Şimdi Ara

Her yöne konuşma ve sınırsız internet kampanyası var mı faturalıda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zzzbbe -- 19 Nisan 2016; 15:38:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 49 tl olan interneti bol paketi var,4 gb veriyor ama faturana 5 tl daha ekleyip sınırsız yapıyorsun..
    Sınırsız ama pek tadı tuzu yok
    4 gb bitince 96 kb'a düşüyor,video filan zar zor açılıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: @koray.tekler

49 tl olan interneti bol paketi var,4 gb veriyor ama faturana 5 tl daha ekleyip sınırsız yapıyorsun..
    Sınırsız ama pek tadı tuzu yok
    4 gb bitince 96 kb'a düşüyor,video filan zar zor açılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zzzbbe -- 19 Nisan 2016; 15:38:41 >
  • 25 yaş altı isen vodafone ve avea da daha uygun tarifeler vardı hocam hepsi bir arada paketleri işini görürdü. Sadece konuşma için 21 tl fazla geldi sanki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CB72FF50B

25 yaş altı isen vodafone ve avea da daha uygun tarifeler vardı hocam hepsi bir arada paketleri işini görürdü. Sadece konuşma için 21 tl fazla geldi sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zzzbbe -- 19 Nisan 2016; 15:39:02 >
  • zzzbbe Z kullanıcısına yanıt
    yıl 2016 hocam. 2004 2005 yılında olsak eyvallah da. 1 ay geçip kendiniz deneyimleyin derim. turkcell ıyı hoş ama malum fıyatları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CB72FF50B

yıl 2016 hocam. 2004 2005 yılında olsak eyvallah da. 1 ay geçip kendiniz deneyimleyin derim. turkcell ıyı hoş ama malum fıyatları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zzzbbe -- 19 Nisan 2016; 15:39:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Tabi ki var hocam beğenmezseniz taahhüt vermezsiniz avea woops faturalı kullanıyorum 500dk 5000sms 2gb sonrası 96kbps sınırsız internete 23tl veriyorum. Taahhütsüz fiyatı 28 tl deneyin beğenmezseniz taşırsınız turkcell malesef çok pahalı.

hattını faturasız olarak 1 ay deneyebilirsin. memnun kalmazsan tekrar farklı operatöre geçiş yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoftRock

Tabi ki var hocam beğenmezseniz taahhüt vermezsiniz avea woops faturalı kullanıyorum 500dk 5000sms 2gb sonrası 96kbps sınırsız internete 23tl veriyorum. Taahhütsüz fiyatı 28 tl deneyin beğenmezseniz taşırsınız turkcell malesef çok pahalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zzzbbe -- 19 Nisan 2016; 15:39:31 >
  • A

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zzzbbe -- 19 Nisan 2016; 15:39:42 >
  • vodafone daha agır basar bence:)
  • ChaRisMaTiq1i kullanıcısına yanıt
    n

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zzzbbe -- 19 Nisan 2016; 15:39:52 >
    ınternet nedenıyle fark bolgemde daha ıyı vodafne orayı bılmem aMA baska sıkıntı olmaz ınternet verımı daha ıyı bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChaRisMaTiq1i

ınternet nedenıyle fark bolgemde daha ıyı vodafne orayı bılmem aMA baska sıkıntı olmaz ınternet verımı daha ıyı bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zzzbbe -- 19 Nisan 2016; 15:40:02 >
    Neden sacma olsn hocam ınsanlar kafasına yatkınlık duyanları tercıh edıyor belkı diğerleri yan cızmıstır:) kötü anlar vardır vs vs..

birleşmesi iyi mi olacak kötü mü zaman gösterir hocam. Türkcell bölgemde en az çeken, avea internet kısmını begenmıyorum veri transferi yavas.. geç cevap veriyor ping düsük yani.
    Vodafone isteklerime cevap verıyor.
    Aveada bimcelli severim ama..:) bende bırden fazla hatlar varda.
    çekim kalitesi senin bulunduğun yerlere göre değişir hocam. Atıyorum benim bulunduğum yerde turkcell çok iyi senin bulunduğun yerlerde çok kötüdür. O yüzden yapman gereken çevrende avea ve vodafone kullanan kişilere sor çekim kalitesi nasıldır diye. Ona göre karar verir geçersin. Yada kendin 1 ay avea 1 ay vodafone kullanırsın kararını verirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zzzbbe -- 19 Nisan 2016; 15:40:20 >
  • V

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zzzbbe -- 19 Nisan 2016; 15:38:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.