kafama takıldı manyanga 359k küsür vurmuşsun ama ben başka bi 90 lvl wizzardın 70 lvl party nachala 450k vurduğunu gördüm az deilmi sennki
İgnore olabilitesi var Halûsinasyon olabilitesi var, Sallamasyon olabilitesi var..
45k dır O 45k sen yanlış görmüşündür
quote:
Orjinalden alıntı: TheHitchhiker
quote:
Orjinalden alıntı: cod4cü
kafama takıldı manyanga 359k küsür vurmuşsun ama ben başka bi 90 lvl wizzardın 70 lvl party nachala 450k vurduğunu gördüm az deilmi sennki
İgnore olabilitesi var Halûsinasyon olabilitesi var, Sallamasyon olabilitesi var..
ne sallamasyonu ne halüsülasyonu gir spartaya divine guildinden herhangi bi wizz taxi sine gir sana damage show yapsınlar ..... sallayacak yaşı coktan geçtim ayrıca. (herkesi kendinle karıştırma)
walla ben onu hangi skille wurdumu bilionuzdur heralde azda diil yani ama eksik yanımda bi warlock olsa 2 katına cıkar he bide hakkaten o sallamasyon geldi bnada b,de taxide diyosub wizz skiliyle kimse wuramaz o kadar
90 lwl full farm glavier la takas düşünürmüsün?
Güzel çar up
iyiki bir şey dedik (senn chara kötü vuruyor demedim az vuruyor dedim) + sallamasyon diye idda eden arkadaşları spartaya beklerim biraz renk deiştirin sonra bahane için yok o adamn itemi böyle yok o full farm yok öyle yok böyle diye kıvırmayın oke? çoluk çocuk takımı sizi...
up
up
takas olursa haber ver lütfen
o charı 600 e satamazsın ve sen kocaelinin neresindensin
takas olmaz satarım satamam sanane herkez zaten herseyi bilio satarsın satamazsın söyle desen olmaz dimi fiyat biraz yuksek satamazsın harbi siz cok akıllısınız
up
up
eğer düşünürsen oyundan GhosTWarrioR var takas yapabiliriz benim konu var eğer ilgilenirsen pm at
up hayırlı satışlar
Hayırlı Satışlar char olabıldıgınce guzel
hera - daisy
char piyasası ölü
up
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: TheHitchhiker
quote:
ne sallamasyonu ne halüsülasyonu gir spartaya divine guildinden herhangi bi wizz taxi sine gir sana damage show yapsınlar ..... sallayacak yaşı coktan geçtim ayrıca. (herkesi kendinle karıştırma)
Sallamasyon yaşını geçmişsin ama hala fake açmamayı öğrenememişsin yaramaz çocuk.. Sallamasyon yapmıyorsun demek ki ama ya gözlerinde bir sorun var ya da Divine guildinin elemanlarında..