Şimdi Ara

Her uni için tıp kontenjanları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu ülkede tıp hariç her meslekte gelişme şart bence hala en tercih edilebilir bölüm görece yapay zekanın karışması zor yüksek maaşlar ya da cirolar var hele ki hedef beyaz önlükse tıp olmadıysa en güzel seçenek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni nereye yerleştiriyorsunuz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Slash702 S kullanıcısına yanıt
    Bana doğu batı fark etmez diyorsanız hrü tıp iyi olurdu hocam bende urfada yasiyorum o kadsr kotuluyorum ama hakkini yememek lazim ki o siralamalardaki unilere gore en gelismis olan yer ve tek buyuksehir, en azindan köy gibi bir havası yok tokattır vs ye göre direkt bir metropol

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hocam ağzınızdan bal damlıyor ama karıştırdınız sanırım 29190 benim sıralamam ben kars falan bekliyorum maksimum harrana kadar gelir mi,

• orhanerdönmez O kullanıcısına yanıt

size de bence bir yer gelir tıp olarak

Yani gecen sene 27k kusurlerden kapatmisti diye hatirliyorum 2k ya yakin bir kayma bence cok da imkansiz olmayabilir umarim gelir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam göreceğiz bakalım. Benim tahminim o yönde.

• sütçü imam sizce ne olur hocam maraşa da iyi diyorlar ama depremin geçmiş olması sıralamalara yansır mı

• Cerrahpaşa diş ilk defa bu sene mi öğrenci alacak?Yeni açılan diş fakültesi var mi

• Havadan56 H kullanıcısına yanıt

cerrahoaşa 3 yıldır alıyor devlette yeni diş yok

• Havadan56 H kullanıcısına yanıt
    3 yildir acildi hocam daha mezun veremedi bununla ilgili bir konu acmistim daha nerede staj yapacaklar vs gormeden tercih etmek riskli dendi, bi de egitimi ingilizce araya gitmesin

• cerrahpaşa bence üzmez diye düşünüyorum sizin fikriniz ne ?

O da buyuk bi ikilem deprem gecirdi diye uzak durulabilir de ayni sekilde siralamalari kesin duser diyip tercih eden cok olabilir de, hocam bi de bir sey diycem urfada yasadigim icin benim deprem kontenjanim var bunu sadece kendi sehrimde mi kullanabilirim yoksa herhangi bir deprem ilinde mi

İngilizce olmasi beni korkuttu okumasi zor olabilir ama marka degeri cok yuksek bende uzecegini dusunmuyorum

• o kadar konu araştırdım hocam ama deprem kont. olmadığı için buna bakmadım ama bence bütün illerde geçerli olmalı

• ingilizce olması aslında sağlık turizmi sertfikalı diş kliniklerine giriş için büyük bir artı olabilir tercih listeme koymayı düşünüyorum açıkçası

• 26700 sıralamam var da geçen sene 27800 ile kapatan tıp gelir mi

• Joel Barish J kullanıcısına yanıt
    İhtimali yuksek bence hocam

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.