@mai_mai arkadaşıma katılıyorum 1 seneyi aşkındır sroyu oynamaktayım, diğer serverlarda charım var fakat hiç bir zaman 500+ k sp charım olmamıştı @TuzsuzDELiBEKiR Büyük abilik yaptın, sadece powerlevel için değil, gösterdiğin yakın ilgi, babacan yaklaşımın ile bizleri sevgi ve saygı çemberinde güzel 2 hafta yaşattığın için , Allah ne muradın varsa versin, sonsuz Teşekkürler... Ekip arkadaşlarım @mai_mai @luckyone Online üzerinden tanıştığım ve çabucak kaynaştığımız ender güzel insanlardan Sizlerle aynı serverda olduğum için kendimi şanslı sayıyorum, nice savaşlara omuz omuza savaşmak dileği ile.. Farm sırasında , Dc ,res olaylarında yardımlarınızdan dolayı teşekkürler Res programı farmda son nokta bence, program sayesinde bu kadar kısa zamanda iyi sp aldık Programı düşünen ve tasarlayan "TuzsuzDELiBEKiR - luckyone" ikilisine ne kadar teşekkür etsek az Birazda charımdan SS ler bırakayım
tebrikler 10 numara iş yapmışsınız
Bizede hayırlı olsun demek düşer
okul olmasa ben de olacaktım aranızda...
bir başka bahara
@tuzsuzdelibekir
keşke herkes senin gibi olsa.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme