Şimdi Ara

Her üyeden bir mesaj(mesajınızı başlıkta yayınlıyorum) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
537
Cevap
2
Favori
8.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gün doğarken ardından tepelerin...
  • Bi mesajda benden olsun
  • hayat kısa, kuşlar uçuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni yaz uleyn

• Çık dedim battıkça kükredin
  • Yahu işimiz gücümüz GIRGIR
  • You have no power here gandalf the grey..... Rohan Kralı
  • mesajlar bomba yanlız
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenagar

Yeni mesajlar eklendi..

HOCAM ÖNCELİKLE KONU ÇOK İYİ Bİ HIZDA İLERLİYOR TEBRİK EDERİM.

Şunu sormak istiyorum. Acaba Her üyeden sadece 1 mesajmı yayınlıyorsunuz yoksa birkaçtane yayınlarmısınız ?
  • Böyle bir durumda tabiki enlerde olursun bizim sayemizde...
    Sizi enlere taşıyacağız yorumlarımızla....
    Yapılan yorumunuzla ilk sıralarda olmak iztemez misiniz...

devamı gelecek...

• Sadece kendine değer ver, lanet olası hayatta kime değer verdiysem hepsi gitti.

• Arkadaşlar yeni mesajları da ekledim, yorumlarda gördüğüm kadarıyla bazı arkadaşların mesajlarını farketmediğimden ötürü yayınlayamamışım. Böyle bir durumla karşılaşırsanız özel mesaj atmaktan çekinmeyin. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark_Knife

quote:

Orijinalden alıntı: erenagar

Yeni mesajlar eklendi..

HOCAM ÖNCELİKLE KONU ÇOK İYİ Bİ HIZDA İLERLİYOR TEBRİK EDERİM.

Şunu sormak istiyorum. Acaba Her üyeden sadece 1 mesajmı yayınlıyorsunuz yoksa birkaçtane yayınlarmısınız ?

Teşekkür ederim hocam, her üyeden bir mesaj yayınlıyordum fakat aklımda bir kere mesajını yayınlayan üyeler için de başka bir şeyler daha var. İlerleyen günlerde o sisteme geçeriz

• baya tutmuş
  • TOPLANIN PARA SIKINTISI ÇEKEN LİSELİLER GÜNDE 15 DAKKA REKLAMLARA TIKLAYARAK NASIL PARA KAZANILIR ONU ANLATICAM İNANMAYAN DENESİN SONRA KÜFÜR ETSİN SONRA YALAN DESİN OKEY.....
    (300 600 TL ARASI DEĞİŞİR KAZANCINIZ BOT SAYINIZ NE KADAR ÇOK OLURSA O KADAR KAZANIRSINIZ İLK 3 AY SABIRLA BOT BİRİKTİRMENİZ LAZIM SABRI OLMAYAN HİÇ BAŞLAMASIN) günde 15 dk tıklıcaksınız işiniz ne
    http://www.fusebux.com/index.php?r=serseriking57
    http://www.probux.com/?r=serseriking57
    http://neatclix.com/?ref=serseriking57
    bu sitelere kayıt oluryoruz ve internetten oturduğumuz yerden para kazanmaya başlıyoruz
    Büyük şirketler fusebux a ,Neatclix e ve Probux a site reklamını yapması için karşılığında ücret öder fusebux,neatclix ve probux da bize reklamlara tıklamamız karşılığında komisyon verir sitede 20 reflam çıkar gunde 0.590$ kazanırsınız 11 gunde 0.6000 yaptığında RENT REFERRALS alısınız yani bot bu botlar diyelımkı siz gunde 1 tl kazanıyorsunuz bu botlar ile 4 tk kazanırsınız bot sayınız arttıkça kazancınız artar sadece 3 ay sürekli her 0.6000 yaptığınzda 3 adet bot almak 3 ayın sonunda gunde 7.5 10 tl kazanbilirsiniz bot sayınız arttıkça kazancınız yukselir 3 botu 11 gunde aldırken bot sayımız arttığı için 2 gunde bir bot alırsınız kazancınız bu doğrultuda yükselir ve bot sayınız arttıkça artar
    KAZANDIĞINIZ PARAYI PAYPAL NETELLER PAYZA EGOPAY (SANAL BANKA) ÜYELİĞİNİZE AKTARABİLİR SONRADA HESABINIZLA ÇEKEBİLİRNİZ KAZANDIĞINIZ PARAYI AKTARABİLMEK İÇİN EN AZ 4 $ DOLARINIZ OLMASI GEREKİR

• O keko birgün alğltırsa seni tekrar gelip dert yanamayacaksın bana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizimde tuzumuz bulunsun
  • Ben kola içtim, nurgül yeşilçay.

• erenagar kullanıcısına yanıt
    O gemi bir gün gelecek
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.