Şimdi Ara

Hercules DJ Control Instinct USB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Hercules DJ Control Instinct USB
    2014 Senesinde Portekizden aldığım ve sadece Portekizde ev partilerinde kullandığım , çok pratik ve kullanışlı mix aletimi uygun fiyata satıyorum . Üzerinde en ufak çizik yoktur , sıfır üründen bir farkı da yoktur. Amatör olarak dj liğe heves edenler ve ufak partilerde çalıcak olan müzikseverler için yeterlidir. Yanında orjinal cd si de var , direk bilgisayarınıza DJUCED programını yükleyip kullanabilirsiniz. Eski laptop umun kabında saklıyorum , yurtdışından gelirken kutusuyla birlikte getiremedim. Alıcak arkadaşa onunla vereceğim. Fiyatta ufak bir indirim dışında yarı fiyatını teklif etmeyiniz!

Yanında kulaklık isteyene PIONEER SE MJ 551 kulaklığımla beraber satış yapabilirim.

PTT Kapıda ödeme seçeneğiyle masraflar alıcıya ait olmak şartıyla gönderilir.

İçinde dahili ses kartı bulunmaktadır ve ses çıkışı yeterli ve yüksektir. Daha fazla bilgi için youtube linkine bakabilirsiniz.

Hercules DJControl Instinct: Official Presentation

https://youtu.be/K3sWl3QEzA4?list=PLF3FCDE716E39499A

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 300 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.