Şimdi Ara

HERE MAPS [NAVTEQ] - Türkiye [Harita Hata ve Düzeltmeleri] Bilgilendirme Başlığı. (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
668
Cevap
10
Favori
49.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zekikaraman

İŞ YERİMİ NAVİGASYONA EKLEYEMİYORUM YARDIMCI OLUR MUSUNUZ NASIL EKLEYECEĞİM?

Merhaba @zekikaraman

Dükkanınızın bilgilerini (koordinat, telefon, isim) bana gönderirseniz ben gerekli değişiklikleri yapabilirim. Dilerseniz Map Creator üzerinden de iş yerinizi ve gerekli gördüğünüz noktaları haritamıza ekleyebilirsiniz.

İlginize teşekkürler.
  • Merhaba @ultrachini

Gerekli düzeltmeler paylaşımınız doğrultusunda yapıldı. Dilerseniz Map Creator üzerinden de gerekli gördüğünüz değişiklikleri yapabilirsiniz.

İlginize teşekkürler

Here Maps
  • MapCreator M kullanıcısına yanıt
    Yardımcı olmak isterim ama biraz kurcalamam gerekiyor.
  • Arkadaşlar bu navigasyonu kullanmak istiyorum.

Türkiye haritasını indirmek istediğimde boyut kaç mb veye gb ?

Birde bu haritayı telefonumun sd kartına indirebilir miyim?

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunsantosunluğunubil

Arkadaşlar bu navigasyonu kullanmak istiyorum.

Türkiye haritasını indirmek istediğimde boyut kaç mb veye gb ?

Birde bu haritayı telefonumun sd kartına indirebilir miyim?

Teşekkürler.

Türkiye haritası 678 megabayt.

Haritayı ayrı olarak hafıza kartına kurabilirsiniz. Tek yapmanız gereken ayarlardan hafıza kartına ayarlamak.
  • Depolama alanı; Harici Hafıza kartı. Seçin. Sonra yazılım tekrar başlayacak, haritanızı indirin. Yada hangi ülkeyi istiyorsanız.

Kolay gelsin.
  • Arkadaşlar merhaba. Geçen hafta telefonun hafıza kartı bozulduğu için hafıza kartını değiştirdim ve telefonu fabrika ayarlarına sıfırladım. Here uygulamasını yükledikten sonra 677,7 mb lık Türkiye haritasını bir türlü indiremedim. Harita hazırlanıyor bilgilendirmesinden sonra indirme işlemi başlamıyor ve arada bir yavaş çalışıyor devam edilsin mi gibi bir uyarı daha çıkıyor. Çok uzun süreler bekledim fakat harita inmiyor. İlginç olan durum ise başka bir haritayı mesela Malta haritasını indiriyor. 4-5 gündür sürekli deniyorum fakat henüz Türkiye haritasını indiremedim. Android 4.1 sürümlü Turkcell T40 model bir cihaz kullanıyorum. Bu sorunu Here'a da mail ile bildirdim. Bu haritayı indirebilmenin başka bir yolu var mıdır?
  • greenbird G kullanıcısına yanıt
    Bu hafta 2 farklı cihaza HERE Maps uygulamasını kurdum ve Türkiye haritasını sorunsuz indirdim. Evet, biraz uzun sürüyor. Gece Wifi yardımıyla indirmeye bağlayın sabah inmiş olur.
  • Merhaba,

Here uygulamasında TTS türkçe desteği için çalışma var mı? Birde belirli rotalari engelleme var mı? İstanbulda sokak pazarlarından dolayı bazı günler trafiğe kapanan cad. sok. Engellemek için?
  • kendimce kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Here Maps uygulamamızda Türkçe konuşma desteği mevcuttur ve geliştirme çalışmaları devam etmektedir. Haritalarımızda semt ve sokak pazarlarına göre rotalandırma mevcuttur. Semt pazarlarının olduğu lokasyonlarda o gün için pazarın kurulduğu sokaklar trafiğe kapalı kabul edilip buna göre güzergah düzenlemesi yapılır. Eğer bu konuda bir eksiklik fark ettiyseniz lütfen bize bildirin gerekli güncellemeleri hemen yapalım.

İlginize teşekkürler,

Here Maps
  • greenbird G kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Çevirimdışı harita kullanımıyla ilgili detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Here Maps android uygulamasıyla ilgili olarak probleminizi buradan bize iletebilirsiniz.

İyi günler,

Here Maps
  • Selamlar,
    Garmin Konusu altında aresleme sorunu yaşanmış; İlgili mesaja ŞURADAN ulaşabilirsiniz. Kullanıcı bölgenin kontrolünü talep edebilir.
    Bilginize.
    İyi çalışmalar dilerim.
    Saygılar.
  • Ara ara hep yüklüyorum here 'ı ama navigasyona ara sıra ihtiyacım olduğundan hem de eksiklikler denk geldiğinden bir sonraki formatta yüklemiyordum :) Haritalar gerçekten çok eski bazı bölgelerde neden hızlı güncelleme yapılmıyor acaba merak ettim doğrusu.

Aşağıdaki bölgede ( Mersin / Silifke ilçesinin Eski SEKA fabrikasının olduğu yer. ) Uydu görüntüsü yokken gezineyim dedim baktım yol yok Kum Mahallesine gideni sonra uydu görüntüsünü açınca fark ettim ki yıllar önce köprü selden yıkıldığında bir gerideki köprüye verilmişti yol hala o güzergah duruyor yol tarifinde, uydu görüntüsü de çok eski elbette :) Bu köprü tekrar inşa edildiğinde sene 2008 2009 olması lazım. Neyse lafı çok uzattım mavi baloncuğun olduğu yerde köprü var artık araçlar orayı kullanıyor :)

HERE MAPS [NAVTEQ] - Türkiye [Harita Hata ve Düzeltmeleri] Bilgilendirme Başlığı.

En güncel 2016 görünümü ;https://goo.gl/OkZFoK

HERE MAPS [NAVTEQ] - Türkiye [Harita Hata ve Düzeltmeleri] Bilgilendirme Başlığı.

• MapCreator M kullanıcısına yanıt
    Android icin cok guzel tek sikinti problem navigasyon ucgeni takila takila ilerliyo ya deli oluyorum aslinda akiskan ilerlemesi lazim ucgenin onu bi halletseler sahane ( aslinda gercek olanin takila takila olmasi dir sonucta uyduya o aralikarda baglaniyo ama akiskan olmasi daha guzel bi his veriyor )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar,
    Lumia & Microsoft cihazlar için Harita güncellemesi var arkadaşlar; bilginize.
    535 Mb.
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    İyi günler

Belirttiğiniz köprü eklenmiştir. Yakın zamanda güncellemelerle beraber haritarlarımızda değişiklikleri görebilirsiniz.

İlginize teşekkür ederiz,

Here Maps
  • DD252Admin kullanıcısına yanıt
    Uyarınız için teşekkür ederiz.

İyi günler

Here MAPS
  • Android tabanlı HERE Maps uygulaması Harita güncellemesi yayınlandı arkadaşlar; bilginize.

Keyifli Sürüşler.
  • Yakında seçilince ikonların ingilizce gelmesi bir bug sanırım
    Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam,
    Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesi üniversite içindeki binasına taşınmış ve hizmet vermeye başlamış Gerekli düzeltmeleri yapabilrimisiniz.

Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makbuz -- 28 Mayıs 2016; 17:42:22 >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.