Şimdi Ara

Herhangi paket olmadan Turkcell net??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar su anda ilginc bir durumla karsi karsiyayim. Turkcell kullanicisiyim ve hicbir internet paketine abone degilim. Wifi olmadiinda facebook'a girmek icin data roaming i acip 0.facebook.com uzerinden giris yapardim. Bir kere lazim oldu ve kontor giderse gitsin dedim ve islemimi gerceklestirdim. Girdigim site face degildi ama. So rasinda da acaba kac kontor gidiyor boyle bir islem icin merak edip sorgulama yaptim ve hic bakiyemden dusme olmamisti. Sonra birkac farkli siteye giris yaptim orneklerimden biriside bu forum yine degisen birsey olmadi.

Acaba sonradan toplu bir limit dusmesi mi yasarim diye de dusunmuyor degilim. Boyle birseyle karsilasan oldu mu hic?

Birde face bedava ya resim falan yuklemeyince turkcell de safariden degilde applicationdan girince yine ucretsiz mi deneyen oldu mu cunku bende yine dusmedi bakiye :S

Konu hakkinda goruslerinizi almak istiyorum. Tesekkurler

• Ayni olayi bende yasadim belirli bir sure sonra toptan dusecek.Paketsiz oldugu icin giden miktar cok fazla oluyor.
  • Birden dusecek. Sence turkcell gibi kan emici bir operatorun bedava verme ihtimali var mi onu? Tabiki yok. Bi duscek ki sen de sasiracaksin.
  • paketsiz sakin nete girmeyin
    sonucu kotu oluyor
    yasadim oradan biliyorum
  • cihaz hediyeyse bir şey diyemem ama o kadar para verip piyasanın en iyi telefonunu aldıktan sonra 10 15 lira verip internet paketi almamak bana biraz garip geliyor...
  • 10 saniyede vodafone 50 kuruş çekiyor düşün turkcell ne yapar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.