Şimdi Ara

Her uni için tıp kontenjanları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Herkes genel sayı vs diyor ama tercih yapacağınız uni nin gelip gelmemesi açısından bizzat o uninin ne kadar arttığı da büyük önem taşıyor…
    Bir konuda yine paylaştım ama araya gitti herkesin faydalanması için konu açmak istedim ( çalışma Salim Uysala aittir )

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Hocam nereden aldın bunu sitesinde bulamadım ben. 34+, şehit gazi kontenjanı tablosu falan vardı sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kompany K kullanıcısına yanıt
    Hocamiz twitter da paylasmisti sitesinde yok bu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sizce tıp diş sıralamaları ne olur 29.6 bin sıralamam var develt tıp ya da en kötü geçen sene 27.8 ile kapatan cerrahpaşa dişe girebilir miyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanerdönmez -- 21 Temmuz 2024; 12:55:56 >
  • orhanerdönmez O kullanıcısına yanıt
    Hocam benimde siralamam 29.6k diş yazmayi dusundum ama ailem akrabalar arkadaslar soguttu disten lanet olsun… cerrahpasa dis icinse daha yeni acilmis bir fakulte oldugu icin yorum yapmak zor mesela yeni acilmis diye az da tercih edilebilir etiket ismi yuzunden beklenmeyen bir durum da olusabilir ben her turlu tip yazma taraftariyim, normalde adiyaman tek geliyor ama okul birinciligi kontenjanim oldugundan 26k 27k lik lerleri zorlamak istiyorum hakkimizda hayirlisi hocam bence tip yazin hem geri gitcek diyorlar

• ktü neden bu kadar düşürmüş kapatılma gibi bir durum söz konusu mu

• Teşekkür ederim ben de araştırdım ama hala uzmanlık sonrası çok güzel bir getirisi var diş hekimliğinin sonuçta mühendis de olsak kendimizi geliştirmemiz gerekecek aksi halde yine iş bulamayız , neye dayanarak geri çekecek diyorlar hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Hem artan kontenjanlar hem de yeni nesildeki muhendislik istegi nedeniyle, bunun yani da siddet olaylari cok artti hastanelerde 5 kisiden 3 unun arapca konusan multeci olmasi vs insanlwri baya sogutmaya yetiyor buna ek ulkedeki doktor acigi nedeniyle nobet mevzusu var saatlerce... son 3 4 yildir ozellikle tasra tipler hep az az geriliyordu bu senede aynisi olur bence. Diste dediginiz gibi uzmanlik yapincs onunuz aciliyor ama cidden cok zormus o yuzden dis secenlerin DUS a daha ilk donemden baslamalari tavsiye ediliyor aklinizda bulunsun

Bir diger nedeni yazmayi unutmusum insanlar artik yapay zeka nedeniyle issiz kalma korkusundan direkt yapay zekayi yapacak mesleklere yonelmek istiyor

• vito scotti V kullanıcısına yanıt
    Forumda bi konuda birisinin basim hatasi olabilecegini soyledigini duydum belki -7 dir sonraki basimda duzeltirler vs ama basim hatasi yapilabilecek bir konu oldugunu sanmiyorum ciddi bir is sonucta dikkat etmislerdie

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AA6C1957D -- 21 Temmuz 2024; 14:40:2 >
  • KATÜDE HAZRILIK KAAPTILMIŞ O YÜZDEN -70 DOĞRU BU ARADA SAYIN ARKADAŞLAR

• sizce herhangi bir devlet tıpının gelme ihtimali mi daha muhtemel bana yoksa 27.6 ile kapatan marmara dişin mi

Bence son siradaki tip daha muhtemel

• tercih sırama göre mi değişir sizce yoksa ilk sıraya diş yazsam dahi diş gelmeyip son tıp mı

İnanin cok zor bi soru hocam emin degilim illa bir cevap verecek olsam tip derdim ama buna dayanak olacak bir nesnel verim yok kimsede veremez maalesef biraz da nasip isi yinede yerinizde olsam tercih listemde dis bulunmaz bile, en kotu 1 sene mezun sonrasi cok iyi bir sehirde okursunuz

• acaba ne kadar etkiler. Atıyorum 20 binlerdeki tıplar 23-24 bine geriler mi. Bence +520 hiç küçümsenecek bir rakam değil. Nerdeyse %20 bir artış var.

• Mezuna kalmak da bir seçenek ama diş + uzmanlık yapınca da atama %100 diş bence fazla gömülüyor itü ceng de okusanız size garamti 80k maaşı kimse vermiyor 1 sene yks basacağıma dus basarım zaman kaybı olmaz gibi geliyor yanlış mı düşünüyorum

• Loky19 kullanıcısına yanıt

3 4 k çok fazla gibi 30.5ta kapar gibi bence

Mantıklı hocam ama duyumlarıma göre DUS da uzmanlık kazanmak TUS a göre çok zormuş bu yuzden daha dişin 1. senesinden hazirlanmaya baslayin diyorlar aklinizda bulunsun. Diş + DUS benim de aklima yatmisti ama ailem o kadar kotuledi ki lanet olsun dedim daha okurken burnumdan gelir benim

• Loky19 kullanıcısına yanıt
    20 den 21,5 imkani var ama 3 4k lık sıçrayış bence zor, daha batı tıpları o kadar geriye giderse doğudakilerin 34 35k ile kapatması gerekir çunku (aslinda boyle bir sey isime geliyor baya ama olacagini dusunmuyorum cok sey istemiyorum bi biografime beü| tıp yazabilsem bana yeter fazlasında gözüm yok )

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.