Bildirim
Herkes anahtarlığını atsın -SS'li- (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: CR7_35
Çok orjinal dostum nerden temin edebilirim bunu ?
Aynen onu soracaktım süreye takıldık unuttum sonra -
Geçen Abdullah isimli arkadaşa taşın üstünde Apo yazan anahtarlık hediye etmiştim -
-
-
-
-
-
-
Bize de okul gezisinde dağıtmışlardı. Satıyorlar mı bilemem. -
-
-
Roger Waters İstanbul'a geldiği zaman seyircilerin olduğu alanda kurulu olan resmi satış yerinden almıştım. Türkiye'de çok fazla bulunabileceğini sanmıyorum belki e-bay de falan bulabilirsiniz diye düşünüyorum. -
Anahtarlıkları severim
İlk anahtarlığım Arkasında Pektemek yazan bi beşiktaş formasıydı(Şunun aynısıydı sadece arkasında pektemek yazıyodu numarayı unuttum :) )
küçük bişe onu biyere koyduydum eski evde.Arıyodum bulamıyodum yeni eve taşınma kararı gelince aramalarım sonlanmıştı.Artık yeni anahtarlık alınacaktı.
Samsung e250 telefon almıştı babacım benim :) İlk telefonumdu.Köyde dedemin ıvır zıvır çantasına bakarken SAMSUNG yazan anahtarlık görmüştüm.Dedemde kullanmadığını söyleyip bana verdi.(Şu logo vardı birde ucu vardı )
Onuda yere düşürdüm çarşıda gezerken.Kırıldı.Vakit anahtarlik.avi idi.
Sonra arkadaş bana şu anahtarlığı sattı= Onuda babam kaptı bugün maalesef.Yine Anahtarım yalnız kaldı.
Şuan aklımda bunla bu var.
bu resimdekinide bulursam Konya'da alabilirim.
Not ssler benim değil internette rastladığım ve benim kullandığım anahtarlıklarla düpedüz aynılarıdır.
-
-
-
-
-
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X