Şimdi Ara

HERCÜLES SERWERINDE PWRLVL 1HAFTADA 52LVL....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR HERCÜLES SERWERINDE PWRLVL YAPIYORUZ 1HAFTADA 52LVL İSTEDİĞİNİZ BUILD İSTEDİĞİNİZ NİCKTE ÜSTÜNDE PARASI VE 52LVL BUILDINE UYGUN WEAPONLARLA SADECE 300SİLK...

xxxTATARxxx ===>72LVL FULL INT SWORD SHİELD NÜKER

HIDORJEN=====> 68LVL FULL STR GLAVİER

dumanci=====>60LVL FULL INT WIZARD

Guild=> ANATOLIA(5lvl)

KARŞILIKLI GÜVEN İÇİN LÜTFEN ÖZELDEN TELEFON NUMARALARINIZ BIRAKIN BİZ SİZLERLE İRTİBAATA GEÇECEĞİZ...

• up...
  • 300 silk ucuz bi fiyat ve hızlı.
    bu insanlar güvenilir benide kefil olarak kabul edebilirsiniz
    hayırlı işler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZooMBee

300 silk ucuz bi fiyat ve hızlı.
    bu insanlar güvenilir benide kefil olarak kabul edebilirsiniz
    hayırlı işler
    peki naıl yapıcaksınız ben söyliyecem sizmi yapıcaksınız yoksa yanınızamı gelicem kasıcakmısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: __alienn

peki naıl yapıcaksınız ben söyliyecem sizmi yapıcaksınız yoksa yanınızamı gelicem kasıcakmısınız?

Alıntıları Göster
    bncede uygun fiyat up hatta satıldı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VisneVodka

bncede uygun fiyat up hatta satıldı mı?

Alıntıları Göster
    Nası Yha 1 Haftada 52 Nası Kasılır ki Kafam Almıyo BOUSPHORUS da bole
  • quote:

Orijinalden alıntı: __alienn

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: __alienn

yukarıdaki arkadaşlarımıza siparişi weriosun 1 hafta sonra charı sana weriolar

• quote:

Orijinalden alıntı: ZooMBee

quote:

Orjinalden alıntı: __alienn

yukarıdaki arkadaşlarımıza siparişi weriosun 1 hafta sonra charı sana weriolar

Alıntıları Göster
    ilk siz yapip sonra bizmi veriyoz:

• quote:

Orijinalden alıntı: İnferNo_C

ilk siz yapip sonra bizmi veriyoz:

Alıntıları Göster
    arkadaşlar öncelikle biz kasıyoruz sizin siparişiniz üzerine siz hiçbir şekilde müdehalede bulunmadan charınız 1hafta içinde 52lvl olarak üstlerinde parası ve itemleriyle birlikte sizlere iade ediliyor...char tesli edilirken silk e-pinleri sizlerden alıyoruz...

• quote:

Orijinalden alıntı: __smyrna__

arkadaşlar öncelikle biz kasıyoruz sizin siparişiniz üzerine siz hiçbir şekilde müdehalede bulunmadan charınız 1hafta içinde 52lvl olarak üstlerinde parası ve itemleriyle birlikte sizlere iade ediliyor...char tesli edilirken silk e-pinleri sizlerden alıyoruz...

Alıntıları Göster
    itamleri nası olucak ve farmı 0 gapmı olucak onuda bi söylersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carnige

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Carnige

itemleri npc malı olmucak bizler sadece chinese karakterse istediğiniz buıldı uplucaz sizler skılleri açacaksınız eğer eu karakter isterseniz yine aynı şekilde sadece kendi buıldını uplucaz sizler kendiniz skılleri açacaksınız

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Carnige

itemleri npc malı olmucak bizler sadece chinese karakterse istediğiniz buıldı uplucaz sizler skılleri açacaksınız eğer eu karakter isterseniz yine aynı şekilde sadece kendi buıldını uplucaz sizler kendiniz skılleri açacaksınız

Alıntıları Göster
    gerçekden çok iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Kocaeliİzmit

gerçekden çok iyi

Alıntıları Göster
    PWRLVL isteyen arkadaşlar msn adreslerinizi yazarsanız bizler size ulaşacağız...
  • Ben 80 istiom ayrıca bn ClouD :d 70te kurtarır msn:killerraziel@hotmail.com yada oyundan pm atın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Relax -- 6 Şubat 2008; 18:56:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Relax

Ben 80 istiom ayrıca bn ClouD :d 70te kurtarır msn:killerraziel@hotmail.com yada oyundan pm atın
    ben siizin yapmış old. tatar adlı çarı almak istiyorum kaç silk acaba_?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _cold_

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: _cold_

Yukarıda belirtilen charlar satılık değildir.Bizler sizin sizin isteğiniz üzere char kasıyoruz.

• quote:

Orjinalden alıntı: __smyrna__

ARKADAŞLAR HERCÜLES SERWERINDE PWRLVL YAPIYORUZ 1HAFTADA 52LVL İSTEDİĞİNİZ BUILD İSTEDİĞİNİZ NİCKTE ÜSTÜNDE PARASI VE 52LVL BUILDINE UYGUN WEAPONLARLA SADECE 300SİLK...

Guild=> ANATOLIA(5lvl)

KARŞILIKLI GÜVEN İÇİN LÜTFEN ÖZELDEN TELEFON NUMARALARINIZ BIRAKIN BİZ SİZLERLE İRTİBAATA GEÇECEĞİZ...

pekii sp kasarmısınız __?? bide 1 haftada kaç k sp kasarsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: kizil_shaman

quote:

ARKADAŞLAR HERCÜLES SERWERINDE PWRLVL YAPIYORUZ 1HAFTADA 52LVL İSTEDİĞİNİZ BUILD İSTEDİĞİNİZ NİCKTE ÜSTÜNDE PARASI VE 52LVL BUILDINE UYGUN WEAPONLARLA SADECE 300SİLK...

Guild=> ANATOLIA(5lvl)

quote:

Orjinalden alıntı: kizil_shaman

quote:

Guild=> ANATOLIA(5lvl)

sen 1/52 arası mı nekadar sp kasdığımız soruyorsun yoksa 52lvl charın var onamı sp kastırcaksın_?
    NOT:sadece 1/52lvl arası PWRLVL yapıyoruz ve 1/52 arası charlara aynı şekilde spfarm yapıyoruz...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kizil_shaman

quote:

Guild=> ANATOLIA(5lvl)

sen 1/52 arası mı nekadar sp kasdığımız soruyorsun yoksa 52lvl charın var onamı sp kastırcaksın_?
    NOT:sadece 1/52lvl arası PWRLVL yapıyoruz ve 1/52 arası charlara aynı şekilde spfarm yapıyoruz...

Alıntıları Göster
    lvl istemiyorum 52 lvl için rahat bi 70 80 k sp lazım olur ben senden sp istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: kizil_shaman

lvl istemiyorum 52 lvl için rahat bi 70 80 k sp lazım olur ben senden sp istiyorum

Alıntıları Göster
    80 k sp olursa kasmak kolay hemen basar gider cahara suan charada 9 lvl fark ve 4 k sp birikmişi var char 22 lvl hatta yeri bile ayarlı ama kasacak adam döndü adma 5 saatte 4 k sp kastı düşün bide sizz kasarsanız hemen biter olayı charın :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.