Mu Online ilerliyeceği yok herkes admin olma peşinde herkes serverım olsun istiyor. Bende herkes admin olsun kassın herkes bi işin ucundan tutsun kısacası bu server oyuncuların olsun kendi serverını korusun kollasın server ilerlesin mu online ilerlesin player coğalsın bunu şuna benzetin savaş çıktı ve tek bi çatı altında toplanıyoruz gavurlara karşı bunu yaparsak server büyür böyle bir proje olmazsa türkler server açtıkça birbirine saldırırlar nolur ortalık kan gövdeyi götürür. Bu zamanda kimse kimseye güvenmiyor ama bunu yapmazsak mu online bitmiştir eski günlere geri dönmemiz lazım biran önce haydi:)
Herkes admin olsun derken gerçekten bu iş için gönülden destek vericek gerekirse sabahlıyacak tecrübeli bilgili kişilerden kastediyorum.
ciddiye alanlarda var deyip kendi linkini vermek saçma değil mi
ben de alıyorum. buyrun bakın derim bende ama bu yazmakla çizmekle olacak birşey değil.
Ben sabahları 6 da yatıyorum ki birşeyler yapabilelim diye ama anlamıyorum hiç bir turk user yardımcı olmuyor, neyse başarılar arkadaşım
sağol ergun istersen bize katil deneyimli arkadaşlar lazim ki şu an bize katilmiş olanlar var istersen gelebilirsin sende planlarımız çizmekle alakali değil yapmakla alakali ciddiye alanlar için verdim o linki çünkü bazı arkadaşlar yazip karalar uğraşir ama sonunda vazgeçer çünkü bir ekibe sahip değildir al sana ekip sunuyorum:) verdiğim linkten ulaş bana istersen