Arkadaşlar yaklaşık 4-5 senedir amd sapphire6570 ekran kartı kullanmaktayım ve pc'de bugune kadar hiç oyun oynamadım amacım tv ve video izlemektei ve ilk yıllarda hersey yolundaydı,belkide o dönem sd kalite videolar vardı bilemiyorum ama son 1 senedir hersey,tv yerine kullandıgım samsung tv'nin servise gitmesi,ve birkaç ay sonrası başladı,4k videolar bile az biraz pastel kalitede kalıyordu,çok nadiren bazı videolarda ise görüntü bozulması yaşamıyordum..
sistemim, Windows 7 (64-bit) 12gb ram, amd fx quad 4100 sekiz cekirdek işlemci,ekran kartı amd radeon 6570 32 bit
web görüntülemesi mükemmel,yazıları okumak vs mükemmel ama videolara gelince..tırtlamak nedir bana ögretiyor..
1300 tl bütceyle gidip,oradaki satış elemanının ısrarı üzerine aldıgım monitördü ve gerçekten güvendim,acaba elde kalan gitmeyen bir ürünü mü itelediler bilemiyorum...
uzun süredir kullandıgım ekran kartı ömrünü doldurmuş olabilir mi ?
toplam grafik bellek -4800mb
ayrılmış video bellek -1024mb sistem video bellegi- 0 mb paylaşılan video bellek -3800mb
yeni bir ekran kartı alsam,youtube yada pcde bulunan videolarda kalite artışı yaşar mıyım ?
örneğin alttaki ürünü alsam,amd radeon 6570'den sonra bir fark görebilir miyim ?