Şimdi Ara

Vodafone En Az Kontör Yükleme Limiti 35 Lira Olmuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Turkcell'de

Bankacılık uygulamasından 40,
    Dijital Operatör uzerinden 35 TL.
  • şok a 101 bim gibi marketlerde ki 30 yüklemede mi kalkmış?
  • daha az nasıl yükleyebiliriz ?

• Vodafonelan ne işiniz var aga
  • Evet çok saçma
  • Online işlemlerden bugün lira yükleyemiyorum. Hep hata veriyor.
    Token oluşturulamadı diyor çoğu zaman. Nedir bu sıkıntı anlamadım. Online den yüklersem aylık 4gb hediye verecek ama yükleyemedim bi türlü. Saat 19.00 tarife kullanımlarının süresi dolacak. İnşallah o zamana kadar sıkıntı giderilir

Güncelleme; Uzun uğraşlarım sonucunda yükledim çok şükür

Hediye gelmedi henüz ama değişik gb hediyeleri var görünüyor. Sistemin azizliğine uğramayız inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şahsen -- 8 Ağustos 2021; 17:42:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 7nbitirdin 7 kullanıcısına yanıt

Hocam az yükleme sadece online kanallardan yapılabiliyor. Bayiye giderseniz 50tl aşağısı yok 

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

şok a 101 bim gibi marketlerde ki 30 yüklemede mi kalkmış?

Hocam, a101 üzerinden de max 50tl yükleniyor kötü bi durum 10, 20 liralık yüklemeleri rafa kaldırdılar. Son ÖİV zammından sonra...

• Bizde kurumsal hat var yüklemeyle uğraşmıyorum

Pek bilgim yok

Ama bazı A101 dekiler var olan yüklemeyide bilmiyorlardı

Bunlar faturalıya geçirme işleri

• amaclari komple faturaliya gecirmek.
    3 operatorde duzenli para verevcek musteri istiyor
  • jazzalyn abi ayip ettin J kullanıcısına yanıt

Evet

Faturalı iyi güzel de, düzenli maaşı olan kullansın hocam. 1 ay ödemediğin de kısıtlama geliyor. Eskiden 3 ay bekliyorlardı şimdi ki BTK kararı izin vermiyor. Yeni bir gsm operatörü çıksa da şu 3 illetten kurtulmak iyi gelir, en azından benim fikrim. 

• quote:

Orijinalden alıntı: yksuf

Faturalı iyi güzel de, düzenli maaşı olan kullansın hocam. 1 ay ödemediğin de kısıtlama geliyor. Eskiden 3 ay bekliyorlardı şimdi ki BTK kararı izin vermiyor. Yeni bir gsm operatörü çıksa da şu 3 illetten kurtulmak iyi gelir, en azından benim fikrim. 

fatirali hat iyidir aslinda. ama 3 operatorun de faturali hat kullanan musterimle nasil fantezi kurarim modunda.

delikanli adamsin bak asim yaparsin operiz birsey olur al su asim paketini x tl ye asma paketini diyorlar. nu nedir Allah askina

yada 1 yil duzenli fatura.odedin 2.yil mi geldi o fatura yukselecek aga zamli devam edeceksin diye diretmeleri. dalga geciyorlar insanlarla

musteri olarak bizim yapacagimiz her operatorde 1 seneden fazla.durmamak. sadakatini sevdiklerim yoksa opmelere doymuyor 3 ude

faturalı kullandım hocam, aşım telafisi almama rağmen yine de aşım oluyordu. 500MB net için 12tl kesmesi ve daha çok boş servislerin pakete eklenmesi, bu da fiyatı arttırıyor. 

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

a101 ve vodafone bayilerinde çalışanlar amatör, bayilerde her faturalı getirene %10 prim veriyorlar ondan dolayı daha içeri girer girmez yapışıp faturalı teklifleri sunuyorlar. Vodafone bayisine girip faturasız çıkan varsa tebrik etmek lazım 

• yusufoin kullanıcısına yanıt

bas jarfi v ile baslayan bir operatoru kullaniyordum yillar once. genciz o zamanlar tabi onternet dayanmiyor ucani kacani misali.

hesabimda net paketi 20 mb kalmisti ve ben 50 tl bakiye yuklemistim gece pamet yapmak icin.

ne oldu dersen 20 mb uerinde saydi ekranda bi anda kalan bakiye 0 tl olarak bildirim geldi .

la havle ya sabir diyerek temsiliciyi aradim bakin boyle boyle paketim var beni lirayi hupletmissiniz ayip oluyir ama diye adam hayir paketiniz bitkis diyor.

ya arkadasim gozum kör mü kac mb kaldigini canli kanli goruyorum g.tumden uydirmuyorum diyorum hayir bitmis diye israr ediyor.

sonra ne mi oldu gittim amil attim ekran goruntuleri alarak ardindan 4 kez temsilciyi aradim ve 50 tl yi geri hesaba yatirdilar. o temsilci arkadasin akibetini hic bilmiyorum sitlamislardir heralde

Nicke bak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.