Şimdi Ara

Herald of the Titans İsteyen Buraya (Horde) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
1
Favori
5.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hunter ihtiyacı varsa ben hemen kasayım bir tane :D Herhangi bir realmdeki horde olur mu, yoksa aynı battlegroup/realm olmak zorunda mı?
  • Arkadaşlar boss ciddi seviyede zor. Eğer bossu kesip çıkacağız diye düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. O yüzden bosslara hazırlanmanız lazım. Şu anda kadroyu 10 kişiden ziyade geniş tutmayı planlıyorum çünkü bir kez dahi video izlemeden gelen olacak, oynadığı karakterle 3k-4k dps yapan olacak, o kişilerin gözünün yaşına bakmayıp başkası ile değiştireceğim.

Önceden uyardım, yine uyarıyorum.
    1) Oynadığınız karakterin hakkını vereceksiniz.
    2) Boss'un abilitylerini bilip, nerde neyi açmanız gerektiğini, nerde neye vurmanız gerektiğini, nerde heala abanmanız gerektiğini bilmek zorundasınız. Ben taktiği tabi ki anlatıcam, tabi ki herkese görevini tek tek söyleyeceğim. Ama aşina olmadan gelip de "öyle olduğunu bilmiyordum" diyen arkadaşı öğrenmesi için raid dışına çıkarıp, yerine başkasını alıcam. Dışarıya alınan kişi dışarıda kaldığı süreçte boss kesilirse de tamamen kendi sorumluluğudur. Daha doğrusu kendi sorumsuzluğudur.

Yazdığım kadroyu komple değiştiriyorum. İlk olarak bana gelip de karakterim hazır diyenleri kadroya dahil edeceğim. Ulduar için boost ihtiyacı olan, özellikle leather/cloth/mail kullanacak arkadaşlar oyunda beni her online gördüğünde yapışsın bana. Item için ulduar'ını bizzat yapacağım.

Boss taktiğine çalışmak için de kimseyi başıboş bırakmayacağım. Warlords of Draenor'da yapılmış bir Herald of the Titans videosu bulup izleyin. Videonun linkini bana atıp, "01:36'da ne oluyor da damage yiyorlar" gibi sorularınızı yöneltirseniz, o dakika ve saniyede yaşanan olayı size açıklarım. Yeter ki birileri raide hazır gelsin. Raid zamanı bana video izleyeceğim 5 dakika afk diyen kişi, o kadar insana hakaret etmiş sayılır. Ben de gereken lafı kendisine o zaman söylerim.

Açık çek, iteminizi ben vericem, yüzsüzlük yapıp beni boostla demeniz yeterli. Taktiği ben anlatıcam, video izleyip anlamadığınız kısmı video linki ile birlikte sormanız yeterli. Elimde olsa karakterinize girip tuşunuza da basarım ama sizin gibi sıradan bir insanım, benden bu kadar.

• lich king i kesince gelen title bence en iyisi ya the KingSlayerrr waaoowwww hem kolay
  • Bu devirde 80 lvl olunca item nasıl eksik kalır onu anlayamadım ? raide gidecek arkadaşlar 264ilvl itemlerin cogu gold ile satılıyor. bunun dışında 80 lvl da giyilebilen ilvl ı yüksek cata. prof itemleri var.Bir de itemleri de chaosbreed veriyormuş helal valla :)
  • İtem eksiği olanlar için linkteki vendoru dalaranda bulabilirsiniz. Bunun haricinde gem enchant gibi eksiklikleriniz varsa malzemesi ile oyun içinde ya da buradan bana ulaşsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kvo35

Bu devirde 80 lvl olunca item nasıl eksik kalır onu anlayamadım ? raide gidecek arkadaşlar 264ilvl itemlerin cogu gold ile satılıyor. bunun dışında 80 lvl da giyilebilen ilvl ı yüksek cata. prof itemleri var.Bir de itemleri de chaosbreed veriyormuş helal valla :)

sorun şu ki achievement'ı almak için iki şart var
    1) boss kesildiğinde herkesin 80 level olması
    2) boss'u kesenlerin üzerinde 226 leveldan fazla item olmaması. yani düşük level itemlerle boss'u kesmek.

zaten olayı zorlaştıran da bu. yoksa icc'de herkesi boostlar, 277'leri çekerim, boss'u da 5 kişi keser çıkarım
  • ChaosBreed C kullanıcısına yanıt
    Peki raid e 100 level alınsa, boss un kesilmesine az bir süre kalsa yada boss %30 civarlarına geldiğinde o 100 lv çıkartılsa, yine alınıyor mu achivment ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmopasa

Peki raid e 100 level alınsa, boss un kesilmesine az bir süre kalsa yada boss %30 civarlarına geldiğinde o 100 lv çıkartılsa, yine alınıyor mu achivment ?

hayır
  • http://www.wowhead.com/guide=1849/preparing-the-herald-of-the-titans#comments:id=1922834:reply=729435

Şöyle bir ingilizce rehber var item farm o kadar da zor değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmopasa

Yani birçok senaryo düşündüm ama şeytanın aklına gelmez şu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hehe
  • 178 ilvl den 217'e çıkardım

Full Enchantlar tamam (omuzluk dahil) / Gemler tamam / Flask tamam / Food tamam / potlar tamam / Add-on tamam (DBM ve Wotlk eklentisi) /

http://eu.battle.net/wow/en/character/twisting-nether/Stormpunch/simple

Benden istenen DPS'i de yaparım diyorum şimdi vidyoları da izleyeceğim umarım bir spot kaparız

Hayırlısı be Gülüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 3 Nisan 2015; 22:28:16 >

• ChaosBreed C kullanıcısına yanıt
    Stat squishten sonra 80 de 210-220 ilvl arası yaklaşık kaç dps atmamız gerekiyor? İnternete baktığım zaman 3k dan aşağı olmamalı diyor ve Algalon üzerinde sabit 12k dps olmalı totalde diyor.

Ayrıca pazar akşamına hazır olacak gibi duruyor bizim karakterler ama en kötü ihtimal pazartesiye hazırız.

• 7k civarı
  • 5M WOTLK farmlıyacak var mı dün HOR yapacaktık arkadaş sanki adamlar tetris oynuyor bir rahatlar bir rahatlar gitti 2 saat zar zor bitti 2 ilk iki dungeon 3. de çıktım mecburen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mczaga

5M WOTLK farmlıyacak var mı dün HOR yapacaktık arkadaş sanki adamlar tetris oynuyor bir rahatlar bir rahatlar gitti 2 saat zar zor bitti 2 ilk iki dungeon 3. de çıktım mecburen.

benim biraz işim var. akşama doğru main karakterle yardımcı olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mczaga

178 ilvl den 217'e çıkardım

Full Enchantlar tamam (omuzluk dahil) / Gemler tamam / Flask tamam / Food tamam / potlar tamam / Add-on tamam (DBM ve Wotlk eklentisi) /

Benden istenen DPS'i de yaparım diyorum şimdi vidyoları da izleyeceğim umarım bir spot kaparız

Hayırlısı be Gülüm

Yüzükler kolye ve cloak enclerini wod enchantlerinden yapabilirsin. Benim yaptığım gibi. Heirloom olan trinketi değiştirmen gerek. Head ile chestin caster dpsler için int veriyor bence bunlarıda değiştirmen gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khroc -- 6 Nisan 2015; 10:59:51 >

• haklısın onları bugün NaxxRamass da değiştirmeyi düşünüyorum

Enchantları da bir sıkıntı çıkar diye WOTLK yaptım onları da değiştirecem bugün üstüne Dalaran Ring'i de alacam 6k ya 226 yaparak zaten alacaktım.
  • Warlock ve monk dpsleriniz hazır ancak itemları henüz tam degil. Yarın onu halledeceğiz. Ayrıca twisting netherda enchanter/jewelcrafter olan varsa yardımına ihtiyacımız olacak enchantlar konusunda. Karakter isimleri: Windychaos/Myleslash

• WOD enchantları yapacağım ama hangi Stats yapacağım?Haste mantıklı gibi ama?

Birde Gem hangileri kullancağız onlarda Scale oluyor sanırım ve onlarda da Agi mi daha mantıklı Monk Dps de?Full Agi mi gideyim mantıklısı o sanırım.

Kafalık,Chest ve Trinket 'i değiştireceğim onlar kaldı

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.