Şimdi Ara

here maps çok saçma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Adam sorup soracağına pişman olmuş. Sorun oluşmuştur vs.. Ne bu linç kültürü.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utku

Adam sorup soracağına pişman olmuş. Sorun oluşmuştur vs.. Ne bu linç kültürü.

Saolun hocam bnde anlamadım bu kadar savunma ne için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kullanma abisi

edit. bide adama saydırmışsınız. babanızın navigasyon firması sanki. windowsphone a da bulaştı bu koyun modundaki kullanıcılar bütün tadı kaçtı forumun. size ne abicim yaptığınız bi iş yok adam biraz ukala bi başlık açmış ama sizde iyice sıvamışsınız.

iFag Fandroid derken şimdi sırada windawgs mı var ne.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eofdred -- 11 Nisan 2014; 4:05:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odysseus348

Yandexin yol işaretleri ve rota bulma hızı bence daha iyi

Hocam here'de offline map var nasıl daha hızlı olabilir ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pro_to_tip

quote:

Orijinalden alıntı: Odysseus348

Yandexin yol işaretleri ve rota bulma hızı bence daha iyi

Hocam here'de offline map var nasıl daha hızlı olabilir ki?

Şöyle, mesela yanlış yola girdiniz here yeni rotayı 15-20 saniyede buluyorken yandex 4-5 saniyede buluyor. Rakamlar abartı oşabilir ama arada gerçekten gozle görülür fark var. Araba kullanırken here ile rota bulmasını beklediğim çok oldu. Ama yandex kullanmaya başladığımdan beri durduğumu pek hatırlamıyorum. Ayrıca yandex in yol çizgileri daha anlaşılır, renkleri daha güzel. Here yolları ufak gösteriyor. Amaa copilot gps çoğu yönden en iyisi bence. Yalnız bir ay sonunda özelliklerini kısıyor bir anlamı kalmıyor, gene de yol ayrımlarını en anlaşılır açık açık gösteren copilot

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Odysseus348 -- 11 Nisan 2014; 21:36:10 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar haklı bence here maps güncellenmesi gerek. İstanbulda Bahause yi bulamadı vede bazı noter gibi kurumlarıda bulamıyor. Fakat aynı aramayı google maps da yapıyorum anında buluyor. Birde yol takip simgesi iphone deki gibi başarılı değil. 100m gidiyorum ok hala aynı yerde duruyor.
  • Avm nin adını ve bölgesini yazarsanız daha kolay ulaşırsınız. Bir adresi kendi beceriksizliğiniz yüzünden bulamamanız uygulamanın saçmalığı değil, kusursa bakma.
  • Orayı bulsa da Here poi desteği açısından zayıf kalan bir navigasyon. Çok fazla geliştirilmesi lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Here maps güzel ama türkiyeyi önemsemiyolar gibi Google maps aramalarda daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.