Şimdi Ara

Herada 90 lvl wizard satılıktır 250TL (KOCAELİ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
0
Favori
9.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: TheHitchhiker

quote:

Orjinalden alıntı: cod4cü

kafama takıldı manyanga 359k küsür vurmuşsun ama ben başka bi 90 lvl wizzardın 70 lvl party nachala 450k vurduğunu gördüm az deilmi sennki

İgnore olabilitesi var
    Halûsinasyon olabilitesi var,
    Sallamasyon olabilitesi var..

45k dır O 45k sen yanlış görmüşündür
  • quote:

quote:

kafama takıldı manyanga 359k küsür vurmuşsun ama ben başka bi 90 lvl wizzardın 70 lvl party nachala 450k vurduğunu gördüm az deilmi sennki

İgnore olabilitesi var

ne sallamasyonu ne halüsülasyonu gir spartaya divine guildinden herhangi bi wizz taxi sine gir sana damage show yapsınlar ..... sallayacak yaşı coktan geçtim ayrıca. (herkesi kendinle karıştırma)

• walla ben onu hangi skille wurdumu bilionuzdur heralde azda diil yani ama eksik yanımda bi warlock olsa 2 katına cıkar he bide hakkaten o sallamasyon geldi bnada b,de taxide diyosub wizz skiliyle kimse wuramaz o kadar
  • 90 lwl full farm glavier la takas düşünürmüsün?
  • Güzel çar up
  • iyiki bir şey dedik (senn chara kötü vuruyor demedim az vuruyor dedim) + sallamasyon diye idda eden arkadaşları spartaya beklerim biraz renk deiştirin sonra bahane için yok o adamn itemi böyle yok o full farm yok öyle yok böyle diye kıvırmayın oke? çoluk çocuk takımı sizi...
  • up
  • up
  • takas olursa haber ver lütfen
  • o charı 600 e satamazsın ve sen kocaelinin neresindensin
  • takas olmaz satarım satamam sanane herkez zaten herseyi bilio satarsın satamazsın söyle desen olmaz dimi fiyat biraz yuksek satamazsın harbi siz cok akıllısınız
  • up
  • up
  • eğer düşünürsen oyundan GhosTWarrioR var takas yapabiliriz benim konu var eğer ilgilenirsen pm at
  • up hayırlı satışlar
  • Hayırlı Satışlar char olabıldıgınce guzel

hera - daisy

char piyasası ölü
  • up
  • quote:

quote:

quote:

İgnore olabilitesi var

ne sallamasyonu ne halüsülasyonu gir spartaya divine guildinden herhangi bi wizz taxi sine gir sana damage show yapsınlar ..... sallayacak yaşı coktan geçtim ayrıca. (herkesi kendinle karıştırma)

Sallamasyon yaşını geçmişsin ama hala fake açmamayı öğrenememişsin yaramaz çocuk..
    Sallamasyon yapmıyorsun demek ki ama ya gözlerinde bir sorun var ya da Divine guildinin elemanlarında..

• upup
  • up
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.