Bence de artar çünkü gereksiz kullanımlardan dolayı sanırım yetersiz konuma geliyor :( yani acil iletişim ihtiyacınız olsa anlık birşey şebeke meşgul demesi sanırım çok büyük talihsizlik olur.
quote:
Orjinalden alıntı: kardia
yazık olacak avea kullananlara şebeke yok hat vermiyor ulaşmaıyorum gibi şikayetler bu sefer iii ce artacak gibi
Avea portları aldıysa sorun yk ama yine avea kaldıramaz bu sınırsızı sanmıyorum bi işler var bu işin içinde hayırlsıı verilen tarihi beklicez
CÜNEYT TÜRKTANIN CİNLİĞİ BAŞKA NE OLACAKKİ GELSİN ANONE 1 AY DA KALSA BENDE KARDIR DİYOR BAŞKA BİŞİ DEMİYOR ABONE MEMNUNİYETİNİ DÜŞÜNMÜRKİ ADAM SADCE 1 KAÇ HAFTALIK ABONE ALIMINDAN DOLAYI GELEN ABONE LERİN ÜZERNDEN EDECEĞİ KAR I DÜŞÜNÜYOR AVEA İÇİN ŞİRKET İMAJI HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL GİBİ GELİYOR BANA
peki şu anda kullanan arkadaşlar son günlerdeki durum nedir acaba söylendiği gibi sebeke mesgul yazıları hat kesilmesi kapatılma gibi şeyler yaşanıyor mu acaba ?
ben de duseldı hemde hıc sorun yok tıpkı ılk gunkı gıbı ama sanırım fatura tarıhı yaklastı dıye duseldı :))) yıne bozulursa bırdaha beles yapsa almam
quote:
Orjinalden alıntı: KHALKEDON1907
yine iptal ederler fazla sürmez
+123
quote:
Orjinalden alıntı: AmigaOS
Ben şunu bilir şunu söylerim. Bir iş arkadaşınıza (öğrencilik dönemlerinden bahsetmiyorum) Turkcell numaranızı verdiğinizde sorun olmuyor, Vodafone numaranızı verdiğinizde de artık sorun olmuyor ama Avea numarası verince karşınızdakinin tutumu hemen değişiyor. Bunu bizzat bir çok kez yaşadım, hele 506'lı bir Avea'yı biraz resmi bir cemiyet içinde verdiğiniz kendinizi çok garip hissediyorsunuz.
Avea'nın marka değeri neredeyse 0.
Turkcell adında Türk kelimesi geçmesi ve lider operatör olması sebebiyle yeteri kadar karizmatik, Vodafone ise dünya devi küresel operatör olduğu için aynı şekilde cazip. Avea ise bedavacı öğrenci operatörü olarak görülüyor.
Bu söylediklerim iş dünyası ve ciddi kesimler için geçerli. Yoksa bende öğrenciyken uzun süre Avea kullandım.
Avea bu tarifeyi bir kez daha hizmete açar ve bir kez daha başarısız olursa çok büyük darbe alacaktır.
Çok güzel söylemiş Bende bunu acıklamaya calışacaktım Harika bi Geniş bi Acıklama Yaptıgı için AmigaOS Tşkler.
quote:
Ben şunu bilir şunu söylerim. Bir iş arkadaşınıza (öğrencilik dönemlerinden bahsetmiyorum) Turkcell numaranızı verdiğinizde sorun olmuyor, Vodafone numaranızı verdiğinizde de artık sorun olmuyor ama Avea numarası verince karşınızdakinin tutumu hemen değişiyor. Bunu bizzat bir çok kez yaşadım, hele 506'lı bir Avea'yı biraz resmi bir cemiyet içinde verdiğiniz kendinizi çok garip hissediyorsunuz.
Avea'nın marka değeri neredeyse 0.
Turkcell adında Türk kelimesi geçmesi ve lider operatör olması sebebiyle yeteri kadar karizmatik, Vodafone ise dünya devi küresel operatör olduğu için aynı şekilde cazip. Avea ise bedavacı öğrenci operatörü olarak görülüyor.
Bu söylediklerim iş dünyası ve ciddi kesimler için geçerli. Yoksa bende öğrenciyken uzun süre Avea kullandım.
Avea bu tarifeyi bir kez daha hizmete açar ve bir kez daha başarısız olursa çok büyük darbe alacaktır.
Bu doğrudur ancak bu ayrımı yapanların hepsi Turkcell aboneleri bilmem farkındamısınız..
İşlerine geldiklerinde ben parayı veririm kaliteli hizmet alırım diyorlar ancak Vodafone numaranı yada Aveanı verdiğinde Turkcell yokmu abi diyorlar..
Benim bu tarz "küçük" iş adamlarına verdiğim tek yanıt var
"Sen çaldır ben ararım sizi"..
Bu onları aslında utandırmaya yetiyor.Özellikle Turkcell hattımı vermiyorum "küçük" olduğu belli olan büyük müşteri ve arkadaşlarıma..
Madem sen Turkcell dışında kimseyi aramaya cearetin yok o zaman ne diye o hattı cebinde taşıyorsun ki anlam veremiyorum..
Siz kapatın biz arayalım
aycell zamanından beri yaklaşık 5 yıllık avea abonesiyim. Daha önce ilk operatörüm telsimdi sonra turkcell en son avea ya takıldık öğretmen tarifesinden. Bugüne kadar bu şebekeye dayanmamın tek sebebi grup içi bedava olması. Tel açıkken kapalı uyarısı vermesi, şebeke meşgul diya zırlaması, şehrin göbeğinde çekmemesi gibi saçmalıkları ne turkcell de ne de telsim de görmedim. Telekom-ttnet zihniyetinin aynısı aveada da mevcut. Bu zihniyetin ne olduğunu yazarsam ya mesajı silerler ya da beni çünkü bu firmalar dh nin reklam geliri
abi tamam avea kotu bene bılıyorum ama bazen cok acımasız yorumlar yapılıyor :)
avea bu kampanyaları yapanakadar kımsenın elını cebıne attıgı yok ! en azından rekabetı saglıyor ve karlı cıkan bız oluyoryz ..elıne yuzune bulastırsada kazanan bız oluyoruz !
aslında iş turkcellde degil vodafone ve aveada ikisi bir olsa soyle turkcelli güzelcene bi yağlayıp yutarlar buna eminim. vodafone basına gelen timuray uyuyorr nefret ettim o kadından.
+1905 şu anda sorun tamamiyle çözülmüş görünüyor 1 haftadır bir kez olsun şebeke meşgul uyarısı almadım.Sorunsuz her yönü arıyorum kesinti vs. olmuyor.
quote:
Orjinalden alıntı: kenanmorbulut
abi tamam avea kotu bene bılıyorum ama bazen cok acımasız yorumlar yapılıyor :)
avea bu kampanyaları yapanakadar kımsenın elını cebıne attıgı yok ! en azından rekabetı saglıyor ve karlı cıkan bız oluyoryz ..elıne yuzune bulastırsada kazanan bız oluyoruz !
Özgürlük diye ben buna derim.
Fakat telefonu gündelik hayyatta çok az kullanan insanlar var.
Bende bunlardan biriyim.
Şöyle bize göre de aylık 200,500 veya 1000 dakikalık esnek fiyatlı bir tarife çıkarsa.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: DeSCeNT
Özgürlük diye ben buna derim.
Fakat telefonu gündelik hayyatta çok az kullanan insanlar var.
Bende bunlardan biriyim.
Şöyle bize göre de aylık 200,500 veya 1000 dakikalık esnek fiyatlı bir tarife çıkarsa.
Bende bunu istiyorum esnek fiyatlı dakika paketleri olmalı.
Bu tarifeler zaten mevcut biliyorum.300 dk ve 600 dk olarak.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme