Şimdi Ara

Her yön 15 Kr - TÜRKCELL-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
3.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi Turkcell Faturalı Hat alan müşterilerimiz, 6 ay boyunca her yöne dakikası sadece 15 KR'ye konuşma imkanından yararlanıyorlar. Üstelik 6 ay boyunca Fatura Cepte aboneliği de ücretsiz.

Kampanyaya katılmak için, hattınızı aldıktan sonraki 30 gün içinde, HER YONE yazıp 2777'ye kısa mesaj göndermeniz yeterli. Üstelik Yeni Tesis Özel İletişim verginiz bizden!

Numarasını Turkcell'e faturalı hat olarak taşıyan müşterilerimiz, 6 ay boyunca her yöne dakikası sadece 15 KR'ye konuşuyoralar. Hatlarının kullanıma açılmasını takip eden 30 gün içerisinde, HER YONE yazıp 2777'ye kısa mesaj göndermeniz yeterli.

Hazır Kartlı'ysanız numaranız değişmeden faturalı hatta hatta geçebilir ve HERYONE yazıp 2777'e kısa mesaj göndererek 6 ay boyunca her yöne dakikası sadece 15 Kuruşa katılabilirsiniz. Hazır Karttan faturalı hatta geçtikten sonra faydalanabileceğiniz diğer kampanyamız hakkında bilgi almak için tıklayın

Kampanya 22 Ocak 2009 – 31 Mayıs 2009 tarihleri arasında geçerlidir.
    Kampanyaya, yeni bir bireysel faturalı hat alan, faturasız hattan faturalı hatta geçen veya Turkcell'e numarasını faturalı hat olarak taşıyan müşteriler katılabilir.
    Kampanyaya başvuran ve tarifesi BizBize tarifesi dışında olan müşterilere, kampanyaya katılabilmeleri için tarifelerinin BizBize olarak değiştirileceği ve kullanmakta oldukları konuşma paketleri var ise iptal olup ücretinin tamamının faturaya yansıtılacağına dair kısa mesaj gönderilir ve onaylamaları istenir.
    Kampanyaya katılmak için gönderilen bu kısa mesajdan sonra EVET yazıp 2777'e ücretsiz kısa mesaj göndermek gereklidir.
    Kampanyaya katıldığına dair bilgilendirme mesajı alan müşteriler 180 gün boyunca, Turkcell'liler, diğer operatörlerdeki numaralar ve sabit hatlar ile dakikası 15 Kr'a (KDV dahil, ÖİV hariç); tüm vergiler dahil 18,18 Kr'a konuşacaklardır.
    Kampanya sadece yurtiçindeki, şebeke içi ve şebeke dışı görüşmelerde geçerlidir.
    Kampanya döneminde yeni bir faturalı hat alan müşterilere 6 ay boyunca ücretsiz FaturaCell aboneliği hediye edilecektir.
    Devir alınan hatlar kampanyaya dahil değildir.
    Turkcell'in kampanya tarih ve koşullarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.
    Yeni faturalı hat alan müşterilerimiz isterlerse Verginiz Bizden kampanyasına da katılabilirler

Türkcell cayma bedelli kampanyalarda bu kampanya mevcut (hemde 12 ay) ama vardır bir bildiği türkcell'in.

• yorum yapmayacağım. sonra suçlu oluyoruz.

hatırlıyorsun demi bize sorduğun soruyu.
  • taahhüt yok mu bu kampanyada? yoksa ben mi göremedim.
  • nasıl yahni bnen şimdi yeni bir hat aldım ve kullanıyorum ama cayma bedeliiye mesaj göndermiştim bu da cayma bedelliye ait bir kampanya mı farklı mı şimdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: bungee20

Farklı, bu turkcell'in hoş geldin sürprizi.

quote:

Orjinalden alıntı: denizkubi

nasıl yahni bnen şimdi yeni bir hat aldım ve kullanıyorum ama cayma bedeliiye mesaj göndermiştim bu da cayma bedelliye ait bir kampanya mı farklı mı şimdi

oo süperr o zaman valla 7 dk konuş her yöne 1 ytl hemen katıldım mesaj yoladım evet felan yazdım

talebiniz alınmıştır kampanyaya kaydınız ile ilgili yeniden kısa mesaj ile ilgili bilgi verilecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizkubi -- 22 Ocak 2009; 23:46:41 >

• quote:

Orjinalden alıntı: piri.reis

Kampanya 22 Ocak 2009 � 31 Mayıs 2009 tarihleri arasında geçerlidir.
    Kampanyaya, yeni bir bireysel faturalı hat alan, faturasız hattan faturalı hatta geçen veya Turkcell'e numarasını faturalı hat olarak taşıyan müşteriler katılabilir.

senin tarih kriterine uymuyorsun. fazla sevinme.

nasıl yani ya ben bu faturalı hattımı alalı 20 gün felan oldu ..1 ay dolmadı daha
  • kayıt mesajını yolladım 5 dk dır bekliyorum onay mesajı gelince bilgilendiririm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • alo paket ve herkesle paketi olanlar, kampüs tarifesinde olanlar, bu maddeye dikkat edin.

Kampanyaya başvuran ve tarifesi BizBize tarifesi dışında olan müşterilere, kampanyaya katılabilmeleri için tarifelerinin BizBize olarak değiştirileceği ve kullanmakta oldukları konuşma paketleri var ise iptal olup ücretinin tamamının faturaya yansıtılacağına dair kısa mesaj gönderilir ve onaylamaları istenir.
  • kampanya ile ilgili link yok mu
  • quote:

Orjinalden alıntı: piri.reis

quote:

kampanya ile ilgili link yok mu

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/ozelavantajlar/yenifaturalihatfirsati

ne linki yaa adamlar anasayfaya yapıştırmışlar her yerde yazıyor arkadaşlar bu arada kampanya
    ilk 50.000 kişi için geçerliymiş katılmak isteyen acele etsin

• quote:

ne linki yaa adamlar anasayfaya yapıştırmışlar her yerde yazıyor arkadaşlar bu arada kampanya
    ilk 50.000 kişi için geçerliymiş katılmak isteyen acele etsin

usta 50.000 kişi sınırı nerden çıktı yahu.

sitedeki 20 kuruş kampanyasını silip bu kampanyayı yayınlamışlar.
  • 10 gün önce yeni faturalı hat alan, tksharmely arkadaşımıza gelen kampanya yanıt mesajı:

-6 ay boyunca tarife değişikliği yapmadığınız sürece dakikası 15 kuruştan konuşabilirsiniz. Onaylıyorsanız EVET yazıp 2777ye gönderiniz.

-Talebiniz alınmıştır. Kampanyaya kaydınız ile ilgili yeniden kısa mesajla bilgi verilecektir.

not:
    hattı açılalı 30 günü geçmeyen faturalı hat müşterilerimiz kampanyaya başvurabilirler.
    kaynak:
    4 ay önce almış olduğum faturalı hattıma gelen sms.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piri.reis -- 23 Ocak 2009; 0:52:40 >
  • hem cayma bedelli hemm de bu kampanya ikisi de ayn1 anda olur mu ki
  • Belki olur ama ilk önce bu kampanya ya katılman lazım sonra cayma bedelliye kayıt olman lazım

quote:

Orjinalden alıntı: Achina

hem cayma bedelli hemm de bu kampanya ikisi de ayn1 anda olur mu ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: Achina

hem cayma bedelli hemm de bu kampanya ikisi de ayn1 anda olur mu ki

bi sorun olacağını zannetmiyorum.

tksharmely arkadaşımızdan birkaç gün içinde net cevap gelir.
  • Her yöne 20 ykr ile cayma bedelli birlikte kullanılıyordu, bununla ne alakası var ki cayma bedellinin.?

Ayrıca bu tarifenizi değiştirmeme taahhütü verin diyor, yani bizbize tarifesinde kalacağınızı garanti edin diyor. Cayma bedelliye başvuralı 15. gün doldu bugün henüz aramadılar, vergi bizdeki yaptım 8 ocakta, az önce her yöneyi yaptım. Bir sorun yok bence.

Ayrcaı bugün her yöne 20 KR yapmaya çalışmıştım, hatta tksharmely ile telefonda konuşuyorduk, söyledim böyle böyle bir olay var ama HER YONE yazıp gönderiyorum bir türlü kabul etmiyor 15 KR 12'den sonra falan diyordu, bende anlamadım davayı. Meğersem buymuş. 20 KR, 15 KR'a düşmüş. Nerdeyse 1 günle 5 krş fazla olacaktı.
  • avea'nın faturalı hepsibir tarifesi atağına verilen bir cevap... darısı vodafone'un başına
  • şimdi ben ön ödemeli hattımı faturalıya çevirirsem her yöne 15 kuruşa konuşup 21 ytl herşey dahil fiyata 3 ay tüm türkcellilerle ayda 10 saat bedava konuşup birde 1 yıllık tahahhüt verip haftada 2 gün bedava ve cayma bedelli her yöne 120 dakika alabilir miyim acaba ? Cevap evetse bunların düşüş sıralaması nasıl olacak 10 saatim varken her yöne cayma bedelliden mi bedava gün varken 10 saatimden mi gidecek nasıl olacak bilgisi olan var mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bungee20

Bedava günlerdeki turkcell aramalarınızda, bedava gün dakikalarından.

Bedava gün harici turkcell görüşmeleriniz ve diğer yön görüşmeleriniz, cayma bedelli'den.

Cayma bedelli bittikten sonraki turkcell görüşmeleriniz, 10 saat kampanyasından. Diğer görüşmeleriniz dakikası 15 kuruştan ücretlendirilecek.

Benim bir adet hattımda bütün bunlar mevcut.

Turkcell'e geçtikten sonra her gün BASVURU yazıp 7050'ye göndererek, öncelikle cayma bedelli kontratlara kaydolun. Sonra on saat bedava kampanyasına kaydolun. (bu sıra önemli, tersi olmuyor)

21 TL meselesini anlayamadım, 10 saat ücreti 12 TL, 1,8 TL sabit ücret, 1 TL telekomünikasyon kurumu ücreti. Toplam: 15 TL falan yapar. Sms'leri de dahil ettiniz galiba.

quote:

Orjinalden alıntı: xuadrox

şimdi ben ön ödemeli hattımı faturalıya çevirirsem her yöne 15 kuruşa konuşup 21 ytl herşey dahil fiyata 3 ay tüm türkcellilerle ayda 10 saat bedava konuşup birde 1 yıllık tahahhüt verip haftada 2 gün bedava ve cayma bedelli her yöne 120 dakika alabilir miyim acaba ? Cevap evetse bunların düşüş sıralaması nasıl olacak 10 saatim varken her yöne cayma bedelliden mi bedava gün varken 10 saatimden mi gidecek nasıl olacak bilgisi olan var mı ?

bu 10 saat kampanyası nedir bungee20 kardeş?

• quote:

Orjinalden alıntı: van_hoijdonk

Her yöne 20 ykr ile cayma bedelli birlikte kullanılıyordu, bununla ne alakası var ki cayma bedellinin.?

Ayrıca bu tarifenizi değiştirmeme taahhütü verin diyor, yani bizbize tarifesinde kalacağınızı garanti edin diyor. Cayma bedelliye başvuralı 15. gün doldu bugün henüz aramadılar, vergi bizdeki yaptım 8 ocakta, az önce her yöneyi yaptım. Bir sorun yok bence.

Ayrcaı bugün her yöne 20 KR yapmaya çalışmıştım, hatta tksharmely ile telefonda konuşuyorduk, söyledim böyle böyle bir olay var ama HER YONE yazıp gönderiyorum bir türlü kabul etmiyor 15 KR 12'den sonra falan diyordu, bende anlamadım davayı. Meğersem buymuş. 20 KR, 15 KR'a düşmüş. Nerdeyse 1 günle 5 krş fazla olacaktı.

Bende çarşamba günü gönderdim 20kr için kabul edildi. Ertesi gün yani dün 15krş için gönderdim oda kabul edildi. Yani önceden 20kr yapanlar 15yk tekrar göndersinler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.