istediğin kadar dalga geç, yeni nesil çok zeki dalgası hariç hepsinin gerçek olduğunu göreceksin. Okumak dışında hiçbir çaresi olmayan çaresiz nesil çocukluktan itibaren sadece sınav için çalışıyor. Bak burda olay her şeyin sadece sınav için olması, ben 7. veya 10. sınıfa sadece sınav için gitmezdim bizler sizler ve arkanızdan gelenlerde giderek artarak göreceksin bunu hayatlarında sadece sınav var ve en iyisini istiyorlar. Sınavın ne olduğunu hepimiz biliyoruz yeterince isteyen birisi aptal değilse 100 70 rahat yapar. Olay sadece yeterince istemek, ortalama zeka bunu yapabilmek için yeterli. |
HER YIL DERECE YAPMAK ZORLAŞICAK (2. sayfa)
-
-
Evet ekonomik zorluklar yüzünden insanlar bunun tek kurtuluş çaresi olduğun düşünmekte
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ama yapsalar bu sene daha fazla yığılma olurdu bu senenin tyt si de ayt si de çok kolay hocam doğru dürüst eleyici soru yoktu
Yığılma oldu zaten ayrıca 2021 de 200 puanı geçen kişi sayısı 900k iken 2022 de 2 milyon
Olan bizim tyt korumaya oldu
Abartma la sende. Türkiye şartlarında kaç kişi bırak iyiyi ortalama beslenebiliyor ki ortalama bir zekaları olsun. Daha şimdiden İstanbul gibi yerler tercih edilmiyo ekonomiden dolayı. Okumak eskisi kadar da değerli değil hem. Top unilerden bile mezun olsan dayısı olan senden değerli. Yurtdışında da fakir kişi yapamaz zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
okumak eskisi kadar değerli değil diyorsun, toplumdaki memur çocuğu tarzı geliri olan tabaka için okumak dışında hiçbir şans yok. Bunlar ve daha üst kesim rekabet ediyor zaten; üstteki yüzde birlik tabaka hayatını yaşıyor, alttakiler ne yapacağını henüz kestiremediğim korkunç büyüklükte vasıfsız bir genç nüfus ortaya çıkarıyor muhtemelen sen ben gibiler de sınavla cebelleşiyor işte.
-
sınavlar bir değil ki hocam tyt 2022 çok kolaydı kabul edilemez bir seviyeydi tabi böyle olacaktı benim demek istediğim ayt si de kolay olan bir sınavda yukarlarda çok feci sonuçlar gelmedi öğrenci seviyesi artıyor evet ama çok üst düzey bir artış yok
Az sokaklarda çıkın dolaşın. Bir esnaf bir kuaför bu krizde zarar mı etmiş yoksa kârına kâr mı katmış? TR de eskilerden gelen 'Oguyun evladım Oguyun memur olun işiniz belli olsun' anlayışı hala hâkim. 15-20K otocu olacağına adam 10K ya memur oluo. Türkiye bu şekilde yol almaya devam ederse gerçekten ekonomik anlamda gelişemez arkadaş. İnsanları iş kurmaya,istihdam yaratacak alanlarda çalışmaya teşvik edilmesi lazım.
Değildi de 2020 ye benzer diyorlardı 2020 de bu sayı 1.1m du
Konumuzla alakasız maalesef, safsatalarla başka yere çekiyorsunuz mevzuyu.
-
Evet biraz alakasız olmuş olabilir ancak demek istediğim okumak %100 refah sahibi bir hayat yaşattirmiyor. Sadece şansını arttırır.
zaten hocam ösym nin amacı lisans sonuçlarını daha önceden örneği olan 2020 gibi getirmekti (sıralamada altta olanları avantajlı kılmak için + devlette kontenjanlar özeller dolsun diye düşürüldü + 2023 yks seçimden sonra yapılacağı için 2022 kadar kolay olmayacak tyt puanı o yüzden kaldırıldı)
ayt 12 2.dönem konuları da olduğu için ister istemez sınav daha seçici olacaktı o yüzden tyt yi daha kolay yapıp dengelediler
tyt 2022 zorluk olarak msü 2022 ile bile yarışamaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Autghust34 -- 29 Temmuz 2022; 1:26:25 >
Ben girmediğim için bilmiyorum hocam forumda 2020 ye benzediğini söylüyorlardı ben geçen sene 12k tyt me güvenip korudum fakat adamlar haksız bir şekilde baraj kaldırıp 30 dk ekleyip ve sınavı da kolay yapmalarına rağmen 200 puan olayını değiştirmeyip hakkımızı yediler 12k oldu sana 24k
Aynennn hocammm insanlar 5.sınıftan paragrafa başlıyor yeni nesil bumm all starr omgg
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X