Şimdi Ara

Her yolu denedim ama Video inmiyor(ACİL YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kayıt olduğum bir uzaktan eğitim sitesindeki videoları indirmem gerekiyor internetim kotalı sıkıntı yaşıyorum ...arkadaşımın interneti sınırsız oradan indirmeyi denedik google crome ve firefox taki hemen hemen bütün video indirme eklentilerini denedik ama videolar inmiyor ...IDM ve ona benze programlarda işe yaramıyor...bu konuda yardımlarınızı bekliyorum...teşekkür ederim..

• quote:

Orijinalden alıntı: gurkan_33

Merhaba arkadaşlar kayıt olduğum bir uzaktan eğitim sitesindeki videoları indirmem gerekiyor internetim kotalı sıkıntı yaşıyorum ...arkadaşımın interneti sınırsız oradan indirmeyi denedik google crome ve firefox taki hemen hemen bütün video indirme eklentilerini denedik ama videolar inmiyor ...IDM ve ona benze programlarda işe yaramıyor...bu konuda yardımlarınızı bekliyorum...teşekkür ederim..

İhtiyacınız olan program;

http://download.pilotgroup.net/trial/saveflash_trial.exe

• quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

quote:

Orijinalden alıntı: gurkan_33

Merhaba arkadaşlar kayıt olduğum bir uzaktan eğitim sitesindeki videoları indirmem gerekiyor internetim kotalı sıkıntı yaşıyorum ...arkadaşımın interneti sınırsız oradan indirmeyi denedik google crome ve firefox taki hemen hemen bütün video indirme eklentilerini denedik ama videolar inmiyor ...IDM ve ona benze programlarda işe yaramıyor...bu konuda yardımlarınızı bekliyorum...teşekkür ederim..

İhtiyacınız olan program;

http://download.pilotgroup.net/trial/saveflash_trial.exe

arkadaşım yardımın için teşekkür ederim ama bu da işe yaramıyor...çok çaresizim :(:(

• Videonun linkini yazın indirmeye çalışayım.
  • MERHABA

Öcelikle geçerli web sitesindeki dosyaları indirememeniz Normal.
    Bazı web tabanlı sunucularda barındırılan verilerin üçüncü parti indirme yardımcıları tarafından indirilmesi.Engellenir.

Örnek:Özellikle internette dijital kitab,film,müzik satan platformlara girdiğinizde müzikleri dinleyebiliyorsunuz.Filimleri İzleyebiliyor ancak indiremiyorsunuz.
    Bunun sebebi İçeriklerin herhangi bir şekilde illegal yöntemlerle istemci bilgisayarlara indirilmemesinin istenmesinden kaynaklanıyor.Sunucu Tarafından İstemci Bilgisayarlara kısıtlı erişim özelliği aktif ise sadece izler ve dinlersiniz.Daha fazlasını yapamazssınız.

HER ENGELİN BİR AŞILMA YÖNTEMİ VARDIR.ARAŞTIRIN BELKİDE BU SORUNU ÇÖZEBİLECEĞİNİZ ALTERNATİFLER MEVCUTTUR.

TEŞEKKÜRLER.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-385DBCF96 -- 7 Ocak 2013; 10:12:54 >

• Videonun linkini yazın indirmeye çalışayım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.