Şimdi Ara

Herkes Adream Charını Tanıtıyor bırde ben tanıtayım Dedım Bakalım Nasıl Beyenecekmısınız..... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • artıst charın ıtemler guselde fp kotu olmus
  • sermete sor BigDeath tanir beni..ii arkada$izdir..Sermet yava$ kasio hala 64

seni de goruyorum bzn ardreamde

@artirist
    oo kimler burdaymi$
  • ben adreamdan cıktıgım yookk ki benım zatennn yaw sermett bır turlu atlayamadı zaten 65 ee ama dun dha %50 yı yenı gectı pek fazla ext kasmıyor bu aralar sadeec tıcaretle ugrasıyor clandan herhangı bırıın gorevı varsa ona yardım dıyor sadece eeeee nede olsa paraya ıhtıyac varrr..
  • cafe i$leri nasil gidiyor?cafe yuzunden vakit bulamiyor ki kasmaya
    diorm birak chari gel ardreame hyr diyor..priesti de ban yemi$
  • bu arada senın charın adı ne adreamda
  • BigDeath..senin cok onceki hallerini hatirliyorm bir anda bu kadar itemi nerden buldun?
  • sorma bır gece bır arkadasına bırakmıs charı kassın dıyeee adamda gece partıye bır tane koxsper almıs adamda gıtmıs sermettının priestte gıtmıs koxplu partıye ktıldıgı ıcın ne yapalım olacagı varmısss oldu...
  • Bılıyorsundur o zaman bır defa soyuldu benım charr lvl 52 den sonraaa.. Sag olsun Clndakı arkadslar bıraz yardım ettıı ben bıraz kastım bıraz tıcaret yaptıkkk ıyı para kasdık bayagı ıyı para katık bır araaaa o arada ne kadar paara avarsa ıteme yatırdık sermetn ıtemlerıde o arad yaptık zatennn
  • Classic Bi CHar Önemli Olan Oynayış
  • sermetinde nerden nereye geldigini biliorm

+7 fp set +8 hornxden +7 shell set +7 exp ib..gecenler de de atilladan pp du$urmu$tu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harDeath -- 29 Nisan 2007; 1:03:39 >
  • ben sımdı chara +8 raptor alıp +8 FP ıle degıstırmeyı dusunuyorum chtınlerııı naıl olur senceee
  • boyle kal ztn str takilar takip atack yuklenmi$sin defans az o yuzden..bide fp set donersen defans biter..1k+ damage yedigin olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harDeath -- 29 Nisan 2007; 1:06:52 >
  • Ya +8FP yapıacam yanına +8 raptor yada hepsını +8 chtın yapaagım yaına +7 raptorr yaada ıkısını +8 raptor takarsam chtınlerı takakamam chtınlerı takarsam +8 raptoru takaam o yuzden daha karar vermedım belkı bellı bır sure ıkı sekıldede denerım hangısı dha ıyı gelırse onu kullanırım ne dersınız
  • +8 chitin set +7 raptor kullan..atack ii def e yuklen..ztn chitin+8 lerden 3x4=12 str bonus gelicek..takilar kotu uniqe bulmaya cali$..

roc,dr,wp,we, vs vs..bu $ekilde ardreamde ancak ks yaparsin vslerde asaslara kar$i zor durumlara du$me ihtimalin yuksek..bahsettigimiz server ares
  • Zaten delı gıbı Unıge takı arıyorum anlatamam bır bulabılsem zatennn bulduklarımda ucuyorlar fıyatlarıııı
  • quote:

Orjinalden alıntı: harDeath

+8 chitin set +7 raptor kullan..atack ii def e yuklen..ztn chitin+8 lerden 3x4=12 str bonus gelicek..takilar kotu uniqe bulmaya cali$..

roc,dr,wp,we, vs vs..bu $ekilde ardreamde ancak ks yaparsin vslerde asaslara kar$i zor durumlara du$me ihtimalin yuksek..bahsettigimiz server ares

kafasına dd(25) alırsa, fp +9 set dizerse, raptor +8 alsın bide eline, takı olarak amulet of str al bi tane 15 str ve 50 hp cok güzel bence, ringlerini dual diamond ring veya dual roc yap, beltini istedigin uniqeyi alabilirsin, earringlerinide dual str +10 aL char mükemmel ötesi bisey oluR BeNcE

• pardon ama bunları pm den konussanız yada msnden?
  • quote:

Orjinalden alıntı: artirist

quote:

Orjinalden alıntı: harDeath

+8 chitin set +7 raptor kullan..atack ii def e yuklen..ztn chitin+8 lerden 3x4=12 str bonus gelicek..takilar kotu uniqe bulmaya cali$..

kafasına dd(25) alırsa, fp +9 set dizerse, raptor +8 alsın bide eline, takı olarak amulet of str al bi tane 15 str ve 50 hp cok güzel bence, ringlerini dual diamond ring veya dual roc yap, beltini istedigin uniqeyi alabilirsin, earringlerinide dual str +10 aL char mükemmel ötesi bisey oluR BeNcE

yapabilirseyle olmuyor i$te..onemli olan yapabilmek..cok pahali tutar

@artirist
    not:ardreamde sc kullan sw isteye isteye nereye kadar

• sw sc var merak etme ama şu anda yeni pacth gelip oyun düzelmeden oyunda bisey yapasım gelmiyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.