Şimdi Ara

DH'YE ADMİN OLMAK..???? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
5.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Citizen

ÖSS de en az 360 yapmış olmak
    Boğaziçi ve odtü gibi gözde okullara mensup olmak
    Nüfus cüzdanının ilk 4 sayfasının ingilizce tercümesi
    You rock gülücüğünü hiç kullanmadığına dair noter onaylı belge
    Kadın adaylar için askerlik yaptığına dair belge

• Bana 250 kontör at seni hem amiral yaparım hem de fun club ın açılır Gun benim yakın dostumdur kırmaz beni.250 kontör de gunle konuşmak için yoksa senden herhangi bir ücret talep etmiyorum
  • İlk olarak DH'e admin olunmaz admin doğulur.

Yani admin dışındaki şeylerden olabilirsin bi ihtimal.Çok iyi ASP bilgin varsa, çok iyi grafik bilgin varsa forumla ilgilenicek vaktin de varsa programcı yada grafiker olabilirsin.Tabi yönetime bağlı gerekli mi değil mi kararlaştırırlar...

Ama şunu söyliyim burda dandirik vbulletin forumlardaki gibi "100 mesajı + en az 3 aylık üye" olan ve isteyen herkese yöneticilik vermiyorlar.

Heleki konu dışında hiç umut arama.Bide Oyun bölümü.

Diğer özel bilgi gerektiren konularda bilgin var ise, oralara mesaj at.

5-10 mesaj atıp da, hadi oldum da değil, yinede +2000 gerekli.Çünkü seni araştırırlarken her konuda seviyeli mesajını görmeliler.Bu arada bunu yaparken kimseyle tartışma, tartışma çıkacak konulara mesaj atma, illegal konulara mesaj atma, uyarı almamaya çalış...

İşte bu kadar, hepsini birden yerine getirirsen olabilirsin.Şimdi başlasan 2 yıl sürer heralde...

• DH GENEL OFISI
    0212 444 00 DH (34 OLUR :))

Gun Oksay Cep Telefonu

0530 303 03 33
  • 20 tane yorumun arasında bir tane bile ciddi cevap yok. Resmen kaçtı forumun tadı. Aynısı çok yerde yapılıyor. Ben bıktım şahsen bu tavırlardan. Ağır cezalar verilmeli konuyu saptıranlara bu iş böyle yürümemeli..
  • Verdik ya 2 üstte ciddi cevap...
    :P
  • İlk önce foruma faydalı olucak konular açmanız lazım ( Üst konu ) Kıdemli Üye

Türkçe'nin düzgün olması ve seviyeli olmanız ( Yönetici ), Forum kurallarını uygulama Adil olma ( Yönetici )

Eğer forumda bu şekilde devam ederseniz ve Kadro açığıda varsa neden olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 24 Ağustos 2009; 5:05:17 >
  • 8 senedir admin olmaya çalışıyorum, ilgilenmiyorlar bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: 241

8 senedir admin olmaya çalışıyorum, ilgilenmiyorlar bile.

Sen benim bilinçaltımsın zaten, yarı admin sayılırsın.

Admin alımları için:http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=16327457

Durmadan aynı sorular soruluyor... Ama bilgilendirici cevaplar için özellikle uynus ve Am@deus'a teşekkürler.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Sen benim bilinçaltımsın zaten, yarı admin sayılırsın.

Teşekkürler bilinç yedim.

8 senede admin yarısı olduysam, 8 sene sonra adminlik mertebesine ulaşabilirim sanırım.

• dh'de tanıdığın olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

dh'de tanıdığın olması lazım

Benim tanıdığım yoktu. Demek ki ben araya kaynamışım.
  • Aslında hepimiz adminiz, sadece gerçekten admin olmaya hazır olduğumuzda rütbemizin altındaki yıldızlar otomatik sarılaşıyor.
    İnsanlar bunu hergün yapıyor kendilerine soruyor ben admin olabilirmiyim diye?..
     DH'YE ADMİN OLMAK..????

• Benim merak ettiğim birşey var.

Yetkililer (özellikle powerstorm ve musakka) siteye giriş yaptığınızda şikayet listesinde sırada kaç tane şikayet oluyor? Kaç saatinizi harcıyorsunuz bunlarla?

Saatlerce uğraştığınız şikayet var mı mesela?
  • admınler bızı sallamıyo bu yazılanları gorunce popolarıyla guluyorlardır
  • quote:

oha 2001 üyesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: xyakamozx

quote:

oha 2001 üyesi

• 2001 üyeleri robot mu oluyor yoksa?

Alın size 1 ton 2001 üyesi;

http://forum.donanimhaber.com/memberlist.asp?currpage=1&criteria=3&orderSC=1&customregfield=0
  • quote:

Orijinalden alıntı: uynus

Benim merak ettiğim birşey var.

Yetkililer (özellikle powerstorm ve musakka) siteye giriş yaptığınızda şikayet listesinde sırada kaç tane şikayet oluyor? Kaç saatinizi harcıyorsunuz bunlarla?

Saatlerce uğraştığınız şikayet var mı mesela?

Sabah baktığımda (8:30 gibi) 5 tane şikayet vardı ve fazla sürmedi, kolay konulardı. (Gece sağolsun diğer arkadaşlar ilgilenmişler konularla). 2 sene önce anlık ilgi bekleyen şikayet sayısı 100'ü geçebiliyordu ve 1 kişinin ilgilenmesi mümkün olmuyordu. 100 şikayet varken bir şiakyetle ilgilenip 99'a düşürdüğünüzü sanıyorken aynı anda 5 şikayet daha geldiği için 104'e çıkıyordu, bu da çıldırtıyordu adamı. Ama artık daha sistemli çalışıdığı için anlık şikayet sayısı 20'yi pek geçmiyor, genel olarak da hemen ilgileniliyor.

Bazı şikayetler ile ilgilenmek 10 saniye sürerken bazı şikayetlere de yarım saatten fazla zaman harcadığınız da oluyor çünkü çok ayrıntılı inceleme ve takip gerektirebiliyor.

• önlü arkalı kimlik fotokopisi çektirmeyi de unutma
     DH'YE ADMİN OLMAK..????
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.