Şimdi Ara

Herhangi Bir Irkla Başlayıp Başka Bir Irkın Görevlerini Yapmak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, böyle birşeyin mümkün olduğunu duydum mesela 1 level orc açıp gidip undead in görevlerini yapmak gibi. Nasıl yapabilirim böyle birşeyi kendisi güzel olupta görevleri berbat olan ırklar çok, teşekkürler.

• Undead görevleri yapıp napıcan için kararıcak sonra. 5 levela kadar falan yapılmıyor diye biliyorum. Sonra yapabilirsin.
  • Bizim içimiz kararmış zaten boşversene :) undead sadece örnekti. Bu oyunu oynamaktan çok ırk ve class seçmek daha zor bence 1 haftadır adam gibi oynayamadım açıyorum 10 level oluyorum sıkılıyorum silip başka bir class ve ırk seçiyorum hangisi içime yatacak merak ediyorum. Önerileriniz varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Annihilan

Undead görevleri yapıp napıcan için kararıcak sonra. 5 levela kadar falan yapılmıyor diye biliyorum. Sonra yapabilirsin.

Undead questleri kadar güzel hikayeye sahip bir quest line daha varmı başlangıç questlerinde be.Lady Sylvanas yeter...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazuach

quote:

Orijinalden alıntı: Annihilan

Undead görevleri yapıp napıcan için kararıcak sonra. 5 levela kadar falan yapılmıyor diye biliyorum. Sonra yapabilirsin.

Undead questleri kadar güzel hikayeye sahip bir quest line daha varmı başlangıç questlerinde be.Lady Sylvanas yeter...

Cataclysmle gözümden düştü kendisi. Kötülüğe sapmak üzere. Yapmak istediği şeyin Scourgeden hiçbir farkı yok.
  • level 1 orc açılır başlangıç alanından çıkılır kuzeye ogrimarr'a koşmaya başlanır. Yoldan ayrılmadan etraftaki hayvanlara dikkat ederek, yol boyu discoverylerden 1 level atlanılır herhalde ogrimarda zeplin kulelelerinden undercity'e giden zepline binilerek undercity zeplin kulesine gelinir ordan başlangıç bölgesine gidilerek questler yapılmaya başlanır... Mümkün ama biraz vakit kaybı... illa horde olacam diye kasma belki alliance başlangıç questleri daha çok hoşuna gider...
  • Hocam teşekkür ettim çok açıklayıcı olmuş.
  • Orc undead troll blood elf tauren Bunlar birbirlerinin questlerini yapabiliyor ama bildigim kadariyla level 6 dan sonra alabilirsin.
    Ilk 5 level başlangıc gorevleri genelde o ırka ozel oluyor diye biliyorum ama degistirimediyse bilemicem.

Ancak soyle birşey var goblinler gidipde diyer ırklarin veya sen gidipde goblin ırkının questlerini yapamıyorsun cunki yeni ırkın oyle bir saçmalıgı olmus 15 levela kadar onlara ayrılmış ozel yerlerdeki questleri tamamlayip cıkabiliyorsun ve bidahada geri donemiyorsun =) Bu dediklerim worgen lar içinde geçerli.
  • başlangıc görevleri hep klasik 3 kanat, 4 tırnak, 5 ot çöp topla tarzı şeyler oluyor... 15-20 dk kassan 5 level olursun.. sonra istediğin yere gidip görevlere başlayabilirsin.. sana tavsiyem ilk bölgedeki görevler bitene kadar oradan ayrılma 8-9 level olunca seni o ırkın başkentine yollar sonra seçimini yaparsın..

bu arada stonetalon mountainsdaki görevleri değiştirmişler.. resmen epic olmuşlar.. baskıcı bir horde generaline yardım edip rütbe alıyorsunuz ilerledikçe işin rengi değişiyor.. en sonunda dogru olmasa bile emirlere uyacaksın asker deniliyor.. daha fazla spoiler vermeden 85 level bile olsanız gidip yapmanızı şiddetle tavsiye ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosunpasa -- 21 Ekim 2011; 9:44:18 >
  • Artık iyice üşeniyorum questle karakter levellemeye, instance'da level almak daha eğlenceli... Bu saatten sonra quest sonunda rare/epic mount veriyorsa kasarım ancak o da en fazla bir defa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeytinbey

Artık iyice üşeniyorum questle karakter levellemeye, instance'da level almak daha eğlenceli... Bu saatten sonra quest sonunda rare/epic mount veriyorsa kasarım ancak o da en fazla bir defa...

Instancelar hep ayni. On sene onceki dgleri lamer ve nooblarla parti kurarak tekrar tekrar yapmam. Alt kasarsam butun questleri bitirecegim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: faaty

quote:

Orijinalden alıntı: Zeytinbey

Artık iyice üşeniyorum questle karakter levellemeye, instance'da level almak daha eğlenceli... Bu saatten sonra quest sonunda rare/epic mount veriyorsa kasarım ancak o da en fazla bir defa...

Instancelar hep ayni. On sene onceki dgleri lamer ve nooblarla parti kurarak tekrar tekrar yapmam. Alt kasarsam butun questleri bitirecegim

Bende ilk alt karakterimi yaparken senin gibi düşünüyordum ama sıra 6. alt'a gelince aynı questleri yapmak sıkıyor...

• Bir orc acilir orgrimmara gidilir ordan oburkusu kitaya zeplinle uculur ordan stormwind a gidilir sonra ölüp tekrar orgrimmara gelinirilirnnlitjgofty
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.