Merhaba Arkadaşlar , öncelikle nereye yazacağımı tam kestiremediğim için buraya yazıyorum ve sizden görüşlerinizi bekliyorum .Ufak bir bütçem var . Edifier r1900t speaker larım var .Ve uygun bir fiyata dj liğe başlaya bileceğim usb controller arıyorum . Ben şunları buldum ;
Elbette biliyorum bunlar diğer set-uplar gibi profesyonel olamazlar .Fakat baslangıc seviyesi icin hangisi ile baslamam dogru olur .Eger aralarında cok fark yoksa "Hercules Hercules DJ Air 2 Deckli DJ Kontrol Ünitesi" almayı dusunuyorum mixtrack 715 tl dj air 2 450 . . .
Şimdiden teşekkürler. . .
Herhangi bir fikri olan yok mu arkadaslar ? ...
Hocam Numark ve Pioneer bu konuda çok pahalı kalan ürünler. Kaldı ki Numark'ın kalitesi malesef Hercules'le yarışamıyor. Adamlar bu işi çözdüler. Ucuza kaliteli DJ setup'ı arıyorsan Hercules'ten vazgeçmeyeceksin. Yeni ürünlerle Turneye DJ çıkarttılar. Daha ne olsun.
Benim tek önerim DJ air alsan da DJuced yerine başka bir yazılımı kullanman olur. DJUCED diğerlerine göre basit bir yazılım çünkü.
teşekkürler
Hercules Hercules DJ Air 2 Deckli DJ Kontrol Ünitesi
olanı aldım bakalim nasıl bişey
quote:
Orijinalden alıntı: milyondabir
Hercules Hercules DJ Air 2 Deckli DJ Kontrol Ünitesi
olanı aldım bakalim nasıl bişey
Hocam ne kadara ve nerden aldınız? Bu ara ben de düşünüyorum da..
bimekste uygun alabilirsiniz
quote:
Orijinalden alıntı: milyondabir
bimekste uygun alabilirsiniz
bende şu an amayı düşünüyorum yorumlarınız nedir ?( biliyorum bir seneyi geçmiş ondan sordum ):)
Pioneer DDJ-SB varken hiç bunlara bakmayın bile :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme