Şimdi Ara

Herkes Adream Charını Tanıtıyor bırde ben tanıtayım Dedım Bakalım Nasıl Beyenecekmısınız..... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bence takılar kötü unique ayarlamaya çalış derim onun dışında bi eksik yok sanırım
  • Herkes Adream Charını Tanıtıyor Ama Onlar Karakter Tanıtımda Tanıtıyor Ama Taşınır ßiri Şikayet Etmiş
  • Ehe tanıdık bir isim ;) Professor o beni hatırlarmi bilmiyorum ama adreamda dikkatimi çeken nickler arasında charının özelliklerinden değil proffesor dikkatimi çekiyor kendisi beni 1 kez yatırdı bende kendisini 1 kez yatırdım ancak iki yatırma olayındada vs de değildik kaos ortamında olan şeyler. Güzel ama hoşuma gitti forumda oyunda gördüğüm kişilerden birini görmek. Karakterin hakkında yorum yapabilecek kadar iyi değilm ama herkez güzel dediğien göre güzeldir ;) umarım dahada iyileştirirsin beni yatırmada :D gerisi serbest bende hazır konu açılmışken işi iyi bilen yorum yapabilen arkadaşların görüşlerini almak istedim benim karakterimde bir Assas en kısa sürede SS koyacağım bu başlık altına şuan oyun yok. lvl im 58 Attackım çok yüksek ve buna güveniyorum tüm itemlerimi dex bonuslularla değiştiğimde tüm scrollları bastığımda 1200 seviyelerine geliyor. En az damage verdiğim joblar warriorlar ki onlarada en az 600 vurabiliyorum. Atacktan yana sıkıntım yok korkunç damage verebiliyorum skill+r ile sıkıntım şuki burda görüşlerinize baş vuracam takılarımı nasıl seçmeliyim yani özel bir Assasin takıları nasıl olmalı? Ve sözünü ettiğiniz takılar para ile satılıyormu yoksa takas yöntemi ilemi dağıtılıyor buda önemli benim için. Bunu sormamdaki sebep Attackım güzel ama çabuk yatabiliyorum bazı assaslar oto minor basan programlar kullanıyor ben 3 party yazılım kullanmiyorum. Ve buna paralel olarakta sizce Attack içinmi tüm eforu harcamalı bir Assas yoksa defansınada özen göstermelimi bu bağlamda takıları dex bonustan ziyade resistli veya az dex bonuslu ama aynı zmanda resistli veya defans bonuslumu olmalıdır. Mümkünse isimlerini yazacağınız takıların kısaltılmış adlarını kullanmayın zira sizin kadar profesyonelleşemediğimden ötürü çözmekte zorlaniyorum :) şimdiden çok teşekkür ederim.

• quote:

Orjinalden alıntı: Efsane34

Herkes Adream Charını Tanıtıyor Ama Onlar Karakter Tanıtımda Tanıtıyor Ama Taşınır ßiri Şikayet Etmiş

ben ettimefsaneyi actirmi$sin tebrikler

tam oyuna giricektim baktim char kullanimda..kuzen girmi$ heralde..$imdi de start gelmiyor

• Profosor nasıl yattın o asasa yaw daha yeni
  • quote:

Orjinalden alıntı: Core0x7bf2

Ehe tanıdık bir isim ;) Professor o beni hatırlarmi bilmiyorum ama adreamda dikkatimi çeken nickler arasında charının özelliklerinden değil proffesor dikkatimi çekiyor kendisi beni 1 kez yatırdı bende kendisini 1 kez yatırdım ancak iki yatırma olayındada vs de değildik kaos ortamında olan şeyler. Güzel ama hoşuma gitti forumda oyunda gördüğüm kişilerden birini görmek. Karakterin hakkında yorum yapabilecek kadar iyi değilm ama herkez güzel dediğien göre güzeldir ;) umarım dahada iyileştirirsin beni yatırmada :D gerisi serbest bende hazır konu açılmışken işi iyi bilen yorum yapabilen arkadaşların görüşlerini almak istedim benim karakterimde bir Assas en kısa sürede SS koyacağım bu başlık altına şuan oyun yok. lvl im 58 Attackım çok yüksek ve buna güveniyorum tüm itemlerimi dex bonuslularla değiştiğimde tüm scrollları bastığımda 1200 seviyelerine geliyor. En az damage verdiğim joblar warriorlar ki onlarada en az 600 vurabiliyorum. Atacktan yana sıkıntım yok korkunç damage verebiliyorum skill+r ile sıkıntım şuki burda görüşlerinize baş vuracam takılarımı nasıl seçmeliyim yani özel bir Assasin takıları nasıl olmalı? Ve sözünü ettiğiniz takılar para ile satılıyormu yoksa takas yöntemi ilemi dağıtılıyor buda önemli benim için. Bunu sormamdaki sebep Attackım güzel ama çabuk yatabiliyorum bazı assaslar oto minor basan programlar kullanıyor ben 3 party yazılım kullanmiyorum. Ve buna paralel olarakta sizce Attack içinmi tüm eforu harcamalı bir Assas yoksa defansınada özen göstermelimi bu bağlamda takıları dex bonustan ziyade resistli veya az dex bonuslu ama aynı zmanda resistli veya defans bonuslumu olmalıdır. Mümkünse isimlerini yazacağınız takıların kısaltılmış adlarını kullanmayın zira sizin kadar profesyonelleşemediğimden ötürü çözmekte zorlaniyorum :) şimdiden çok teşekkür ederim.

charinin adi ne?bu arada 1200 atack cok da buyutulcek bir atack degil..cogu ki$ide bu atack var ztn
    warriora az damage vurursun def fazladir cunku..minor icin de arenada cali$irsan ba$arabilirsin cok zor degil

• Yok atağımla övünmek için yazmadım onu taktik almaya çalışıyorum yani ondan memnunum minor kısmında ise sıkıntım yok sadece bir Assas attack mı defans mı eğilimli olmalıdır ve/Veya takılarını nasıl seçmeli hybirdmu olmalı duruma göre deiştireceği iki set lemi g ezmeli vs vs vs vs (charın adı burdaki adım ile aynı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Core0x7bf2 -- 29 Nisan 2007; 1:43:54 >
  • oyuna gırdık asasa yattık yatmazıkda elımde pot kalmamıs 5 tane varmıs sadece garıban asasa yattıkk
  • quote:

Orjinalden alıntı: Core0x7bf2

Yok atağımla övünmek için yazmadım onu taktik almaya çalışıyorum yani ondan memnunum minor kısmında ise sıkıntım yok sadece bir Assas attack mı defans mı eğilimli olmalıdır ve/Veya takılarını nasıl seçmeli hybirdmu olmalı duruma göre deiştireceği iki set lemi g ezmeli vs vs vs vs (charın adı burdaki adım ile aynı)

tavsiyem full atack gitme..cunku 1vs1 yeri degil ardream..bir anda 10 ki$i dalabilir sana..bu gibi durmlarda kolayca yatmamak en azindan kacip kombinasyonlarda 1-2 adam almayi becermelisin..pp gibi def veren takilar kullan..eger atackdan cok saglam olayim yatmiyim diyorsan wp kullan..ske belt elf belt..rol +0lar..re eme vs vs..boyle bir charin atagi cok olmaz ama def hp mana resistler acisindan cok guclu olur..kolay kolay yatmaz..ama tum bu itemlar icin para lagzim

• hmm kısatlamalarını yazmışsın :) ama attack takılmamı önermişsin yani felsefe dal bi kaç kelle al sonra yat diyorsun hmm aslında haklı olabilirsin dikkat ettiğim kadari ile tüm assaslar bunu yapiyor. Artı younda vs yeri sadece arena sanırım o yüzden vs ağırlıklı takılmakta anlamsızki minor kombo denilen olayı iyi yapabilen bir assasın önünde bişi duramiyo parabola örneğinde gördüm para kısmına gelince K2 saolsun para sorun olmuyor eskiden kapatmıştı yeniden açmış doları noah a çevirmek mümkün. Fakat işte her iteme para yetmiyor bazılarında item e karşılık para + item isteyebiliyor oyuncular. Assas için uygun unique takıların hala bir listesine ulaşabilmişd eğilim yanlız.

Pardon attack değil defansmi git demek istedin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Core0x7bf2 -- 29 Nisan 2007; 1:53:13 >
  • Oyun geldı hemen daldım bnden baska kımse yoktuu arsıma ılk oce adreamda bır rıote cıktı onu kestım
    az ılerde BISHOP cıktı onu keserken bır warıor daha geldı beraber keserken DC yedık 2 dakıa sonra oyuna tekrar gırdıkk bıshopp orada duuyordu hala aha dedım kımse kesmemıs tekrar daldım bıshobaa warıor tekrar geldı tam kesmeye ramak kalmıstıkı 2 ane orc geldı ks ve bıze dalmay bsladı o aad aben extse yttım warıor ne yaotı bılmıyorum ama sanırım warıor da yatıı orclar bıshopu kesıp gıttılerr hemen kostum ama bıshp yoktu ama onun yerıne bır tane DUKE vardı ama benden once 1 warıor ve 1 mage dalmıslar malum kutu bana dusmde dukeyı kestkten sonra bır rıote dah cıktı karssımıza onua kestık mage ıle beraberr hemen ılerde shaula cıktıı 2 warıor 1 mage ve 4 vey a 5 orc daldıkk shulayı sanırım orclar kestıı kuta gene bana dusmedıı ve orclar bana daldı bu arda bende 5 tane pot kalmıs ve bır asas da beı yatırdıı ne talıhsız bır geceeeeeee
  • wp=warrior pendant
    re=rogue earing
    eme=elf metal earing
    pp=priest pendant
    rol=ring of life
    ske belt=skeleton belt bu gibi itemlar saglam olmak kolay kolay yatmamak isteyen assassinler icin guzel takilardir..ful atack olmak istersen..

+10 dual dex earing
    dex10 belt
    pp+1 +2
    kekuri +2 dual

bu $ekilde atagin bayagi yuksek olur..ama def hp mp fln cok az olur..ben her zmn

daggerlarla atagi..
    armorlarla once defansi sonra atagi
    takilar ile oncelikle def hp mp resist turu $eyleri arttirip sonra atagi arttirmaktan yanayim..!
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.