Arkadaslar an itibariyle cataclysm'i indirdim.Ve oynamaya deger bir private server ariyorum.Kalabalik lagsiz ve iyi oldugunu dusundukleri serverlari paylasan arkadaslara simdiden tesekkurlerimi iletiyorum.
Bunu, bunu alın dışarı!
sorun nedir ?
Konun
duzgun cevap verilseydi sorun olmazdi.
quote:
Orijinalden alıntı: Rasne
Arkadaslar an itibariyle cataclysm'i indirdim.Ve oynamaya deger bir private server ariyorum.Kalabalik lagsiz ve iyi oldugunu dusundukleri serverlari paylasan arkadaslara simdiden tesekkurlerimi iletiyorum.
aradığınız kelime ile ilgili hiçbir sonuç mevcut değil
quote:
Orijinalden alıntı: Tormintor
Bunu, bunu alın dışarı!
niye dalga geçiyosun, burası forum arkadaşım adam sorusunu sormuş beğenmediysen yazmazsın
quote:
Orijinalden alıntı: Rasne Arkadaslar an itibariyle cataclysm'i indirdim.Ve oynamaya deger bir private server ariyorum.Kalabalik lagsiz ve iyi oldugunu dusundukleri serverlari paylasan arkadaslara simdiden tesekkurlerimi iletiyorum.
Dar gelirliliğin manası yok. Ver paranı kuzu kuzu orjinal oyunu oyna. Orjinalin verdiği zevki, private veremez. Hangi oyunun olursa olsun private serverlar kötüdür. Skiller tam çalışmaz, classlar arası çok fark olur, dengesizlik vardır. Gmler item ya da gold satabilir, açıkçası tam bir çöpe döner oyun.
quote:
Orijinalden alıntı: XavionS
quote:
Orijinalden alıntı: Rasne Arkadaslar an itibariyle cataclysm'i indirdim.Ve oynamaya deger bir private server ariyorum.Kalabalik lagsiz ve iyi oldugunu dusundukleri serverlari paylasan arkadaslara simdiden tesekkurlerimi iletiyorum.
Dar gelirliliğin manası yok. Ver paranı kuzu kuzu orjinal oyunu oyna. Orjinalin verdiği zevki, private veremez. Hangi oyunun olursa olsun private serverlar kötüdür. Skiller tam çalışmaz, classlar arası çok fark olur, dengesizlik vardır. Gmler item ya da gold satabilir, açıkçası tam bir çöpe döner oyun.
dediginde haklisin ama suanki ogrencilik sartlarim buna pek elverisli degil suan gecici olarak bir serverda oynamak oyuna biraz alismak istiyorum.zaman gecirmek icinde guzel olucak istanbula geldigim zaman orjinal serveri dusunuyorum.ama simdilik bu :)
bir zamanlar blizzlike pw serverlarda oynuyordum açıkçası 25 level'a kadar kasıp bırakmıştım.Sonra bir arkadaşım orj wowa başlayınca denemek istedim.O gün anladımki ben wow yerine başka bir oyun oynamışım orjinalin verdiği zevki cidden hiçbir pw vermez az dişini sıkıp orj wow alabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: Tormintor
Bunu, bunu alın dışarı!
hiçbiri değmez oynamaya.
şöyle bir yanı var orda oynarsan wowdan sıkılırsın ben 1.5yıl en az free oynadım daha wow yeni geldiginde hatta ozaman pc de yoktu acmıodu cafede oynuyoduk free oldgu icin her charı full yapip oynadık her chaari en az 10 20 kere 0dan kastik sora bi bakıon yapcak bişe yok hepsiyle oynamisin orj server a da gecesn gelmio şuan wow+tbc 26 tl zaten 30 gun beleş 10 gunde trialden gelio 40 gün okulun kapana kadar gider yaz tatilindede alabilirsin lichkingi 40 50 tl oda catacda
Kutulu düşünürsen Bimeks'te baya indirim var WOTLK'u 60 TL'ye aldım, normalde 80 TL'ydi. Battlechest'de 60 TL'ye düşmüş 70'den, baya iyi şuan fiyatları. Ama öğrenci olduğunu belirtmişsin onun için başlarsan, key alman daha iyi olacaktır. Ucuza geliyor 20-30 TL daha ama kutuları alıpta koleksiyon yapmakta ayrı bir zevk
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme