Şimdi Ara

Her Yılın En İyi 10 Filmi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
29
Favori
3.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel derleme olmuş favorilere aldım teşekkürler.
  • 2000 sonrası kalite düşmüş. İmkanlar çoğalmışken, eskiye oranla kaliteyi düşürüyorlar sürekli.
  • ilk 70 ler varmı diye baktım the exorcist varmı diye 1973.
    2. ise 1981 deki victory filmi kaçıncı sırada futbolcu pele ve Sylvester Stallone nin oynadığı film.eline sağlık bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gigaerman -- 9 Temmuz 2014; 21:56:35 >
  • das boot nası 2. sırada olur
  • güzel konu teşekkürler
  • Bana hep 90 lar ile 2000 lerin başı sinemanın zirveye ulaştığı nokta olarak gelmiştir. Kült filmlerin bir çoğu bu tarihlerde yer alıyor.
  • yakın zaman olarak 2010 ve 2012 çok iyi olmuş. bu arada forumdaki en yararlı üyelerden birisin dostum, katkıların için cidden teşekkürler.
  • kalsın
  • 99 efsane
  • 99'da ne filmler çıkmış be
  • Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. En kısa zamanda listeyi güncelleyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gigaerman

ilk 70 ler varmı diye baktım the exorcist varmı diye 1973.
    2. ise 1981 deki victory filmi kaçıncı sırada futbolcu pele ve Sylvester Stallone nin oynadığı film.eline sağlık bu arada

70'li yılları şimdi ekliyorum, birazdan güncelleyeceğim. Victory filmi ise 31. sırada.
  • Asıl efsane bence 94'dür
  • Güzel olmuş teşekkürler aralarından seçip listeme eklemeye başladım
  • Konuyu açan ve emek eden arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum.Filmleri tek tek inceleyince bugüne kadar görmediğim oldukça güzel filmleri keşfettim.Listeme aldım.
  • 94 ün her filmi neredeyse tüm sitelerde, kesinlikle izlenmesi gereken filmler arasında. Şimdi ise her yılı geçtim 5 yılda 1 efsane film yapılıyor.
  • Aradığım konu buymuş demek.
  • Listeye 2014 yılının ve 70'li yılların en iyi filmleri eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 12 Temmuz 2014; 13:36:30 >
  • Eline sağlık, güzel konu olmuş
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.