bakalim yazin buraya da, yeterince adam cikabiliyor gibi ise bir grup da burda kurarim :)
rezerv diyim ben de.
Hocam ben katılabilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: JaMaiCaN B0nFiRe
Hocam ben katılabilirim.
bende sizin icin bir char kasarim. ancak bi on kisi hatta arti bir kac kisi olursak yapalim.
Ben ve 2 arkadasimla beraber gelebiliriz.
quote:
Orijinalden alıntı: ketoc
Ben ve 2 arkadasimla beraber gelebiliriz.
on kisiyi bulucaz gibi gorunuyor. bana char ismi ya da ne oynayacaksaniz class ismi verin, az cok bir setup kurmaya calisayim. eksikler varsa temin etmeye calisayim
quote:
Orijinalden alıntı: laiyaaa
on kisiyi bulucaz gibi gorunuyor. bana char ismi ya da ne oynayacaksaniz class ismi verin, az cok bir setup kurmaya calisayim. eksikler varsa temin etmeye calisayim
Alıntıları Göster
ally char kasmaya basladim :)
hadi kimse gelmiyor mu :)
quote:
ally char kasmaya basladim :)
hadi kimse gelmiyor mu :)
kas da ulduar da kim boostlayacak?
herald isteyen horde kassa daha kolay değil mi?
ChaosBreedC
kullanıcısına yanıt
evet daha mantikli da, hic mantikli is yaparmiyim ben :D
allya shaman gecirdim :) onla boostlarim ben :D
quote:
ben forumdaki millet biraz da kendileri elini taşın altına soksun diye uğraşıyorum, sen babysitter'lık yapmaya çalışıp önlerine hazır koyuyosun. o iş olmaz öyle aga. overlokçu gibi gitmicen herkesin kapısına. hani para da kazanmıyorsun ki. hayır işlemek için milletin ayağına gidilir mi :D
quote:
Orijinalden alıntı: ChaosBreed
quote:
ben forumdaki millet biraz da kendileri elini taşın altına soksun diye uğraşıyorum, sen babysitter'lık yapmaya çalışıp önlerine hazır koyuyosun. o iş olmaz öyle aga. overlokçu gibi gitmicen herkesin kapısına. hani para da kazanmıyorsun ki. hayır işlemek için milletin ayağına gidilir mi :D
Alıntıları Göster
Ahn'Qiraj'da ortalama gearlı 80 lvl DK tank var ama cross realm olmuyor sanırım? Aynı realm de bir de 80 hunter olan bi arkadaşım vardı. Taktık bu cross realm e :)
ChaosBreedC
kullanıcısına yanıt
sevap point lazim aga. :D
bide anliyorum. ben oyuna basladim baslayali horde oynadim. ally tarafinda yolumu bile bulamiyorum. oyle insanlar varsa alistiklari yerden ayirmayayim dedim. sonucta her halukarda da bi char kasilacaksa horde ya da ally cok da farketmiyor benim icin. ha ben baby sitterlik yapip onlarin charini boostlarim ama benim de charim boostlanacak :D zaten yeni hesap alan, ya da ne bileyim normalde ally oynamayan adam hic girmesin bu taraftakine, direkt horde kassin alsin.
Drumevo_DI
kullanıcısına yanıt
crss realm oluyor. bekleriz :)
laiyaaa
kullanıcısına yanıt
Abla ben ilk başladığın zamanları hatırlıyorum nerdeeen nereyee valla senin gibi bir insan zor bulunur
itinayla sevap point kasilir :)
quote:
itinayla sevap point kasilir :)
Ally tarafında char boostlancaksa boostlarız o sorun değil. Mainlerim horde tarafında ama Ally tarafında 100 lvllerim var. (Eskiden ally oynadığım için herald için ally karakter yapmıştım)