Şimdi Ara

Herkes ailesine yakalandığı anları yazsın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bende anne sivilce çıkmış.
    Çok acıyor dedim.

Git banyo yap dedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CompLamia

Dün fringe e başlayım dedim, açtım dizinin ilk bölümünü, yaklaşık 1-2 dakikalık uçak sahnesinden sonra, yatak sahnesi geldi ve tahmin edebileceğiniz gibi tam o sırada annem girdi içeriye, elim ayağım dolandı bian, ne ileri ne geri sarmaya vaktim oldu, ama açıklamama izin verdi allahtan, sağ salim kurtuldum

Spoiler yemeden izle

Çok güzel dizi

Keşke bitmeseydi

• quote:

Orijinalden alıntı: -Kratos-

quote:

Orijinalden alıntı: CompLamia

Dün fringe e başlayım dedim, açtım dizinin ilk bölümünü, yaklaşık 1-2 dakikalık uçak sahnesinden sonra, yatak sahnesi geldi ve tahmin edebileceğiniz gibi tam o sırada annem girdi içeriye, elim ayağım dolandı bian, ne ileri ne geri sarmaya vaktim oldu, ama açıklamama izin verdi allahtan, sağ salim kurtuldum

Spoiler yemeden izle

Çok güzel dizi

Keşke bitmeseydi

Herkes övüyo merak ettim iyice, izlicem en kısa zamanda

• bir gün okula gidiyorm diye internet cafeye gidiyordum saatlerce orda kaldım sonra peder yılda 3 tl ye e okul bilgileri teline sms olarak geliyormuş (lanet olsun e okula) sonra peder arkamdan kafeye gelmiş kafe sahibi karşımda masada duruyor adamın kaşları oynamaya başladı ben hemen arkamı döndüm o an ki korku anlatılamaz ve aa baba dedim peder birşey dmeden beni eve götürdü ve 10 saat konuşma yaptı
  • Up

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makas ne lan zuahhahahhaha

• Anlatsam buralar yıkılır

• quote:

Orijinalden alıntı: run...rabbt

Anlatsam buralar yıkılır

Anlat anlat

• Neyse annem kardeşim köye gitmişti yaklaşık 5 yıl önce felan.Rüyada kamyonu devirmişim sabaha karşı günlerde pazardı galiba.Donda hala biraz leke var.Attım sepete.Septte doluydu babam dedi ki oğlum gel çamaşırları yıkayak.Ben bu makineden fazla anlamıyom sen ayarla dedi.İşte orda benim donu gördü.Sonra dedi ki:
    -Madem boşalıyon bari banyoda önce bi sabunla yıka ki leke diğer çamaşırlara yapışmasın dedi.Ben de tamam babacığım dedim ama adam o kadar doğal söyledi ve hiç gülmedi bi de.Ne diyeceğimi şaşırdım yaşım zaten 12-13 felandı herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: satıcı12

Bi kere çavuşu okşarken annem gördü.
    Bende anne sivilce çıkmış.
    Çok acıyor dedim.

Git banyo yap dedi.

Git banyo yap lafına öldüm ha
  • Bu durumu o kdar kabullendim ki bni yakalayamacaklari bi sistem kurdum biri odaya yaklastgi zman devreye giriyor telefona uyari mesaji geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: BağKurluSamuray

Neyse annem kardeşim köye gitmişti yaklaşık 5 yıl önce felan.Rüyada kamyonu devirmişim sabaha karşı günlerde pazardı galiba.Donda hala biraz leke var.Attım sepete.Septte doluydu babam dedi ki oğlum gel çamaşırları yıkayak.Ben bu makineden fazla anlamıyom sen ayarla dedi.İşte orda benim donu gördü.Sonra dedi ki:
    -Madem boşalıyon bari banyoda önce bi sabunla yıka ki leke diğer çamaşırlara yapışmasın dedi.Ben de tamam babacığım dedim ama adam o kadar doğal söyledi ve hiç gülmedi bi de.Ne diyeceğimi şaşırdım yaşım zaten 12-13 felandı herhalde.

• Yaş 12 felan böyle yetişkin oyunları vardı düğmeye basıyodun kobra mağaraya giriyodu Tabi geçmişi felan silmeyi bilmiyom babam görmüş bunları yanına çağırdı beni bu ne dedi bir yandan da düğmeye basıyor Aldı beni karşısına bunlar amarikanın oyunları gençliğimizi bitirmeye çalışıyorlar dedi.Bunlar i**e arkasını kullandıranlara i**e denir dedi

• Up up

• ARKADAŞLAR BU KONUYA CEVAP YAZMAYIN BU ARKADAŞ EŞCINSEL

• quote:

Orijinalden alıntı: hamdigs38

ARKADAŞLAR BU KONUYA CEVAP YAZMAYIN BU ARKADAŞ EŞCINSEL

Seni seviyorum hayatimin kadini ol lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-530502C9F -- 4 Ocak 2015; 18:57:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.J.Scofield

Bu durumu o kdar kabullendim ki bni yakalayamacaklari bi sistem kurdum biri odaya yaklastgi zman devreye giriyor telefona uyari mesaji geliyor

Sistemi biraz açarmısın bu arada up up

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.