir yerde wcma açık. Garantiye yollamayı düşünüyorum.

Eğer kotanizi aşmış iseniz hızınız düşürülmüş tür

Kotayla ilgili değil hattı başka telefona takınca gayet hızlı giriyor.

1. Ayarlar mobil ağ da sadece gsm seçili ise wcdma + gsm yap.

2. Bulunduğun yerde iyi çekmiyor olabilir. Yukarıda bildirim yerinde h harfimi var e harfimi

3. Google play de apn turkey yaz indirip ac ayarlari tekrardan kur.

4. En Son olmazsa telefona Format at

Cevap için çok teşekkürler. Bu söylediklerinizin hepsini yaptım. Telefonu N11'den almıştım, imei atılmış cihaz olabileceğini düşünüyorum belki o nedenle internete hızlı giremiyordur.

Çok teşekkürler tekrardan.

Imei atılip atilmadigi bunu etkilemesz. Bide hattinizin müşteri hizmeti ile görüşun

Öyle mi :) Eğer sorun operatör kayaklıysa çok sevinirim gerçekten :)

İyiliğiniz için çok sağolun.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Xperia Z1 Compact aldım, mobil internete bağlantı hızı çok düşük. İlk 2 gün çok iyiydi sonradan dibe vurdu inanılmaz yavaş. Taşıyıcı ayarları mı öyle bir yerde wcma açık. Garantiye yollamayı düşünüyorum.

Eğer kotanizi aşmış iseniz hızınız düşürülmüş tür

Kotayla ilgili değil hattı başka telefona takınca gayet hızlı giriyor.

1. Ayarlar mobil ağ da sadece gsm seçili ise wcdma + gsm yap.

2. Bulunduğun yerde iyi çekmiyor olabilir. Yukarıda bildirim yerinde h harfimi var e harfimi

3. Google play de apn turkey yaz indirip ac ayarlari tekrardan kur.

4. En Son olmazsa telefona Format at

Cevap için çok teşekkürler. Bu söylediklerinizin hepsini yaptım. Telefonu N11'den almıştım, imei atılmış cihaz olabileceğini düşünüyorum belki o nedenle internete hızlı giremiyordur.

Çok teşekkürler tekrardan.

Imei atılip atilmadigi bunu etkilemesz. Bide hattinizin müşteri hizmeti ile görüşun

Öyle mi :) Eğer sorun operatör kayaklıysa çok sevinirim gerçekten :)

İyiliğiniz için çok sağolun.

Rica ederim. İnşallah hat ile ilgili bir sıkıntısı vardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yarin lg g2 alicam hayirlisiyla ama bi sorum var buyuk ihtimal jb gelcek kitkata gecmesem sorun olur mu yada kitkat sorunlu mu isinma sari ekran vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: Psycho40

Yarin lg g2 alicam hayirlisiyla ama bi sorum var buyuk ihtimal jb gelcek kitkata gecmesem sorun olur mu yada kitkat sorunlu mu isinma sari ekran vs.

Gecmesseniz sıkıntı olmaz. Ama lg gibi büyük bir firma bu gibi konulara dikkat eder. Sıkıntı olacağını sanmam

• Elite kullanıyorum aşağıdaki hoparlörlerden sadece sağdakinden ses geliyor. Kulaklık takınca da sadece sag taraf calisiyor.. Yazılımsal olsa gerek ne yapabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: sel0001

Elite kullanıyorum aşağıdaki hoparlörlerden sadece sağdakinden ses geliyor. Kulaklık takınca da sadece sag taraf calisiyor.. Yazılımsal olsa gerek ne yapabilirim?

Dostum teknik bi sıkıntı var gibi gözüküyor. Sen yinede elite ana konusu na girip orjinal romu tekrar yükle. Bakalım olacak mi

• Hocam öncelikle böyle bi girişimde bulunduğun için teşekkür ederim İdeos x5 cihazı kullanıyorum ama doğru düzgün bi roma pek denk gelemedim şuan ICS romunu kullanıyorum..Miui rom olarak bu telefonun en stabil romu hangisi?Son sürüm olarak tabi yani en azından Ice Cream..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus_emre1991

Hocam öncelikle böyle bi girişimde bulunduğun için teşekkür ederim İdeos x5 cihazı kullanıyorum ama doğru düzgün bi roma pek denk gelemedim şuan ICS romunu kullanıyorum..Miui rom olarak bu telefonun en stabil romu hangisi?Son sürüm olarak tabi yani en azından Ice Cream..

Dostum benim eski telefonum olur kendisi :) genellikle cm romlarini tavsiye ederim. Şuna bak istersen. Güzele benziyor.
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=87454522

• f.donanımx5 kullanıcısına yanıt
    Eski falan ama hala gideri var hıyarın Kaç kere yere düşürdüm ranzadan düştü falan ama nafile hiçbirşey olmadı bunun yerinde note3 falan olsa herhalde şuan 3310'a dönmüştüm Bu romu takip ediyorum ama adam olmasına az kaldı şimdilik hala sorunları var gibi görünüyor..CM olarak önerebileceğin varmı? CM9 ve üzeri olması tercihimdir
  • quote:

Eski falan ama hala gideri var hıyarın Kaç kere yere düşürdüm ranzadan düştü falan ama nafile hiçbirşey olmadı bunun yerinde note3 falan olsa herhalde şuan 3310'a dönmüştüm Bu romu takip ediyorum ama adam olmasına az kaldı şimdilik hala sorunları var gibi görünüyor..CM olarak önerebileceğin varmı? CM9 ve üzeri olması tercihimdir

Dostum ideos x5 te sarj olmama sıkıntısı çıkmıştı bi daha da kimse yapamadı. Ama uzun süre kullandım a. Çok iyi cihazdi zamanında. Gideri var hala.

Bir sürü rom kullandım. Bak sana vereceğim linklerdeki rom lara bak. Hangisini begenirsen artık, :)

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=60915835&p=1#60915835

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=59258554&p=1#59258554

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=58512324&p=1#58512324

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=57824046&p=1#57824046

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=57692709&p=1#57692709

• Öncelikle böyle bi konu açtığınız için teşekkür ediyorum bi çok kişiye yardımı dokunacaktır, ayrıca böyle bir konu altlarda kalmamalı

benim garip bi sorunum var ekran koruyucum olmasına rağmen altından yarım santim uzunuluğunda iplik gibi şeyler giriyor, nerden geldiğine dair bi fikrim yok, hadi dedim ilki dandikti gittik telefoncuya taktırdık 3 gün sonra yine 2-3 tane oldu, gittim servise verdim geldi 6-7 saat oldu bi tane girmiş, 3-5 güne bir kaç tane daha girer. Telefon GMD Elite böyle zırt pırt ekran koruyucusu mu değiştiricem :)
    Eyvallah hocam Lewa romun en son çıkanı 4 nisan 2013 olarak görünüyor onu indiricem ama bu kararlı sürüm olarak geçiyor..Birde geliştirici sürüm olarak geçen var o 2013 sonunda çıkmış..Hangisi daha iyidir acaba arasında 8 aylık bi zaman dilimi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Netherdrake

Öncelikle böyle bi konu açtığınız için teşekkür ediyorum bi çok kişiye yardımı dokunacaktır, ayrıca böyle bir konu altlarda kalmamalı

benim garip bi sorunum var ekran koruyucum olmasına rağmen altından yarım santim uzunuluğunda iplik gibi şeyler giriyor, nerden geldiğine dair bi fikrim yok, hadi dedim ilki dandikti gittik telefoncuya taktırdık 3 gün sonra yine 2-3 tane oldu, gittim servise verdim geldi 6-7 saat oldu bi tane girmiş, 3-5 güne bir kaç tane daha girer. Telefon GMD Elite böyle zırt pırt ekran koruyucusu mu değiştiricem :)

Dostum birincisi toz her yere gieiyor. Kaçış yok. Ama eğer yapıştıran kişi yan tarafları köşeleri iyi silmiyorsa ondanidr. Eğer sen ben yapistiririm diyorsan al bi tane gir banyoya. Azıcık sıcak suyu aç. İçerisi biraz buharlastimi yapıştır. Bak bakalim ne olacak. Gireceklermi. Bu bahswttigin tozlar nereye kadar giriyor

• quote:

Eyvallah hocam Lewa romun en son çıkanı 4 nisan 2013 olarak görünüyor onu indiricem ama bu kararlı sürüm olarak geçiyor..Birde geliştirici sürüm olarak geçen var o 2013 sonunda çıkmış..Hangisi daha iyidir acaba arasında 8 aylık bi zaman dilimi var

Ikisini dene bakalım. Lewa larda boş ram çok fazla oluyor. Yormuyor telefonu

• GM discovery 480p video çekiyor ve KitKat güncellemesiyle 4 MP oldu bunu açıklar mısınız?

• arkadaşım replika mi3 için rom bulduk.
    romu kurdum telefon açıldı ama dokunmatik panel çalışmıyor.
    işlemci mtk6589

bununla ilgili nasıl bir işlem yapmalıyım.
    yurtdışı forumlara da baktım genelde kalibrasyon programlarını öneriyorlar.
    ama başarılı olamadım.

senin bir tavsiyen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: yaskoyaslay

GM discovery 480p video çekiyor ve KitKat güncellemesiyle 4 MP oldu bunu açıklar mısınız?

Kitkat a gecmedim ama farkettigim kadari iile bu sorun baya kişi de var gibi. Kitkat kullanan bir kaç kişiye daha sor bakalım. Aynı sıkıntısı varmı. Varsa bunu GM ye bildirelim

• quote:

Orijinalden alıntı: -1907fb-

arkadaşım replika mi3 için rom bulduk.
    romu kurdum telefon açıldı ama dokunmatik panel çalışmıyor.
    işlemci mtk6589

bununla ilgili nasıl bir işlem yapmalıyım.
    yurtdışı forumlara da baktım genelde kalibrasyon programlarını öneriyorlar.
    ama başarılı olamadım.

senin bir tavsiyen var mı?

Dostum eski yazılımıni yüklemeyi denedin mi

eski yazılım yok ki.
    o yüzden piyasadaki romları deniyordum.

bir rom bulduk ve telefonu brickten kurtardık
    fakat dokunmatik çalışmıyor.

nasıl çözeriz, bilgin var mı?

• GM discovery de KitKat güncelleme kurdum ancak kurduktan sonra apk dosyayı acmiyor program kuramiyorum sesler az cikiyor aynı problemi yasayan varmı?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.