Şimdi Ara

Her Türlü Sorun Sıkıntınızı Buraya Söyleyin.Yardımcı Olalım. [BÜTÜN TELEFONLAR] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
2
Favori
2.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: utkubey777

quote:

Orijinalden alıntı: f.donanımx5

quote:

quote:

quote:

Benim telefon s4 un kore versiyonu konuya dahil mi bir sorum olacak

Evet.bileceğim bir seyse hemen yardımcı olurum

General mobile discovery kullandim bir 6 aydan fazla bu telefona gectim cokta memnunum her ozelliginden sadece batarya %30 un altina dusunce birden kapanabiliyor pek fazla sorun degil o haliyle sms konusma net paketini 1 gun sarji gidiyor ve yedek bataryamda var ( batarya kalibrasyon yaptim telefon rootlu ) fakat bazen sms geldiginde yandan acma veya home tusu islemiyor ekrani acmiyor ne yapsam telefonu kapatip tekrar aciyorum ayni sorun tekrar olmuyor haftada bi kere felan oluyor boyle neden acaba

Dostum batarya konusuna gelecek olursak malesef bu sıkıntı bütün Kore s3 s4 lerde var. Çok sattık bu telefonlardan ve hep batarya sıkıntısı oluyordu genelde

Diğer soruna gelecek olursak yazilimsal bir sıkıntı var gibi. Factory reset ve wipe cache yapmayı deneidnizmi

Peki hocam cekmeme sorununa bir tavsiyeniz varmi?

Çekme me derken?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• huawei g330 rot ve rom atma türkçe olarak linkleri ile paylaşabilirmisin ?
    teşekkürler ,,
  • Htc desire c yi nasil rootlarim ne cm kurarim bilginz varmi

• sa kardeşım samsung galaxy Ace2 telefonun şöyle bır sorunu var galıba dokunmatık ekranı çatlamış dıye duşunuyoruz ama tam olarak deıl sağ ust koşede sıyag bır ekran çıktı telefon yere çok düştüğü için olabılır galıba resmını atarım facebook.com/mikail.sekmen ilgilenirseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByRemake

huawei g330 rot ve rom atma türkçe olarak linkleri ile paylaşabilirmisin ?
    teşekkürler ,,

Pm attim

• quote:

Orijinalden alıntı: KoşanBalık

Htc desire c yi nasil rootlarim ne cm kurarim bilginz varmi

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=68193683&p=1#68193683

Tüm aradıkların burada

• quote:

Orijinalden alıntı: mikail.sekmen

sa kardeşım samsung galaxy Ace2 telefonun şöyle bır sorunu var galıba dokunmatık ekranı çatlamış dıye duşunuyoruz ama tam olarak deıl sağ ust koşede sıyag bır ekran çıktı telefon yere çok düştüğü için olabılır galıba resmını atarım facebook.com/mikail.sekmen ilgilenirseniz sevinirim

Hocam dediğiniz gibi darbeden sıkıntı olabilir. İstersen özelden resim atarsın

• xperia sp aldım sıktınılarım var telefona attıgım apkler format atsam dahi gitmiyor ancak elle kaldırınca gidiyor nasıl cozerim bu durumu
  • quote:

quote:

Tüm aradıkların burada

Tesekkurler dostum...Allah razı olsun

• quote:

quote:

quote:

Tüm aradıkların burada

Tesekkurler dostum...Allah razı olsun

Rica ederim ne demek

• quote:

Orijinalden alıntı: Dirck

xperia sp aldım sıktınılarım var telefona attıgım apkler format atsam dahi gitmiyor ancak elle kaldırınca gidiyor nasıl cozerim bu durumu

Dostum eger apk leri hafıza kartına atarsan silinmez tabi. Sen Format atarken telefon a atıyorsun hafıza kartına değil

• Discovery 16gb telefonun kendi hafızası. Telefon rootlu değil. Discovery hafızasının iki ye bölündüğünü biliyorsunuzdur arkadaşlar benim yüklediğim her uygulamayı telefonun yazılımı için ayrılan kısma atıyor yanı 5 gb alana ve telefonun 11gb alanı boş hiç bir işe yaramıyor. Bunu root yapmadan yapma şansımız varmıdır.

• Arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun.X peria sp ile s4 mini arasında kalmıştım x peria sp iyi bir tercih midir oyun oynamam,net hızı dokunmatik kalitesi benim için en önemlisidir.Bir de android telefonlar için önerebileceğiniz bir antivirüs programı var mıdır?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

General mobile discovery kullandim bir 6 aydan fazla bu telefona gectim cokta memnunum her ozelliginden sadece batarya %30 un altina dusunce birden kapanabiliyor pek fazla sorun degil o haliyle sms konusma net paketini 1 gun sarji gidiyor ve yedek bataryamda var ( batarya kalibrasyon yaptim telefon rootlu ) fakat bazen sms geldiginde yandan acma veya home tusu islemiyor ekrani acmiyor ne yapsam telefonu kapatip tekrar aciyorum ayni sorun tekrar olmuyor haftada bi kere felan oluyor boyle neden acaba

Dostum batarya konusuna gelecek olursak malesef bu sıkıntı bütün Kore s3 s4 lerde var. Çok sattık bu telefonlardan ve hep batarya sıkıntısı oluyordu genelde

Diğer soruna gelecek olursak yazilimsal bir sıkıntı var gibi. Factory reset ve wipe cache yapmayı deneidnizmi

Çekme me derken?

Telefon bazen kapali alanlarda hic cekmiyor hatla alakali degil diger telefonda ayni sorun olmuyordu telefonla konusurken binanin icine girince cekim gucu dusuyor telefon gorusmesi kapaniyor

• quote:

Orijinalden alıntı: dyt_ege

Arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun.X peria sp ile s4 mini arasında kalmıştım x peria sp iyi bir tercih midir oyun oynamam,net hızı dokunmatik kalitesi benim için en önemlisidir.Bir de android telefonlar için önerebileceğiniz bir antivirüs programı var mıdır?

S4 u tavsiye ederim antivirus olarakta iyileri cok kasiyor ve sarji emiyorlar guvenmediginiz programlari yuklemez ve telefon izinlerini dikkat ederseniz pek sorun olmayacaktir

• Iosdan geçtim acemisiyim, Androidde klavyeye maili kısayol olarak ekleyemedim bunun bi yöntemi var mı mesela akc yazınca alikamaci@hotmail.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdnanSolak

Discovery 16gb telefonun kendi hafızası. Telefon rootlu değil. Discovery hafızasının iki ye bölündüğünü biliyorsunuzdur arkadaşlar benim yüklediğim her uygulamayı telefonun yazılımı için ayrılan kısma atıyor yanı 5 gb alana ve telefonun 11gb alanı boş hiç bir işe yaramıyor. Bunu root yapmadan yapma şansımız varmıdır.

Dostum SD karta tasiyabilirsin
    Ayrica ayarlar dan depolama ya gir en üstteki seçenege bas çıkan ekranda sd kart seçeneğini seç hep hafıza kartına yuklensin.

• quote:

Orijinalden alıntı: dyt_ege

Arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun.X peria sp ile s4 mini arasında kalmıştım x peria sp iyi bir tercih midir oyun oynamam,net hızı dokunmatik kalitesi benim için en önemlisidir.Bir de android telefonlar için önerebileceğiniz bir antivirüs programı var mıdır?

Kesinlikle Xperia sp tavsiye ederim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Çekme me derken?

Telefon bazen kapali alanlarda hic cekmiyor hatla alakali degil diger telefonda ayni sorun olmuyordu telefonla konusurken binanin icine girince cekim gucu dusuyor telefon gorusmesi kapaniyor

Dostum sorun teknik bi arıza gibi gözüküyor. Olduğunuz yerlerde iyi çekmiyor olabilir mi veya hattiniz iyi çekmiyor da olabilir başka hat deneyin. Olmazsa garanti veya bir teknik servis e götürün

• quote:

Orijinalden alıntı: infest06

Iosdan geçtim acemisiyim, Androidde klavyeye maili kısayol olarak ekleyemedim bunun bi yöntemi var mı mesela akc yazınca alikamaci@hotmail.com

Anladigim kadari ile klavye nin tahmin bölümünde istediğiniz şeyin hemen çıkmasını istiyorsunuz. SwiftKey ı tavsiye ederim. Bir kaç yazismadan sonra kaydediyor

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.