Şimdi Ara

Hera'da Powerfarm ... Bitti ... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peki bir soru günde ne kadar pvf yapacaksın ? 20 saat ya da daha fazla ? Olayın mantığını biliyorum tecrübe ettim biliyorsun zaten venüsteki chara günde sadece 3 saat elle kasarak 1 haftada 130 k sp topladım , Ekibine beni ekleyebilirsin ciddi sayılırım pazartesi salı gibi silkimi yüklemiş olurum bir terslik olmazsa , olursa zaten seni en kısa zamanda bilgilendiririm .
  • bende gelirim ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: -PiToN-

guild lwl atlayıp ortam kurmak istioyursun sanırım bende diom pre sadece lwl icin deil parasi olan alır bronze pre girer sen hemen oyunda olsun istiosun anlasılan b*t a birakip kasıcan tamam

Konunun ne oldugunu ya da ne konusuldugunu bile sanirim anlayamadin :) neyse zaten konu anlayana ...

quote:

Orjinalden alıntı: mai_mai

Peki bir soru günde ne kadar pvf yapacaksın ? 20 saat ya da daha fazla ? Olayın mantığını biliyorum tecrübe ettim biliyorsun zaten venüsteki chara günde sadece 3 saat elle kasarak 1 haftada 130 k sp topladım , Ekibine beni ekleyebilirsin ciddi sayılırım pazartesi salı gibi silkimi yüklemiş olurum bir terslik olmazsa , olursa zaten seni en kısa zamanda bilgilendiririm .

Valla amac 24h ama is guc nedeni ile nasil olacak o konuda arayistayim, yani gunduzleri partiyi idare etme konusunda henuz nasil olacak emin degilim o konu uzerinde calisiyorum :) lakin soruna cevap; amac 24h ...

Sen gelirim dersen en azindan 1 slot saglam dolar ve ekip isi olur sanirim ...
    Gelirim diyen diger arkadaslar dedigim kosullar dahilinde kapi acik ... Ama konuyu acmaktaki amacim zaten ekip olayi olacak mi, nasil sekillenecek ya da sekillenecek mi onu gormekti ...

• Tamam iyi güzel hoşta hangi ara öleceğiz 24 saat kasarsan ; 20 - 25 lvl arası her ölüş %2 kayıp ettiriyor her gün en az 5 lvl düşmemiz gerekir hatta daha fazla , her lvl için 50 kere öleceğiz 250 kere ölmemiz gerekli açıkçası benim en nefret ettiğim kısımdı bu pvf olayında neyse yanımızda 10 lvl bir cleric bulundururuz çok fazla sorun olmaz ama onunla bile en az 2 3 saatimizi alır , hmm aslında bunları ekip kurulunca msn den filan konuşmak lazım .
  • cleric olmasa bile int charda force acabilirim o is icin 25 lvl chari kaldirmak icin bakmadim ama cok sp istemeden acilabilir force galiba ...
  • Yanımızda oyuna sorunsuz girebilecek bir clerice ihtiyaç var pvf yapacak charın zaman kaybetmemesi gerekli çünkü dediğim gibi gerçekten uzun süren ve sıkıcı bir iş farm yapacağın build eu mu olacak yoksa china mı ona göre bir formül ayarlayabiliriz sanıyorum ki ikimiz bir birimize yeteriz eu isen sorun yok cleric i 10 lvl e kadar açman yeterli olur ben de force u açarım pvf yapan kasmasına devam eder biz de birbirimizi kaldırırız olduğumuz yerde spotu terketmeden ve fazla zaman kaybetmeden . Bu arada force da res 17 lvl de mi 20 de mi geliyordu onu unuttum ya da yüksek lvl de gelse bile sorun olmaz önce sen ölürsün durmadan ben reslerim sonra ben ölürüm skile lvl im yetmesede sorun olmaz senin işin bittiği için , dur bakayım ben ona bir . Var ya bu harcadığım enerjiyi derslerime harcasaydım şimdi doktora yapıyor olurdum Bu da gençlere günün mesajı olsun .

• forceyi 17 e getirmek ve 35 sp yi gözden çıkarmak yetiyor

ayrıca hera'daki isim nedir ? rock'n coke gibisin pvp yapmak istiyorum :P
  • Tamam o zaman sorun yok Tuzsuz , Teşekkür ettim LifeForStyle nick daha belli değil acc. bile almadım , daha teorideyiz yakında inşallah pratiğe geçeriz , nick büyük ihtimal kolay bir şey olur anime karakterlerimden birini seçerim .
  • nick SoulCUTTER Hera da ...
    olme kalkma isi vakit alacak kuskusuz ... 20 lvl basindan 25 lvl sonuna 24k SP toplaniyor 9 gap ile ... bu da demek oluyor ki hemen hemen hergun bir kez olme seansi gerekir gibi ...
    neyse ayrintilari hallederiz ...
    ben eu acacagim, PC bol evde belki bi tane de katabildigim vakitlerde bi cinli katarim ekibe :) yani ekibe 2 char katabilirim kasilmak uzere ...
  • @mai
    lem ziraatta neyin doktora sını yapacaksın
    ayrıca benden talep ettiğin yardımları almak istiyorsan charın ismini ben koyarım, Venuste alamadım içimde kaldı zaten bari açarsan senin bu chara alalım:)
  • @luckyone
    Osuuu
    I m your genuie in the lamb , Sensei .

Dur şimdi haıırladım yalvarırım tiyki olmasın
  • saturnde olmayaydım gelirdim.
  • quote:

Tamam iyi güzel hoşta hangi ara öleceğiz 24 saat kasarsan ; 20 - 25 lvl arası her ölüş %2 kayıp ettiriyor her gün en az 5 lvl düşmemiz gerekir hatta daha fazla , her lvl için 50 kere öleceğiz 250 kere ölmemiz gerekli açıkçası benim en nefret ettiğim kısımdı bu pvf olayında neyse yanımızda 10 lvl bir cleric bulundururuz çok fazla sorun olmaz ama onunla bile en az 2 3 saatimizi alır , hmm aslında bunları ekip kurulunca msn den filan konuşmak lazım .

PK olarak öleceksin canım.
    Normal ölmekle olmaz o iş.
    2-3 lvl pk ol bak nasıl dibe vuruyon.
    Noob seni
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nømad

quote:

Tamam iyi güzel hoşta hangi ara öleceğiz 24 saat kasarsan ; 20 - 25 lvl arası her ölüş %2 kayıp ettiriyor her gün en az 5 lvl düşmemiz gerekir hatta daha fazla , her lvl için 50 kere öleceğiz 250 kere ölmemiz gerekli açıkçası benim en nefret ettiğim kısımdı bu pvf olayında neyse yanımızda 10 lvl bir cleric bulundururuz çok fazla sorun olmaz ama onunla bile en az 2 3 saatimizi alır , hmm aslında bunları ekip kurulunca msn den filan konuşmak lazım .

PK olarak öleceksin canım.
    Normal ölmekle olmaz o iş.
    2-3 lvl pk ol bak nasıl dibe vuruyon.
    Noob seni

Pk olunca spler gitmiyor muydu ???????

• Eğer ekipte bir kişilik boş yer olursa preli gelebilirim.Cvp beklerim.Çok avantajlı ve karlı olucağına inanıyorum.teşekkürler.
  • @Nømad
    Ne yaptın Sensei pk lık bizi bozar
  • pk olurum dibi boylarım die düşünmeyin spler giderayrıca 33den 29a düşmek için 1,5saat ugraştım ama cleric bulup ölmeyi hiç düşünemedigimden fazla kolay olmadı clericle sanırım bi 4-5lvl düşme;1lvl için 50kere ölmek gerekiorsa bi spota gittikten sonra öldükten her 5sn sonra tekrar moblar dalr ve clericde resler bu kadr basit olur fakt hesapladıktan sonra:

50*7sn=350sn*5=1750sn 7sn olarak aldım tekrar dirildikten sonra ölmeyi fakt bu kadr kısa sürmeyeceginden emin olabilirsinz

edit:..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __LP__ -- 16 Mart 2008; 13:59:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cutthroad

eğer beyazla gösterdiğim yere charınızı kırmızı olan yerdeki tepeyede kasan charınızı koyarsanız 5 ay bile uğramadan farmı yaptırabilirsiniz bu alanda farm yapmış biri olarak tavsiye ederim

Hera'da Powerfarm ... Bitti ...

Ya arkadaşım ben öyle yapıyorum bazen charı taxi ye bırakıp gidiyorum 10 dk sonra bi geliyorum char dc yemiş. Sadece 10 dk falan sabit durunca yapıyor ne iş anlamadım

• Hepi topu 5 lvl düşsen kaybedeceğin sp 500-600 aralığında olur.
    Kazanacağınla kıyaslanamaz bile.
    Tecrübe edildi.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • pk olduğunuzda her ölüm için 20 sp gidiyor. (denedim )
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.