Donanım Haber'e Admin olmak için ne yapmak gerekiyor..Admin olmak istediğimden değişl zaten istesemde olamam zamanım yok..
Yoksa DH'de devlet daireleri gibi her admin amca oğlunu mu getiriyor
Konu akar..
banka hesabına para yatırman gerek
önce dh gold pre alıcaksın sonra 3 sene forumda aktif olarak takılıp 20k mesajı gecmen gerekiyor.sonra sana tklif ediyorlar kabul edip anlaşmayı imzaladıktan sonra oluyorsun
Yatın katın olması ve üniversite mezunu olman lazım
Önce Yönetici Oluyorsun, Ardından Admin.
quote:
Orijinalden alıntı: Storm_Turk
önce dh gold pre alıcaksın sonra 3 sene forumda aktif olarak takılıp 20k mesajı gecmen gerekiyor.sonra sana tklif ediyorlar kabul edip anlaşmayı imzaladıktan sonra oluyorsun
ÖSS de en az 360 yapmış olmak Boğaziçi ve odtü gibi gözde okullara mensup olmak Nüfus cüzdanının ilk 4 sayfasının ingilizce tercümesi You rock gülücüğünü hiç kullanmadığına dair noter onaylı belge Kadın adaylar için askerlik yaptığına dair belge
kısa çöpü çeken admin olur
bak sen admınlerın mesajlarını nıye alıntı yapamıyoruz yenı caktım mevzuyu
Ak sakallı bir dede seçiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Azim KARGO
bak sen admınlerın mesajlarını nıye alıntı yapamıyoruz yenı caktım mevzuyu
ihtilal yapalım
Kpss /2 puan türünden en az 90 almış olmak adliyeden sabıka kaydı en az 10 dil bilmek asp bilmek reklam yerleştirmede usta olmak vs vsvs vs
Admin olunmaz doğulur
Ben yatıyorum..Aslında soruyu ciddi sormuştum ama cevaplarda komikti..
Gerçekten merak ettiğim bir konu Doğru Cevabı yazan olursa sabah bakarım yatak bana bakıyor ben kaçtımm..
Sitede yazları bolca zaman geçiriyorum ama deseler yapmam çünkü sitenin kârından ne pay alıyorum ne de tanıdığımlar.Ayrıca çoğu bölümde çocukların mesajlarıyla uğraşmakta var...
quote:
Orijinalden alıntı: byrahim
Donanım Haber'e Admin olmak için ne yapmak gerekiyor..Admin olmak istediğimden değişl zaten istesemde olamam zamanım yok..
Yoksa DH'de devlet daireleri gibi her admin amca oğlunu mu getiriyor
quote:
Orijinalden alıntı: Lee-on!
quote:
Orijinalden alıntı: Storm_Turk
Ücret?
Ben yarışmadan kazanmıştım gold pre ama ne kadar bilmiyorum