Şimdi Ara

DH'YE ADMİN OLMAK..???? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
5.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her üye bir gün Admin olabilir ama her Admin bir gün Kıdemli olamaz.
  • Üyelik ve kişisel bilgilerinizin yazılı olduğu kağıdın içine 5.000 lik sıkıştırıverin siz.

Ben halledicem..
  • Her üye bir gün Admin olabilir ama her Admin bir gün Kıdemli olamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: firtikk

Bi insan neden bu foruma admin olmak ister anlamam..

Admin olduğunda normal bir üye gibi oturup konu dışında muhabbet edemezsin,ya da damacana konuları açamazsın..Admin ol deseler olmam şahsen,ben halimden memnunum..

Bunu söyleyen biri ya zamanında bir yerlerde yöneticilik yapmıştır, ya da empati yeteneği üst seviyededir. Normal üyeliğin değerini bilmek lazım.

• Adminlik hakikaten zor iş. O kadar şikayet filan, üşenirdim be
  • Yöneticilik zor ve ilgi isteyen bir iş ancak yine de DH'de yönetici olmak isterdim.

Tabi kullanıcı olmanın verdiği rahatlık başka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

quote:

Admin olduğunda normal bir üye gibi oturup konu dışında muhabbet edemezsin,ya da damacana konuları açamazsın..Admin ol deseler olmam şahsen,ben halimden memnunum..

Bunu söyleyen biri ya zamanında bir yerlerde yöneticilik yapmıştır, ya da empati yeteneği üst seviyededir. Normal üyeliğin değerini bilmek lazım.

Başka bir yerde ben de adminlik yaptım 3 sene kadar bundan sonra kolay kolay adminlik felan yapmam gerçekden zor.

• quote:

quote:

Sorunun çözümü 2bilgisayar, en az 2mail adresi ve bunları aynı kaba koyup karıştırdıktan sonra 2 farklı ipden girebileceğimiz 2farklı üyelik.

• quote:

Orijinalden alıntı: ToorJi

quote:

quote:

Sorunun çözümü 2bilgisayar, en az 2mail adresi ve bunları aynı kaba koyup karıştırdıktan sonra 2 farklı ipden girebileceğimiz 2farklı üyelik.

Eğer DH'in 50'de 1'i kadar yoğun olan bir sitede yönetici olsaydım bunu yapardım belki. Bunu yaparken de yönetici olduğunuz için farklı PC'lere, IP'lere falan gerek olmaz zaten. Ama bu yoğunluk içerisinde bunu düşünecek vakit olmuyor. Uzun bir mesaj yazıp sonra sırf yönetici olduğum için tamamen sildiğim sayısız mesajım oldu bugüne kadar. Bir süre sonra rütbemde "Yarbay" yazısını görürseniz şaşırmayın.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ToorJi

quote:

quote:

Eğer DH'in 50'de 1'i kadar yoğun olan bir sitede yönetici olsaydım bunu yapardım belki. Bunu yaparken de yönetici olduğunuz için farklı PC'lere, IP'lere falan gerek olmaz zaten. Ama bu yoğunluk içerisinde bunu düşünecek vakit olmuyor. Uzun bir mesaj yazıp sonra sırf yönetici olduğum için tamamen sildiğim sayısız mesajım oldu bugüne kadar. Bir süre sonra rütbemde "Yarbay" yazısını görürseniz şaşırmayın.

Şakayapmıştım sadece bu bana yapılır mı Nasıl hitap edeceğimi bilmiyorum onun için siz diye hitap edeceğim. Sizi admin olarak görmekten gerçekten mutluluk duyuyorum. Niye? Gerçekten adminliği hakediyorsunuz. Yanlış anlaşılmasın diğer admin ve yönetici abilerimiz, arkadaşlarımız işlerini düzgün yapamıyorlar değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skillet -- 24 Ağustos 2009; 17:15:07 >

• musakka hocam avatarını kullana bilirmiyim? (çala bilirmiyim?) birde madem adminler burda nick islemleri bölümüne bi bakıverirseniz çok senirim.
  • Hepsininde profilleri gizli
  • Bugün benim Doğum günüm ve adminlerden gece saat 12 ye kadar uzman mobil lik rütbesi istiyorum.Sonra isterlerse kaldırabilirler Bu isteği cok görmezler sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi International -- 24 Ağustos 2009; 17:22:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkrhapsody

Bugün benim Doğum günüm ve adminlerden gece saat 12 ye kadar uzman mobil lik rütbesi istiyorum.Sonra isterlerse kaldırabilirler Bunu bir hediye olarak düşünün

Böyle bir şeyin mümkün olacağını sanmıyorum. Çünkü her doğum günü olana verilseydi forum çığrından çıkardı.

Doğum günün kutlu olsun.

İyi günler.
  • @ ToorJi, zaten hala bu görevi devam ettiriyorsam bunun en büyük sebebi siz ve sizin gibi düşünen arkadaşların varlığıdır, teşekkür ederim. Ama işte biryerden sonra fazla yorucu olmaya başlıyor, bazı şeyleri daha fazla kaldıramaz hale geliyorsunuz.

@ GL@DİO (highpower), elbette kullanabilirsiniz. Yeni nick'iniz hayırlı olsun.
  • @musaAKka bana hediye yokmu şimdi Kıdemli yarbay da olur.Gece 12 de geri alcaksınız zaten rütbenizi.
  • abow olum burda heryer admin dolmuş kaçın la kaçın
  • Teşekkürler musakka (oğuz).
  • quote:

Orijinalden alıntı: !XiR

önlü arkalı kimlik fotokopisi çektirmeyi de unutma
     DH'YE ADMİN OLMAK..????

ben bunu görmemiştim..nereli bu adam..???

• biraz özel bi soru olcak ama sorayım :)

bu sitenin aylık veya yıllık geliri ne kadar
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.