Şimdi Ara

herhangi bir uygulamayi zaman sinirli kontrol etme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Soyle bir sorum var;apple cihazlarinda herhangi bir uygulamayi belirlenen vakitlerde acmaya ve kullanmaya izin verecek bir uygulama var mi ?
    mesela ogrencinin belli bir saatten sonra yada belli gunlerde bazi uygulamalari kullanmasini istiyorsak ne yapmaliyiz ?

Simdiden tesekkurler.

• Hz. Google sordun mu

https://itunes.apple.com/tr/app/curbi-parental-controls-for/id785111941?l=tr&mt=8

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslannn A kullanıcısına yanıt
    bu program benim istedigim isi yapmiyor.

ben programin cihazi kullanim saatlerini ayarlamasini istemiyorum,herhangi bir uygulama mesela whatsapp i belirli saatlerde kullanima acmasini diger zamanlarda kapali olmasini istiyorum.

zaten ilk aramayi google da yapip bulamadiktan sonra buraya soruyorum.
  • uygulamayı şifreleyip istediğiniz saatte açabilirsiniz ama eğer siz kendinizi kontrol edemiyorsanız şuanlık öyle bir şey yok diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ptmizmir

uygulamayı şifreleyip istediğiniz saatte açabilirsiniz ama eğer siz kendinizi kontrol edemiyorsanız şuanlık öyle bir şey yok diye biliyorum

arkadasim yukarda ne yazdigimi okumadin heralde.
    uygulamayi sifrelemek ve acmak ne demek ?
    ben bir ebeveynin gayet dogal olarak cocuklarinin uygulamalara erisimini kontrol maksadiyla kullanmak isteyecegi bir secenek iceren uygulamadan bahsediyorum.

Herhangi bir uygulamayi ,mesela okul gunleri belirli saatler arasinda calistirma secenegi istiyorum.
    Cihaza uygulamayi kurup gerekli ayarlari yaptiktan sonra kendisi calisacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: harbinur

quote:

Orijinalden alıntı: Ptmizmir

uygulamayı şifreleyip istediğiniz saatte açabilirsiniz ama eğer siz kendinizi kontrol edemiyorsanız şuanlık öyle bir şey yok diye biliyorum

arkadasim yukarda ne yazdigimi okumadin heralde.
    uygulamayi sifrelemek ve acmak ne demek ?
    ben bir ebeveynin gayet dogal olarak cocuklarinin uygulamalara erisimini kontrol maksadiyla kullanmak isteyecegi bir secenek iceren uygulamadan bahsediyorum.

Herhangi bir uygulamayi ,mesela okul gunleri belirli saatler arasinda calistirma secenegi istiyorum.
    Cihaza uygulamayi kurup gerekli ayarlari yaptiktan sonra kendisi calisacak.

İlk öncelikle yardım etmek amacıyla yorum yaptım ve okuduğumuda belirtmek isterim üslubunuza dikkat ederseniz sevinirim, çocuğunuzun vs birinin eline tabletinizi/telefonunuzu vereceğiniz zaman kilidi açarsınız istediğiniz saattede kapatırsınız diye bir öneride bulundum mesela sadece oyunlara şifre koyabilirsiniz hatta safariye bile bu benim önerim aklıma geldi ve yazmak istedim yardımcı olmaya çalıştım ama belliki olamamışım dediğiniz gibi bir şey şuan yok diye biliyorum diye de belirtmişim her neyse iyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.