Bildirim
Herkes Bilgisayar Masasının SS'sini koysunn (6. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: cenkshn
quote:
Orijinalden alıntı: HunterDare
Amma görgüsüz ergen varmış forumda. Evindeki bütün teknolojik eşyaları aynı kare içine almak için bi tarafını yırtan mı dersin,iphone u var diye kutusunu koyan mı dersin. Neler neler.
-
alıntıdır. -
-
Hepsi karışık :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: GoldPunch
kasa var görüntü yok dar gelirliliğin alemi yok vganmı eski
-
masan güzelmiş læ -
quote:
İD nizi Görmeden Resmi Görünce Sizin Olduğunuzu Anladım Videonuzu İzlemiştim :)
-
-
-
Kasa sığmadı.
Fakirim galiba. -
quote:
Orijinalden alıntı: yasinuğur
[simage]http://s9.postimage.org/t3cknkzam/2013_01_05_11_44_52.jpg[simage]
Kasa sığmadı.
Fakirim galiba.
Hocam benim masa gibi yaptırın ama yan tarafı yarıda falan olsun; ben notmal masa yüzeyinden 10cm aşağıda yaptırmıştım. -
Herkes iyi hoş güzelce koymuşta yarısından çoğu kablolu mause kullaniyor tek ben fark ettim sanırım -
quote:
Orijinalden alıntı: mamilim90
quote:
İD nizi Görmeden Resmi Görünce Sizin Olduğunuzu Anladım Videonuzu İzlemiştim :)
Video lütfen merak ettim
-
-
-
Bu nedir, arkadaş ya adam bilgisayar masasını çekin demiş, adamlar evde ne elektronik eşya bulmuşlarsa masanın üstüne atmışlar, tmm anladık zenginsiniz, o zaman durun bende masayı sokağa arabamın yanına çıkarıcam -
-
SİZİ GİDİ FAKİRLER... .. AYRICA BU KLAVYEDEN DÜNYADA TEK BENDE VAR MARKASI NE OLDUĞU BELLİ DEĞİL
...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X