Şimdi Ara

DH'YE ADMİN OLMAK..???? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
5.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Tabiki diğer adminleirmizde bizim için uğraşıp, çabalıyor. Benim demek istediğim üyelerin hepsine cevap veriyor, yardım ediyor yani halkla ilişkiler gibi.. Diğer adminlerinde farklı farklı görevleri vardır.
  • musAKka; sanada teşekkür et butonu yapılcakmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rds

musAKka; sanada teşekkür et butonu yapılcakmış.

Tıklamak için bir de terazi yapsınlar, ama yeni nesil hassas terazi olsun, fark yaratalım.

DH'YE ADMİN OLMAK..????
  • musakka

Dediklerine katılıyorum. Admin gülmez lafı şakaydı , anladın da..

Bende şunu belirtmek isterim. " Admin alımı " konusu ve bu olmak üzere inanın çok hoş bir davranış sergiliyorsunuz. Kaldı ki tüm arkadaşlar bunu mesajlarında belirttti. Normal bir kullanıcı dediğin gibi adminliği ve admini gözünde çok büyütüyor. Ama hiç düşünmeden.

Ama sizinde hakkınızı vermek gerek, gerçekten bu işi yapabilecek kapasiteye sahipsiniz. Özellikle sen, gerek davranışlar .. gerekse verdiğin bilgiler. Yanlış anlaşılmasın, burası konu dışı.. yalakaya çıkmasın adımız. Musakka'nın genel olarak mesajlarını okuyun, gerçekten birçok alanda bilgisinin olduğunu kanıtlıyor.

Bu şekilde yönetim çok iyi. Gerçekten hoş, siz böyle sürekli içinizi dökün

• musAKka senin gibi bi admin görmedim helal olsun

Kimseye yalakalık yapmak için söylemedim bunu ve diğer forumlarda adminler burnu havalarda dolaşıyolar.Helal olsun valla
  • musAKka senin gibi bir kaç tane admin gördüm ben

edit: ama senin gibisini görmedim
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

musAKka senin gibi bir kaç tane admin gördüm ben

/>

Söyleyene bak sen

• Tüm o sözlerin altında ezilip büzülüp "ne desem ki şimdi" diye kilitlendiğim anda hızır gibi yetiştin, eyvallah.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Tüm o sözlerin altında ezilip büzülüp "ne desem ki şimdi" diye kilitlendiğim anda hızır gibi yetiştin, eyvallah.

Nedemek, herzaman ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoderWriter -- 25 Ağustos 2009; 14:53:56 >
  • quote:

/>

• beyler gizli istibarattan haber aldım dhye çinli bi hacker virüs gönderecekmiş amacı tüm üyeleri hacklemekmiş fake hesap açmış yarbay olmuş herkese arkadaşlık atıyomuş arkadaşlıgı kabul eden hackleniyomuş işte dediler sen dhnin admini olup dh yi kurtaracaksın diye bu riskli göreve varmısın dediler kıramadım tabi 19 saat sonra admin olacakmışım
  • hocam benimde bütün mesajlarımı silin banada birbaşı rütbesi verin çok hoşuma gitti yav bu rütbe ne olur hocam lütfen...
  • muhahaha:))) süpersiniz......
    bide ne vardı; admin olunmaz admin doğulur.....

quote:

/>

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.