Şimdi Ara

Herada 90 lvl wizard satılıktır 250TL (KOCAELİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
143
Cevap
0
Favori
9.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    * Build Bilgisi : 90lvl Full int
    * Ödeme Opsiyonu : 250TL pesinn Kocaeli elden olucaktır baska tekliflerle gelmeyiniz
    Charın ustunde peti korsan giysisi 100m para wardır.Kocaeliden satıs yapılacaktır.TAKAS KESİNLİKLE YOKKK.

Charın mag balance sı %114 bunu oneminide biliosunuzdur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsrayy -- 13 Şubat 2009; 17:47:22 >

• arkadasım selam ben golcukten huseyın.polisim gölcükte.senın cara alıcıyım ama carına vecegım fıyat 400 .eger dusunursen wammer00@hotmail.com msn adresımden yada sıteden cevap yaz bana.kendıne iyi bak iyi gunler.ha bu arada 600 vercek olan olmaz onuda solım sadece senın ıcın olan bısey deıl bu .cunku carı almaya kalktıgın zaman cok emek harcarsın ama satmaya kalktıgın zamanda ıstedıgın fıyata satamazssın bu hep bole olmustur.400 bence iyi bır rakam teslimi elden yaparız.beklıyorum cevabını byeeee
  • http://forum.donanimhaber.com/m_24704187/tm.htm hocam düşünürsen pmden ulaşıver..
  • Up
    takas yapacagını sanmıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: -PiToN-

Up
    takas yapacagını sanmıyorum

sorun değil zaten sadece sordum..

up!
  • arkadaslar fiyat belli ha belki 2-3 bişe dusrim ama Wammer suan alıcım war 500 e yani sen sorun yapma sanada iyi gunler ps2 hiç dusnmem 3 warken
  • quote:

Orjinalden alıntı: gsrayy

arkadaslar fiyat belli ha belki 2-3 bişe dusrim ama Wammer suan alıcım war 500 e yani sen sorun yapma sanada iyi gunler ps2 hiç dusnmem 3 warken

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dedim sana dostum
  • upup
  • up
  • up
  • upup
  • İyiki olumlu yada olumsuz cevabını bekliyorum dedim
  • up
  • waybe müthiş bi wizard. bi upta benden
  • up
  • up
  • kafama takıldı manyanga 359k küsür vurmuşsun ama ben başka bi 90 lvl wizzardın 70 lvl party nachala 450k vurduğunu gördüm az deilmi sennki
  • quote:

Orjinalden alıntı: cod4cü

kafama takıldı manyanga 359k küsür vurmuşsun ama ben başka bi 90 lvl wizzardın 70 lvl party nachala 450k vurduğunu gördüm az deilmi sennki

İgnore olabilitesi var
    Halûsinasyon olabilitesi var,
    Sallamasyon olabilitesi var..
  • farmlı değil wiz için normal bir fiyat.. heralde pahallı diyecekte yoktur
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.