Şimdi Ara

DH'YE ADMİN OLMAK..???? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
5.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben metin2 bölümüne bölüm yetkilisi olmak için mail atmıştım saolsun forumdestek ilgilenip mesaj attı sonra yöneticilerimizden ses gelmedi Aslında beni bilir ordaki arkadaşlar ama yinede attığım mesajlara bile cevap vermediler birtek metin2 bölüm kuralları hazırlayın dedim msj atmadığım admin yönetici kalmadı ama kimseden ses seda gelmedi buyrun buda bana gelen mail... ve kimse o bölümle ilgilenmiyor aslında dh de çoğu bölümle ilgilenen biri yok herkes hile hurda olmuş anca şikayet ederseniz bakıyorlar
     DH'YE ADMİN OLMAK..????

Buda türbülans la şikayetteki muhabbetimiz ama nedense 1 ay olmasına rağmen birşey olduğu yok hala...

DH'YE ADMİN OLMAK..????

Ciddiyet ve samimiyet için hepinize teşekkür ederim...

Edit : İşte böyle konuda yeteri bilginiz varsa başvuruyorsunuz ve size uygun kriterler bulunuyorsa yönetici oluyorsunuz sanırım benim için yaş sorun oldu ama bilmiyorum benim ciddiyetim ve üslubumu en iyi ordaki arkadaşlar bilir yinede yönetimin bileceği işti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaraxxus -- 24 Ağustos 2009; 11:20:26 >

• Normal üyeyim rahatım ohh hayat ne güzel İleride bi gün editör olmak isterim ama
  • ben yakında adminim beyler çoook yakında ama hemen diil tabi

şu aralar çok yoğunum işlerim şöle bi azalsın tüm gücümle ve hizmet aşkıyla göreve başlıycam admin olunca herkese istisnasız herkese 4gün hediye edecem

sakın yamuk yapmayın admin olunca acımadan çizerim ona göre

• Hadi inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel
    quote:

Orijinalden alıntı: xyakamozx
    oha 2001 üyesi

Akıl yaşta değil baştadır. Üyelik yaşınızın bir önemi yok ki.

quote:

Orijinalden alıntı: uynus

2001 üyeleri robot mu oluyor yoksa?

Kendimden şüphe ettim.

• quote:

İlk olarak DH'e admin olunmaz admin doğulur.

Yani admin dışındaki şeylerden olabilirsin bi ihtimal.Çok iyi ASP bilgin varsa, çok iyi grafik bilgin varsa forumla ilgilenicek vaktin de varsa programcı yada grafiker olabilirsin.Tabi yönetime bağlı gerekli mi değil mi kararlaştırırlar...

Ama şunu söyliyim burda dandirik vbulletin forumlardaki gibi "100 mesajı + en az 3 aylık üye" olan ve isteyen herkese yöneticilik vermiyorlar.

Heleki konu dışında hiç umut arama.Bide Oyun bölümü.

Diğer özel bilgi gerektiren konularda bilgin var ise, oralara mesaj at.

5-10 mesaj atıp da, hadi oldum da değil, yinede +2000 gerekli.Çünkü seni araştırırlarken her konuda seviyeli mesajını görmeliler.Bu arada bunu yaparken kimseyle tartışma, tartışma çıkacak konulara mesaj atma, illegal konulara mesaj atma, uyarı almamaya çalış...

İşte bu kadar, hepsini birden yerine getirirsen olabilirsin.Şimdi başlasan 2 yıl sürer heralde...

peki bu adminlerin maddi çıkarları var mı yani ücret alıyorlar mı ???

Almıyorlarsa neyle geçiniyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: 241

Kendimden şüphe ettim.

Sen robot değil, botsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI
    Sen robot değil, botsun.

Büyüyünce gemi olacağım. Tek rakibim musAKka.

• quote:

Orijinalden alıntı: rds

Hadi inşallah.

Amin
  • 241 admin di şutlamışlar onu muhahaha zuhahahha halıyle 2001 olması normal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azim KARGO

241 admin di şutlamışlar onu muhahaha zuhahahha halıyle 2001 olması normal

Efsaneler, destanlar nasıl oluşur diye merak ederdim hep. Böyle çıkıyormuş meğerse.

Ne alaka yahu, nereden uydurursunuz böyle şeyleri bilmiyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Azim KARGO

241 admin di şutlamışlar onu muhahaha zuhahahha halıyle 2001 olması normal

Efsaneler, destanlar nasıl oluşur diye merak ederdim hep. Böyle çıkıyormuş meğerse.

Ne alaka yahu, nereden uydurursunuz böyle şeyleri bilmiyorum.

hadi ordan len

vardı bole bı admın emınım 3 hanelıydı numara halınde nick senden baska kım var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyysanadiyom -- 24 Ağustos 2009; 14:19:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

ÖSS de en az 360 yapmış olmak
    Boğaziçi ve odtü gibi gözde okullara mensup olmak
    Nüfus cüzdanının ilk 4 sayfasının ingilizce tercümesi
    You rock gülücüğünü hiç kullanmadığına dair noter onaylı belge
    Kadın adaylar için askerlik yaptığına dair belge

Yaşasın kötülük : )
  • ithal papoyenigine tavugun olacak onu dh ye bağışlayacaksın.
    bir lama'dan tükürük yemen lazım suratıma,
    filin pipisine dokunman lazım
    balinanın spermlerinden en az 30 litre toplaman lazım
    fildişi sahilinden fildişi bulman lazım.

bunları yaptın mı adminsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byrahim

quote:

Yani admin dışındaki şeylerden olabilirsin bi ihtimal.Çok iyi ASP bilgin varsa, çok iyi grafik bilgin varsa forumla ilgilenicek vaktin de varsa programcı yada grafiker olabilirsin.Tabi yönetime bağlı gerekli mi değil mi kararlaştırırlar...

Ama şunu söyliyim burda dandirik vbulletin forumlardaki gibi "100 mesajı + en az 3 aylık üye" olan ve isteyen herkese yöneticilik vermiyorlar.

5-10 mesaj atıp da, hadi oldum da değil, yinede +2000 gerekli.Çünkü seni araştırırlarken her konuda seviyeli mesajını görmeliler.Bu arada bunu yaparken kimseyle tartışma, tartışma çıkacak konulara mesaj atma, illegal konulara mesaj atma, uyarı almamaya çalış...

İşte bu kadar, hepsini birden yerine getirirsen olabilirsin.Şimdi başlasan 2 yıl sürer heralde...

Adminler, yöneticiler, bütün yetkililer...

Sanıyorsunuz ki hepsi İstanbulda bir ofiste mesai saatleri içerisinde görevlerini yapıyorlar;

Öyle bir şey yok.Ofisle ve anasayfadaki bütün herşeyle http://www.donanimhaber.com/About.aspx adresinde yazan kişiler ilgileniyor...

Kısaca Mesut Çevik, Ender Yıldız, Erdinç İyikul, kameraman (kimse artık) donanım ile alakalı olan herkes.

Forum ise apayrı bir yer.Burada gördüğünüz bütün siyah,kırmızı,sarı ve yeşil yıldızlı kişilerin normal hayatları var.Kimisi öğrenci, kimisinin ailesi var.Kendi işleri ile ilgileniyorlar.Boş vakitlerinde de forumla ilgileniyorlar.Bu kadar işte.Nedir, İstanbulda ikametgah ediyordur, ofisin yerini biliyordur sohbet etmeye muhabbet etmeye gidebilir...

Forumda seviyeli mesajlar atarsanız, kimseyle tartışmaya giremezseniz ve gerçekten bir konuda bilgili iseniz, bilginizle ve saygınızla çoğu üyeye örnek iseniz forumda yetki almamak için ortada bir sebep yok...

Şunu da unutmayın, birilerine yardımcı olmak için yada forumda yararlı olmak için illaki yönetici yada admin olmanız gerekmez.Bu konudaki, ve yönetici olamadığı için sitem eden kişilerin çoğu bu işi artizlik için istiyorlar, yeşil yıldız olsun altında yönetici yazsın.Sonra msn'de "DH Yöneticiyim öpün elimi" başlığı vb. aklınıza gelen herşey...

Yazılacak çok şey var aslında, sorarsanız açıklayabilirim...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: byrahim

quote:

Adminler, yöneticiler, bütün yetkililer...

Sanıyorsunuz ki hepsi İstanbulda bir ofiste mesai saatleri içerisinde görevlerini yapıyorlar;

Öyle bir şey yok.Ofisle ve anasayfadaki bütün herşeyle http://www.donanimhaber.com/About.aspx adresinde yazan kişiler ilgileniyor...

Kısaca Mesut Çevik, Ender Yıldız, Erdinç İyikul, kameraman (kimse artık) donanım ile alakalı olan herkes.

Forum ise apayrı bir yer.Burada gördüğünüz bütün siyah,kırmızı,sarı ve yeşil yıldızlı kişilerin normal hayatları var.Kimisi öğrenci, kimisinin ailesi var.Kendi işleri ile ilgileniyorlar.Boş vakitlerinde de forumla ilgileniyorlar.Bu kadar işte.Nedir, İstanbulda ikametgah ediyordur, ofisin yerini biliyordur sohbet etmeye muhabbet etmeye gidebilir...

Forumda seviyeli mesajlar atarsanız, kimseyle tartışmaya giremezseniz ve gerçekten bir konuda bilgili iseniz, bilginizle ve saygınızla çoğu üyeye örnek iseniz forumda yetki almamak için ortada bir sebep yok...

Şunu da unutmayın, birilerine yardımcı olmak için yada forumda yararlı olmak için illaki yönetici yada admin olmanız gerekmez.Bu konudaki, ve yönetici olamadığı için sitem eden kişilerin çoğu bu işi artizlik için istiyorlar, yeşil yıldız olsun altında yönetici yazsın.Sonra msn'de "DH Yöneticiyim öpün elimi" başlığı vb. aklınıza gelen herşey...

Yazılacak çok şey var aslında, sorarsanız açıklayabilirim...

Bu Belirli Zaten Kendi Hayatlari da var,
    Ama Tartisma falan:D herkesin yeniden uye olmasi gerek

• quote:

8 senedir admin olmaya çalışıyorum, ilgilenmiyorlar bile.

Sen gönüllerin adminisin, forumun en efendi ve iyiliksever adamısın
  • Hatasız kul olmaz.

Zannetmeyin ki yöneticilerin hiç uyarıları yok.Onlar da normal üye iken almışlar...

Ama sen her tartışma içerikli konuya mesaj atarsan, sürekli geyik takılırsan, ona buna laf söylersen, yok yönetim şöyle yok yönetim böyle :) zaten alınacak mesaj ortadadır.

Senin tartışma içerikli mesajlarına, yönetime isyanına bakarak mı karar verecekler? Zannetmeyin ki sadece görünen konulardaki mesajlar inceleniyor, geri dönüşüm kutusundakilerde inceleniyor.Küfür mü ettin, illegal paylaşım mı yaptın vb.
  • uynus'a açıklayıcı mesajları için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: !XiR

önlü arkalı kimlik fotokopisi çektirmeyi de unutma
     DH'YE ADMİN OLMAK..????

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.