Şimdi Ara

Her yön 15 Kr - TÜRKCELL- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
3.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • alıntıdır.

quote:

ben gonderdim fakat turkcellden gelen cevap bu kampanyaya katılamazsınız diye msj geldi sebep
    salı ve cumartesi ucretsiz sebeke ici gorusmemis...

doğruluk payını bilemiyorum. alıntıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piri.reis -- 23 Ocak 2009; 16:01:40 >
  • avea çıkarttı tabi hemen kaçırırmı türkcell işte budur hanginiz daha iyisini yapacak devam
  • dün katılım mesajı yollamıştım

bu sabah

tebrikler her yöne 15 kuruş kampanyasına kaydınız tamamlanmıştır.Tarife değişikliği yapmadığınız sürece ,6 ay boyunca her yöne dakikası 15 kuruşa
    konuşabilirsiniz

diye mesaj geldi

teşekkür ediyorum bilgilendirme için

• quote:

Orjinalden alıntı: vaynett

dün katılım mesajı yollamıştım

bu sabah

tebrikler her yöne 15 kuruş kampanyasına kaydınız tamamlanmıştır.Tarife değişikliği yapmadığınız sürece ,6 ay boyunca her yöne dakikası 15 kuruşa
    konuşabilirsiniz

diye mesaj geldi

teşekkür ediyorum bilgilendirme için

sabah saat 10.08 demi geldi.
  • @piri.reis
    Bana da 10 da geldi mesaj.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bungee20

Bedava günlerdeki turkcell aramalarınızda, bedava gün dakikalarından.

Bedava gün harici turkcell görüşmeleriniz ve diğer yön görüşmeleriniz, cayma bedelli'den.

Cayma bedelli bittikten sonraki turkcell görüşmeleriniz, 10 saat kampanyasından. Diğer görüşmeleriniz dakikası 15 kuruştan ücretlendirilecek.

Benim bir adet hattımda bütün bunlar mevcut.

Turkcell'e geçtikten sonra her gün BASVURU yazıp 7050'ye göndererek, öncelikle cayma bedelli kontratlara kaydolun. Sonra on saat bedava kampanyasına kaydolun. (bu sıra önemli, tersi olmuyor)

21 TL meselesini anlayamadım, 10 saat ücreti 12 TL, 1,8 TL sabit ücret, 1 TL telekomünikasyon kurumu ücreti. Toplam: 15 TL falan yapar. Sms'leri de dahil ettiniz galiba.

quote:

Orjinalden alıntı: xuadrox

şimdi ben ön ödemeli hattımı faturalıya çevirirsem her yöne 15 kuruşa konuşup 21 ytl herşey dahil fiyata 3 ay tüm türkcellilerle ayda 10 saat bedava konuşup birde 1 yıllık tahahhüt verip haftada 2 gün bedava ve cayma bedelli her yöne 120 dakika alabilir miyim acaba ? Cevap evetse bunların düşüş sıralaması nasıl olacak 10 saatim varken her yöne cayma bedelliden mi bedava gün varken 10 saatimden mi gidecek nasıl olacak bilgisi olan var mı ?

bben faturalıya gecmek ıstıyorum ama sımdı gıdıyorum turkcell ekstralara adamların kafası karısıyor yok ıste o kampanya bununla bırlestırılmez fılan dıyorlar bana en basıt yolunusoylermısın veya soylermısınız sımdı ben hazırkartlıyım yaklasık 10 yıldır ve ayda en az 500 kontor harcıyorum ve bu olay cok ıyı de nasıl yararlanıcam mesela ben aylık heryone 120 bedava ıstıyorum artı 2 saat haftada bedava ıstıyorum artı kampuslu olmak ıstıyorum bıde bunların dısında heryone 15 kurusa konusmak ıstıyorum bıde turkcelede artı para verıp bedava dakka alınıyorsa almak ıstıyorum cok mu ıstedım acaba 10 yıllık aboneye yapsınlar artık bır kıyak bu kadar ıstek cok oldu bılıyorum ama aylık 20 lıra veya 30 lıra odeyerek en ıyısı nasıl olur benım ıcın ve neyapmam gerekır arkadaslar sımdıden tesekkur ederım.

• quote:

Orjinalden alıntı: bungee20

Penguenler üşümesin de istiyor musunuz? (avea reklamındaki gibi)

Faturalıya geçiyorsunuz, BASVURU yazıp 7050'ye göndererek, 12 ay boyunca 120 dakikayı alıyorsunuz. Tarifeniz zaten kampüs ise, kampüsten devam edeceğiniz için aylık (haftada 2 saat veren şebeke varsa bizde geçelim) 13 TL (yaklaşık) karşılığında şebeke içi 120 dakika alıyorsunuz.

Her yöne 15 kuruşa konuşmak isterseniz, tarifeniz bizbize olur ve 2 saat şebeke içi kampanyasından yararlanamazsınız.

quote:

Orjinalden alıntı: dangerdanger

bben faturalıya gecmek ıstıyorum ama sımdı gıdıyorum turkcell ekstralara adamların kafası karısıyor yok ıste o kampanya bununla bırlestırılmez fılan dıyorlar bana en basıt yolunusoylermısın veya soylermısınız sımdı ben hazırkartlıyım yaklasık 10 yıldır ve ayda en az 500 kontor harcıyorum ve bu olay cok ıyı de nasıl yararlanıcam mesela ben aylık heryone 120 bedava ıstıyorum artı 2 saat haftada bedava ıstıyorum artı kampuslu olmak ıstıyorum bıde bunların dısında heryone 15 kurusa konusmak ıstıyorum bıde turkcelede artı para verıp bedava dakka alınıyorsa almak ıstıyorum cok mu ıstedım acaba 10 yıllık aboneye yapsınlar artık bır kıyak bu kadar ıstek cok oldu bılıyorum ama aylık 20 lıra veya 30 lıra odeyerek en ıyısı nasıl olur benım ıcın ve neyapmam gerekır arkadaslar sımdıden tesekkur ederım.

pardon 2 saat derken 2 gun demek ıstemıstım haftada 2 gun turkcellıler ıle bedava konusmak artı ayda 120 dakka heryone ve bıde 13 ytl karsılıgında 120 sebeke ıcı bu arada daha fazla verıp heryone alma sansımız olurmu bıde bu sekılde bı olay yaparsam sabıt ucret fılan varmı nekadar oderım ben yanı benım amacım aylık 2 saat sebeke ıcı 2 saat sebeke dısı olsun bıde bunlar bıttıkten sonra da bu 15 kurus olayından ucretlendırılsın ıstıyorum ama sanırım kampus olayı gıdıyor bu sekılde olunca neyse gıtsın artık gencturcell sıfrelerını baska yerden alırız bu arada gencturkcell ıle kampus ayrımıydı yanı eger gencturkcel kalacak ıse ve aylık 13 lıra odıyeceksem dırek geceyım ben en az 100 lıra oduyorum her ay bıktım kontor almaktan.

• quote:

Orjinalden alıntı: dangerdanger

pardon 2 saat derken 2 gun demek ıstemıstım haftada 2 gun turkcellıler ıle bedava konusmak artı ayda 120 dakka heryone ve bıde 13 ytl karsılıgında 120 sebeke ıcı bu arada daha fazla verıp heryone alma sansımız olurmu bıde bu sekılde bı olay yaparsam sabıt ucret fılan varmı nekadar oderım ben yanı benım amacım aylık 2 saat sebeke ıcı 2 saat sebeke dısı olsun bıde bunlar bıttıkten sonra da bu 15 kurus olayından ucretlendırılsın ıstıyorum ama sanırım kampus olayı gıdıyor bu sekılde olunca neyse gıtsın artık gencturcell sıfrelerını baska yerden alırız bu arada gencturkcell ıle kampus ayrımıydı yanı eger gencturkcel kalacak ıse ve aylık 13 lıra odıyeceksem dırek geceyım ben en az 100 lıra oduyorum her ay bıktım kontor almaktan.

sana tavsiyem
    faturalıya geç
    15 kuruş kampanyasına kayıt ol.
    cayma bedelli 120 dakika al.
    haftada 2 gün bedavayı al.

kampüscelli kız arkadaşım var. çok konuşuyoruz diyorsan
    kampüs faturalı tarifesine geç.
    cayma bedelli 120 dakika al.
    şebeke içi 120 dakika al. (sabit ücreti karşılığı)

unutma. her iki tavsiyemde de, nereyi ararsan ara, turkcelide arasan önce cayma bedelli 120 dakikadan düşüyor.

senin durum biraz karışık. arama ve mesaj alışkanlıkların nasıldır.
    genelde şebeke içi mi? şebeke dışı mı ararsın.
    bunları bilmeden seni yanlış yönlendirebiliriz.

• vodafonda heryöne 18 kr, türkcell kdv dahil 18.18 kr yine dağ fare doğurdu
  • mükemmelmiş.
  • Bu cayma bedelli 120 dakikayı biraz açarmısınız. Çünkü babam hazırkarttan faturalıya geçmek istiyor. Geçtik deyelim, 6ay boyunca her yöne kdv öiv dahil 18,18 kr kampanyasına katıldık. Bu kampanya için tahahhüd var mı? 120 dakikalık cayma bedeli ücretli mi nedir, nasıldır?
  • Arkadaşlar Ben bizbize tarifendeyim.cayma bedelli de 120 dakika bana yetiyor.1.80 lira sabit ücret ödüyorum.her yöne 15 kuruşa geçersem tarifem nasıl bizbize oluyor.sabit ücreti ne bunun.
  • Türkcell bu kampanyadan sonra herkesle tarifelerinde indirime gitmesi lazım. Düşünsenize herkesle 60 paketi kdv dahi 14,54 tl imiş. bu kampanyaya giren bir kişi 11,00 tl gibi bir fiyata konuşacak o yüzden mesela herkesle 60 paketini herşey dahil 10 ytl ye çekmesi bence çok iyi olur.
  • Biraz önce mesaj gönderdim bu tarife için, turkcelle 12 aylık sözleşme olduğu için kabul etmedi.cayma bedelliler katılamıyor mu tarifeye.Birde haftada 2 gun bedavam var
  • Güzel kampanyaymış. Bir Avea hattı Turkcelli yapmak gerek
  • Kampanyaya, yeni bir bireysel faturalı hat alan, faturasız hattan faturalı hatta geçen veya Turkcell'e numarasını faturalı hat olarak taşıyan müşteriler katılabilir.

quote:

Orjinalden alıntı: BuZ-MaViSi

Biraz önce mesaj gönderdim bu tarife için, turkcelle 12 aylık sözleşme olduğu için kabul etmedi.cayma bedelliler katılamıyor mu tarifeye.Birde haftada 2 gun bedavam var
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.