< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
HERE MAPS [NAVTEQ] - Türkiye [Harita Hata ve Düzeltmeleri] Bilgilendirme Başlığı. (34. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Selam,
Tekirdağ Muratlı çevre yolunu ekleyebilirmisiniz. -
Dona dona ilerliyor araçla bir gitmiyor neden böyle oluyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar Asus Zenfone3 cihazimda here wego yazılımında sıkıntılar yaşıyorum. Sık sık GPS sinyali bekleniyor uyarısı alıyorum. Neden olabileceği hakkında bilgisi olan var mı acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uzun zamandır hiçbir yardım yapılmaması ve konunun ölmüş olması çok üzücü beni yinede sorunumu paylaşayım belki gören yardım eden olur :) benim aracımda NAVTEQ harita var aracım honda civic hatcback 2.2 dizel Türkiyede bulunmayan bir araç harita yazılımında Türkiye ne yazıkki yok bunu nasıl ekletebilirim?
-
Merhaba @serkanseyko
Donanım ile alakalı durumları cihaz üreticisiyle iletişime geçerek çözebilirsiniz. Bu başlıkta daha çok harita güncellemeleri ve hatalar ile ilgili bildirimleri alıp işleme koyuyoruz.
Saygılar
-
İstediğim de güncelleme zaten Türkiye haritası var mı varsa onu istiyorum yotube da bir videoda bir arkadaşta aynı araçtan var ve harita ekli ama 7 yıllık bir video kendisine ulaşamıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanseyko -- 12 Kasım 2020; 8:28:12 > -
Mersinde H. Okan Merzeci bulvarı üzerine yapılan battı çıktı ve üst kavşağı ne başarsoftun 3. çeyrek haritasında var ne de sizin haritada var. Yapılalı 1 yılı geçti dal çık. Bu sadece TomTom'da var. @MapCreator
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.shadowx -- 29 Aralık 2020; 17:1:24 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X