Şimdi Ara

Hergün duş alıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hava sıcak olunca bende hergün duş alıyordum artık havalar soğudu 3 günde 1 alırım heralde ama her sabah saçımı yıkarım duş almasamda
  • quote:

Orijinalden alıntı: .redmajor.

30 yasina gelmisinde birsey ogrenememissin ben sana kaynak atiyorum yok pisliksin yok pas tutacan diyorsun ki 2 3 gun yikanmadin diyede ölmezsin

30 yaşını geçmişim ilk muhabbetide sen başlattın saan göre doğru olan şeyler bana göre doğru olamaz farklı görüşler illa olucaktır + sana göre hergün duş almak sağlıksız bana göre ise hergün duş almak sağlıklı bunu ilk önce anla yok anlamadın ilk mesajlarında gülünç ifadeler koyup karşı tarafını hiçe saymaksızın mesaj atarsan bize böyle anlayacağın dilden cevap atarız anlaştık
  • Bende aynı soğuk felan fark etmez sabahh duş almadan kendimi rahat hissetmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    harbi cahilsin ya sen bu öznel birsey degil bilimsel birsey sen buna anti tezin olmadan bunu kabul etmiyom diyemezsin millet bi tarafiyla guler neyse veriyorum bloguu

• quote:

Orijinalden alıntı: .redmajor.

harbi cahilsin ya sen bu öznel birsey degil bilimsel birsey sen buna anti tezin olmadan bunu kabul etmiyom diyemezsin millet bi tarafiyla guler neyse veriyorum bloguu

cahil babandır bloğu ver bakalım bloğu antitezin sende kalsın,seni bu kafalan çok harcarlar zati harcanmışsın paşam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 3 Ekim 2015; 16:56:11 >
  • Eğer günlük yıkıyorsan saçını 1 kere şampuan kullan ve çok fazla dökme. Saçlarını yıkarkenden parmaklarınla kaşımak yerine avuç içi ile dairesel hareketlerle yıka. Yağ olarak argan yağı var. Saçı yıkarken şampuana bir damla damlatabilirsin. Veya argan yağı özlü şampuanlarda var onlardan da alabilirsin.
  • 2 günde bir yıkanıyorum, diğer türlü hasta oluyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.