Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Her Yönüyle Okul Öncesi Eğitimi-TOPLAM 25 KİTAP Satın Al 10 Eylül 2017 02:50 1 1 Her Yönüyle Okul Öncesi Eğitimi-TOPLAM 25 KİTAP Setin sıfır fiyatı 400 TL’dir. Ben kargo dahil 280 TL’ye göndereceğim. SIFIRDAN HİÇ BİR FARKI YOKTUR.ÇÜNKÜ KULLANILMADI.Aslında Yüksek Lisans yaparken kullanılacaktı. Fakat yüksek lisans yarıda kaldı. Hoca aldırmıştı…Özellikle yüksek lisans veya doktora yapanlar için kaçırılmayacak bir kaynak.1-Çocuk Gelişimi 12-Çocuk Gelişimi 23-Özel Gereksinimli Çocuklar ve Kaynaştırma4-Yaratıcılığın Keşfi5-Okul Öncesinde Görsel Sanat Eğitimi6-Okul Öncesi Eğitimde Drama7-Okul Öncesi Eğitimde Oyun8-Dil ve Erken Okur Yazarlık9-Okul Öncesi Dönemde Çocuk Edebiyatı10-Okul Öncesi Dönemde Fen Eğitimi11-Okul Öncesinde Matematik Eğitimi12-Okul Öncesi Dönemde Müzik Eğitimi13-Okul Öncesi Dönemde Beden Eğitimi14-Okul Öncesi Eğitimde Alternatif Yaklaşımlar15-Okul Öncesi Eğitim Programları16-Okul Öncesi Dönemde Alternatif Değerlendirme17-Okul Öncesinde Materyal Geliştirme18-Okul Öncesi Eğitimde Teknolojinin Rolü19-Okul Öncesi Eğitimde Öğretim Yöntemleri20-Ruh Sağlığı21-Anne ve Çocuk Sağlığı22-Cinsel Gelişim ve Eğitim23-Etkili iletişim24-Okul Öncesi Eğitimde Yönetim ve Liderlik25-Aile Eğitimi ve KatılımıSistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 280 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kastamonu Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 3 ADET IPHONE 5 KILIFI-KUTULU-KULLANILMADI Her Yönüyle Okul Öncesi Eğitimi-TOPLAM 25 KİTAP