Şimdi Ara

Herada 90 lvl wizard satılıktır 250TL (KOCAELİ) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
0
Favori
9.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Not; 1 Senedir ilk sayfa başım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DabayDabay -- 2 Ocak 2009; 17:29:25 >
  • nerdensin ve ne kadar veriosun
  • up yok mu alan
  • Takas Yok Demişsin ama Plutoda 90 LvL Nuker var istersen pm at
  • up taks yok
  • o carLarın hepsi 500 Lira eder ßea ßne sana FF int vereyim bicheon 72 k sp üste var 350 geL
  • 90 LvL FuLL Farm Bicheon İnt 72 k sp var herseyi max + 82 lvl bLade Takas Düşünürsen
  • 88FF WizzarD Satılıktır Sadece 275 TL +4Set Hera <<< beyler ben bu charın sadece 88 lvl ini satıorm gelin benimkini alın derim hemde fiyatta uygun
  • arakdaşım bn körfezdenim 70 lwl nukere talibim fiyat için msn ekle guncer_41_@hotmail.com
  • kardeş msn ekle yaww 1 haftadır 70 lwl nukeri almak için peşinde kosuyorum snn...
  • abi bn 70 lwl nukeri almak istiyorum msn weriyim ekle bir yerde anlaşalım bn 15 tatilde alıcam bu charı

ancak daha fazla resim bakmak isterim msnden konuşursak sevinirim...

guncer_41_@hotmail.com
  • up Reis_BeY git kendini konunu upla benim konum burası
  • herada 90 FF warrior teklifim hala geçerli üstüne 200m bırakablrm çıplak çarına
  • diğer charların fiyatları ne acaba xbow ve nukerin
  • teklif wer bi fiyat dusnmedim onlara
  • abi bn nukere 80-100 tl arası diyorum en geç şubat 10 da alıcam o charı msnden yeni resimlerini atrsan iyi olur...
  • en kısa zmanda atarım
  • 90 lvl nuker im var CyberCellat Poseidon da kısaca bilgi vereyim elektrik 90 buz 90 bicheon 81 3 demon 6 isy 1lord 1 uri 2 cerbe kestim itemleri nerdeyse full blue ye yakın bu çar +50 verip wizard ı istiuorum tel:0539 864 67 65 t.fatihdedeoglu@hotmail.com
  • 67 xbowu 80 glavieyle(oasis) takas düsünürsen gs_ozan_gs@hotmail.com
  • herkese s.a .. yukarıdaki resimelrin altında bir yazı gördüm 57 lwl glavier 70 k sp li dye onun fiyatını söylermisin almayı düşünüyürom. ciddiyim. msn den ekle konusalım istersen. eraygoynuk@hotmail.com kib bb
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.